Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']DZIEN DOBEREK JAK DZIDZIUSIE I KROSIE??? CZY U WAS TEZ TAKIE LADNE SLONECZKO???Ohhh Caroolcia czego nie mówisz żem cię ominęła .........witam cię kochana z jednodniowym opóźnieniem :loveu:

[quote name='Helga&Ares']a spacerkowe to co? No chybaś postradała rozum, Ja, pies szaleniec, wózek i dziecko i jeszcze aparat:crazyeye:. Na sesje to chodze z TZ bo wtedy się koncentruje na fotach:evil_lol: a on na dziecku:eviltong:

[quote name='Cheritka']O matko jaki słodki pysio,
mó Cheriś tak robi jak chce ąby mu pozwolić na coś
http://img530.imageshack.us/img530/4380/tnobraz060yb2.jpgNo to też wcześniej napisałam że żebra żeby mu coś dać :evil_lol:
Witaj Cheritka :multi:

[quote name='Medorowa']Widziałam foty Pana psa:grins:Jaka spostrzegawcza.......patrzcie ją :razz:
Witaj Magdaleno :loveu:

[quote name='jonQuilla'] wróciłam ze szkoły, styrana jak wół ale gotowa żeby złożyć odwiedzinki więc to robię

buzia :loveu:
Czesć styrany wole :evil_lol:

[quote name='Alicja']berek Dżapusiu Berek Alusiu jak miło widzieć jak się cieszysz na mysl o mnie ;):eviltong:

[quote name='jonQuilla']ja dzisiaj krok w krok za mamusią ;)

cześć Jabolko !!! :loveu:

udanego dnia życzę i ucałuj swoje skarby :loveu:

Cześć mój wołku- nie daj sie dzisiaj stryrać :loveu:
[quote name='agbar']czesc Szarlotuniu:loveu:Aga :crazyeye: Powróciłaś z zaświatów :razz: hej kochana :loveu:

[quote name='Helga&Ares']Jabuszko, gdzie Ty?:hmmmm:

no nic trudno, nie ma Cię, to serwuje kaff

adla nie pijacych kafy hot shekolatka jak zwykle - ze smietanka :eviltong:
No tu tu :helo: Kaff chyba jeszcze ciepła......a że tak zapytam.......czym ja sobie zasłużyłam na takie dobroći he?:razz::lol:

Posted

[quote name='bGirl']

Witanko a tu znowu kawuszymy...

Jak zawsze i co rano......czestuj się.......dzisiaj żonkilowej nie ma to nie trzeba zmywać................przyjdzie to pozmywa :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Jak zawsze i co rano......czestuj się.......dzisiaj żonkilowej nie ma to nie trzeba zmywać................przyjdzie to pozmywa :eviltong::evil_lol:

czyli dzisiaj "naginamy" troszeczkę zasady....

Posted

[quote name='apple']
No chybaś postradała rozum, Ja, pies szaleniec, wózek i dziecko i jeszcze aparat:crazyeye:. Na sesje to chodze z TZ bo wtedy się koncentruje na fotach:evil_lol: a on na dziecku:eviltong:

No tu tu:helo: Kaff chyba jeszcze ciepła......a że tak zapytam.......czym ja sobie zasłużyłam na takie dobroći he?:razz::lol:

A skund mialam wiedzieć że bez TZ-a idziesz co?:roll::diabloti:

Wcale nie zasłużyłas - to moje dobre serce haha...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Helga&Ares']
A skund mialam wiedzieć że bez TZ-a idziesz co?:roll::diabloti:

Wcale nie zasłużyłas - to moje dobre serce haha...:evil_lol::evil_lol:
No jak to skąd miałaś wiedziec....jak ja se siedze w domku...chodze na spacerki......ploce na Dogo.....to ktoś musi na mnie pracowac :evil_lol::eviltong::diabloti:

No to dla twojego serducha

Posted

[quote name='mia_mia']wpadłam sobie jakies fafluny boksiowe poogladac a tu kawa - co to kurka kawiarnia czy dogomaniacka galeria? :diabloti:
Witaj:multi: Hmmmmmm i to i to:evil_lol::eviltong:
Foty były wczoraj - cofnij sie:lol:

Posted

[quote name='basia2202']cześć mła uczuciowa podkradaczko :evil_lol:

to ja.. Twoja łosobista czarownica :loveu: :p

buzi buzi :cool3: :loveu:
Cześć łosobista czarownico moja ti ti ti :loveu:

[quote name='Medorowa']Doberek Moniczko:loveu::loveu:Cześć Madzialenko :loveu:

Posted

muszę Cię rozczarować :roll:
znów jestem styranym wołem :evil_lol::evil_lol:
siedzenie tyle godzin w szkole sprawia że na ostatnich lekcjach już nie mam nawet ochoty się śmiać bo jest dziwne :roll::roll: szkoła mnie niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
muszę chyba poprosić jakiegoś lekarza żeby wystawił mi taką opinie :eviltong: