basia2202 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='jonQuilla']muszę Cię rozczarować :roll: znów jestem styranym wołem :evil_lol::evil_lol: siedzenie tyle godzin w szkole sprawia że na ostatnich lekcjach już nie mam nawet ochoty się śmiać bo jest dziwne :roll::roll: szkoła mnie niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę chyba poprosić jakiegoś lekarza żeby wystawił mi taką opinie :eviltong: haha:evil_lol: bidoku Ty nasz;) to muszę Ci powiedzieć... że brat mojej psiapsióły kiedyś stwierdził, że życie to go oszukało :razz: bo sądził, że po szkole to on już będzie mógł iść na emeryturę...:diabloti: :evil_lol: a tu się okazało, że dupen bladen :cool3: Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='basia2202']haha:evil_lol: bidoku Ty nasz;) to muszę Ci powiedzieć... że brat mojej psiapsióły kiedyś stwierdził, że życie to go oszukało :razz: bo sądził, że po szkole to on już będzie mógł iść na emeryturę...:diabloti: :evil_lol: a tu się okazało, że dupen bladen :cool3: :roll::roll: to tak nie jest?? :-(:-(:-( teraz to mnie zaskoczyłaś :roll: Cześć Krosiowa :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Rybka_39']Czesc jabłuszko! Dzieki za pilnowanie galeri:loveu: Napisałam do Cie na gg;)Cześć rybko Nic nie dostałam na gg :roll: [quote name='jonQuilla']muszę Cię rozczarować :roll: znów jestem styranym wołem :evil_lol::evil_lol: siedzenie tyle godzin w szkole sprawia że na ostatnich lekcjach już nie mam nawet ochoty się śmiać bo jest dziwne :roll::roll: szkoła mnie niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę chyba poprosić jakiegoś lekarza żeby wystawił mi taką opinie :eviltong: Cześć mój styrany wole Buhahahahaa a że jesteś dziewczynką to masz:evil_lol::eviltong: [quote name='evaxon']siemanko:multi:siemanko Ewuniu [quote name='jonQuilla']:roll::roll: to tak nie jest?? :-(:-(:-( teraz to mnie zaskoczyłaś :roll: Cześć Krosiowa :multi::multi::loveu: Cześć Moja sisko Quote
agbar Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 informuje ze dzien dobry...w miare dobry..moglby byc lepszy ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:grins: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wpadłam w tą brzydką pogodę rozjaśnić ci bloga :B-fly: Quote
BeaC Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='bGirl']dodam jeszcze ...jak ja niec ierpie poniedziałków :diabloti: a ja je .................UWIELBIAM:diabloti::diabloti::diabloti: cze jabłkowita.idę arbajtować:shake: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='agbar']informuje ze dzien dobry...w miare dobry..moglby byc lepszy ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:grins:Cześć Kochana [quote name='caroolcia']Wpadłam w tą brzydką pogodę rozjaśnić ci bloga :B-fly: Ochhhh ale pjaśniało - ho ho - ale nie po oczach, nie po oczach Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Cześć Kochana Ochhhh ale pjaśniało - ho ho - ale nie po oczach, nie po oczach wpadłam z prezentem koniecznym w przypadku mojej bytności TU u CIEM :p p.s. szarpnelam sie na gustowne firmufki :cool3: ze swiecidelkami - dziewczynskie bardzo:eviltong: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie fajne rozmowy o emeryturce :evil_lol:.... Witaj Dżapuszku :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='bGirl']dzień dobry Dzień dobry kochana :loveu: [quote name='caroolcia']wpadłam z prezentem koniecznym w przypadku mojej bytności TU u CIEM :p p.s. szarpnelam sie na gustowne firmufki :cool3: ze swiecidelkami - dziewczynskie bardzo:eviltong: Uhuhu............slyszałam że ktoś chce zmienić prace bo tam coś nie tak a tu prosze takie okularki - no no no :razz: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie fajne rozmowy o emeryturce :evil_lol:.... Witaj Dżapuszku :loveu::loveu:Witaj Alu - no nareszcie dotarłaś :loveu: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple'] Uhuhu............slyszałam że ktoś chce zmienić prace bo tam coś nie tak a tu prosze takie okularki - no no no :razz: ehhh no to tylko resztki debetu hihihihi:evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']ehhh no to tylko resztki debetu hihihihi:evil_lol: Hu hu hu to i tak spory debecik :razz::diabloti: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka z ranca Hejka :loveu: Ależ masz kokarde :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dotarłam alem zaś zagoniona dziś jak psiór :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Hejka :loveu: Ależ masz kokarde :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podoba sie? :eviltong: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']wpadłam z prezentem koniecznym w przypadku mojej bytności TU u CIEM :p p.s. szarpnelam sie na gustowne firmufki :cool3: ze swiecidelkami - dziewczynskie bardzo:eviltong: Też chcę takie:roll::roll: Japuszkowa podziel sie prezentem:diabloti: Hejjo:multi: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 czeeeć Japuszko:multi: pszypedzilam podziekowac za ciacho:kiss_2: mash tu za to cos pysznego ina dodatek niskokalorycznego hehehe :lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']Dotarłam alem zaś zagoniona dziś jak psiór :razz::razz:No coś ty a kto ciem tak goni? Usiądź skosztuj ciacha podzielę się z tobą i napij się :kaffee_2: [quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podoba sie? :eviltong:No BA! Jak nie jak tak ;) [quote name='Medorowa']Też chcę takie:roll::roll: Japuszkowa podziel sie prezentem:diabloti: Hejjo:multi:No pożycz sobie pozycz jak bede potrzebowała to siem zgłosze po odbiór :mad::evil_lol: [quote name='Helga&Ares']czeeeć Japuszko:multi: pszypedzilam podziekowac za ciacho:kiss_2: mash tu za to cos pysznego ina dodatek niskokalorycznego hehehe :lol: Noo dziękuję bardzo i wstydam sromotnie bo własnie miałam cię iśc ochrzanić ,że tylko Caroolci takie dobroci przynosisz :oops: A tu taaaka niespodziewanka :loveu: Quote
WinterGirl Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 my też chcemy ciacho......... jakiś malutki kawałeczek Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='bGirl']my też chcemy ciacho......... jakiś malutki kawałeczek No ależ nie ma sprawy dla was specjalnie Quote
WinterGirl Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 i od razu dwa kawałeczki, dziękować i do tego kawka mniam Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='bGirl']i od razu dwa kawałeczki, dziękować i do tego kawka mniam No to jeszcze kawa............ Ale nie oba są dla ciebie.......jeden dla psa:lol::diabloti: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Też chcę takie:roll::roll: Japuszkowa podziel sie prezentem:diabloti: Hejjo:multi: Madzik dla ciem tysz jedne kupie coby cie moj blask nie oslepiał, a z reszta jak szalec to szalec dla wszystkich cioteczek na dogo, raz sie zyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts