apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']wróciła a fot nie pokazuje:mad:No juz dzisiaj były ile bys chciała???:crazyeye: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']No juz dzisiaj były ile bys chciała???:crazyeye: a spacerkowe to co? :roll: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 O matko jaki słodki pysio, mó Cheriś tak robi jak chce ąby mu pozwolić na coś :loveu: http://img530.imageshack.us/img530/4380/tnobraz060yb2.jpg Quote
jonQuilla Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :multi::multi::multi: wróciłam ze szkoły, styrana jak wół ale gotowa żeby złożyć odwiedzinki więc to robię :) buzia :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja dzisiaj krok w krok za mamusią ;) :evil_lol::evil_lol: cześć Jabolko !!! :multi::multi::multi::loveu: udanego dnia życzę i ucałuj swoje skarby :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jabuszko, gdzie Ty?:hmmmm: no nic trudno, nie ma Cię, to serwuje kaff adla nie pijacych kafy hot shekolatka jak zwykle - ze smietanka :eviltong: Quote
apple Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='caroolcia']DZIEN DOBEREK JAK DZIDZIUSIE I KROSIE??? CZY U WAS TEZ TAKIE LADNE SLONECZKO???Ohhh Caroolcia czego nie mówisz żem cię ominęła .........witam cię kochana z jednodniowym opóźnieniem :loveu: [quote name='Helga&Ares']a spacerkowe to co? No chybaś postradała rozum, Ja, pies szaleniec, wózek i dziecko i jeszcze aparat:crazyeye:. Na sesje to chodze z TZ bo wtedy się koncentruje na fotach:evil_lol: a on na dziecku:eviltong: [quote name='Cheritka']O matko jaki słodki pysio, mó Cheriś tak robi jak chce ąby mu pozwolić na coś http://img530.imageshack.us/img530/4380/tnobraz060yb2.jpgNo to też wcześniej napisałam że żebra żeby mu coś dać :evil_lol: Witaj Cheritka :multi: [quote name='Medorowa']Widziałam foty Pana psa:grins:Jaka spostrzegawcza.......patrzcie ją :razz: Witaj Magdaleno :loveu: [quote name='jonQuilla'] wróciłam ze szkoły, styrana jak wół ale gotowa żeby złożyć odwiedzinki więc to robię buzia :loveu: Czesć styrany wole :evil_lol: [quote name='Alicja']berek Dżapusiu Berek Alusiu jak miło widzieć jak się cieszysz na mysl o mnie ;):eviltong: [quote name='jonQuilla']ja dzisiaj krok w krok za mamusią ;) cześć Jabolko !!! :loveu: udanego dnia życzę i ucałuj swoje skarby :loveu: Cześć mój wołku- nie daj sie dzisiaj stryrać :loveu: [quote name='agbar']czesc Szarlotuniu:loveu:Aga :crazyeye: Powróciłaś z zaświatów :razz: hej kochana :loveu: [quote name='Helga&Ares']Jabuszko, gdzie Ty?:hmmmm: no nic trudno, nie ma Cię, to serwuje kaff adla nie pijacych kafy hot shekolatka jak zwykle - ze smietanka :eviltong: No tu tu :helo: Kaff chyba jeszcze ciepła......a że tak zapytam.......czym ja sobie zasłużyłam na takie dobroći he?:razz::lol: Quote
apple Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='bGirl']Witanko a tu znowu kawuszymy... Jak zawsze i co rano......czestuj się.......dzisiaj żonkilowej nie ma to nie trzeba zmywać................przyjdzie to pozmywa :eviltong::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='apple']Jak zawsze i co rano......czestuj się.......dzisiaj żonkilowej nie ma to nie trzeba zmywać................przyjdzie to pozmywa :eviltong::evil_lol: czyli dzisiaj "naginamy" troszeczkę zasady.... Quote
apple Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='bGirl']czyli dzisiaj "naginamy" troszeczkę zasady.... Eeee tam naginamy........olewamy :diabloti::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='apple'] No chybaś postradała rozum, Ja, pies szaleniec, wózek i dziecko i jeszcze aparat:crazyeye:. Na sesje to chodze z TZ bo wtedy się koncentruje na fotach:evil_lol: a on na dziecku:eviltong: No tu tu:helo: Kaff chyba jeszcze ciepła......a że tak zapytam.......czym ja sobie zasłużyłam na takie dobroći he?:razz::lol: A skund mialam wiedzieć że bez TZ-a idziesz co?:roll::diabloti: Wcale nie zasłużyłas - to moje dobre serce haha...:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Helga&Ares'] A skund mialam wiedzieć że bez TZ-a idziesz co?:roll::diabloti: Wcale nie zasłużyłas - to moje dobre serce haha...:evil_lol::evil_lol: No jak to skąd miałaś wiedziec....jak ja se siedze w domku...chodze na spacerki......ploce na Dogo.....to ktoś musi na mnie pracowac :evil_lol::eviltong::diabloti: No to dla twojego serducha Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='apple']Eeee tam naginamy........olewamy :diabloti::evil_lol: pisze się na to...:diabloti: Quote
mia_mia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 wpadłam sobie jakies fafluny boksiowe poogladac a tu kawa - co to kurka kawiarnia czy dogomaniacka galeria? :diabloti: Quote
apple Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='mia_mia']wpadłam sobie jakies fafluny boksiowe poogladac a tu kawa - co to kurka kawiarnia czy dogomaniacka galeria? :diabloti: Witaj:multi: Hmmmmmm i to i to:evil_lol::eviltong: Foty były wczoraj - cofnij sie:lol: Quote
basia2202 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 cześć mła uczuciowa podkradaczko :evil_lol: to ja.. Twoja łosobista czarownica :loveu: :p buzi buzi :cool3: :loveu: Quote
apple Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='basia2202']cześć mła uczuciowa podkradaczko :evil_lol: to ja.. Twoja łosobista czarownica :loveu: :p buzi buzi :cool3: :loveu: Cześć łosobista czarownico moja ti ti ti :loveu: [quote name='Medorowa']Doberek Moniczko:loveu::loveu:Cześć Madzialenko :loveu: Quote
Rybka_39 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czesc jabłuszko! Dzieki za pilnowanie galeri:loveu: Napisałam do Cie na gg;) Quote
jonQuilla Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 muszę Cię rozczarować :roll: znów jestem styranym wołem :evil_lol::evil_lol: siedzenie tyle godzin w szkole sprawia że na ostatnich lekcjach już nie mam nawet ochoty się śmiać bo jest dziwne :roll::roll: szkoła mnie niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę chyba poprosić jakiegoś lekarza żeby wystawił mi taką opinie :eviltong: Quote
Recommended Posts