apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Coś znalazłam na szybko- na razie musi wystarczyć :eviltong: Zezowanko:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Kuniec :lol: Quote
tygra Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 jaki słodziutki http://img530.imageshack.us/img530/5452/tnobraz062ff4.jpg a te ocka :) Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='tygra']jaki słodziutki http://img530.imageshack.us/img530/5452/tnobraz062ff4.jpg a te ocka :) Zebrak a nie słodziak :evil_lol: Quote
Fuga*** Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 oooooooo :-) jaki cudny! i on pewnie też ma smaka na ptysia PS. podjęłam decyzję, nie odchudzam się już nigdy w życiu :-) Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Fuga***']oooooooo :-) jaki cudny! i on pewnie też ma smaka na ptysia PS. podjęłam decyzję, nie odchudzam się już nigdy w życiu :-)Fuga baaardzo dobra decyzja:evil_lol::lol: Quote
jonQuilla Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img530.imageshack.us/img530/5452/tnobraz062ff4.jpg jaki rozpłaszczony ktoś ptysia zamawiał? i specjalnie dla dogomaniaków ;) Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img530.imageshack.us/img530/5452/tnobraz062ff4.jpg jaki rozpłaszczony ktoś ptysia zamawiał? i specjalnie dla dogomaniaków ;) Ojojku żonkilko aleś ty dzisiaj słodziutka :loveu::loveu::loveu: P.s. niesamowite co potrafią na tej kawie mleczkiem namalowac:crazyeye: Quote
jonQuilla Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Ojojku żonkilko aleś ty dzisiaj słodziutka :loveu::loveu::loveu: P.s. niesamowite co potrafią na tej kawie mleczkiem namalowac:crazyeye: zawsze jestem słodziutka :) :evil_lol::evil_lol: :diabloti: P.S ekhem... jakie potrafią co? ;) toć to ja robiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='jonQuilla']zawsze jestem słodziutka :) :evil_lol::evil_lol: :diabloti: P.S ekhem... jakie potrafią co? ;) toć to ja robiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie Ty potrafisz wyczarować cuda - no no no :evil_lol::eviltong: Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Się obsłóż kochana:loveu:...................tylko pamietaj na tym blogasie zmywamy po sobie ;)- zarządzenie żonkilowej :evil_lol: podwijam rękawy i idę porządnie wypluskać filiżankę...:diabloti: Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='bGirl']podwijam rękawy i idę porządnie wypluskać filiżankę...:diabloti: żonkilowa się ucieszy :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Jakie Ty potrafisz wyczarować cuda - no no no :evil_lol::eviltong: :oops::oops: oj tam, przecież to nic takiego ;) [quote name='bGirl']podwijam rękawy i idę porządnie wypluskać filiżankę...:diabloti: :thumbs: i tak trzymaj :) [quote name='apple']żonkilowa się ucieszy :evil_lol: nie tylko się ucieszy ale także będzie dumna :evil_lol::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 choć taki wysiłek z rana.... niewskazany ;) Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='bGirl']choć taki wysiłek z rana.... niewskazany ;) Nie marudaj :diabloti: Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dodam jeszcze ...jak ja niec ierpie poniedziałków :diabloti: Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='bGirl']dodam jeszcze ...jak ja niec ierpie poniedziałków :diabloti: Marudo ty coś ci powiem na ucho...........................................ja tez nienawidze poniedziałków:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :multi::multi::multi:ellllloooooooooooo Dzapuszko :loveu::loveu:....wpadłam na łyczek kaffy i lece... jadę .....ale wrócę ;) :hand: Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ellllloooooooooooo Dzapuszko :loveu::loveu:....wpadłam na łyczek kaffy i lece... jadę .....ale wrócę ;) :hand:Obsłuż się kochana.......ja też na razie znikam bo moje dziecie chce spac..............ale wróce:cool3: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Obsłuż się kochana.......ja też na razie znikam bo moje dziecie chce spac..............ale wróce:cool3: od czego ma się zastępce :razz: który to własnie ucieka :evil_lol: [SIZE=2] przynoszę jogurcik na pożywne śniadanko :lol: Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Marudo ty coś ci powiem na ucho...........................................ja tez nienawidze poniedziałków:evil_lol: czyli nie jestem osamotniona :eviltong: Quote
natija Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 witam sie i ja :):)zimno u nas i pochmurnie:( Quote
caroolcia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 DZIEN DOBEREK :loveu: JAK DZIDZIUSIE I KROSIE??? CZY U WAS TEZ TAKIE LADNE SLONECZKO??? Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='bGirl']czyli nie jestem osamotniona :eviltong: No nie :grins: [quote name='natija']witam sie i ja :):)zimno u nas i pochmurnie:(Coś ty u nas sliczne słonko i zaraz idziemy na spacerek do lasku :lol: Quote
Recommended Posts