apple Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:poproszę kochaniutka :loveu:A prosze cię bardzo ...kochaniutka :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Uuuuuuuuuu to nie bede mówić bo jeszcze mój TZ przeczyta :evil_lol::diabloti: cześć sisko zaraz do ciebie dotrę:loveu: Szykuj kaff bom jeszcze dzisiaj nie piła :cool1: oka to nie mów, później mi po cichaczu napiszesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czujesz już ten aromat kawy dla Ciebie?? :eviltong: Quote
apple Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):oka to nie mów, później mi po cichaczu napiszesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czujesz już ten aromat kawy dla Ciebie?? :eviltong: Czuję i podążam za nim........IDE!!!!!!:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Czuję i podążam za nim........IDE!!!!!!:evil_lol: widziałam że doszłaś ;) :evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):widziałam że doszłaś ;) :evil_lol:Ale jak to :crazyeye::oops: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Ale jak to :crazyeye::oops: mam swoje sposoby :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a)::loveu: Buhahahahahahahahah:roflt:........ostatnio masz talent jedyny na świecie żeby mnie ześmiechu na łopatki rozłożyć:evil_lol: Bardzo mnie to cieszy:loveu::evil_lol::evil_lol: Witoj:hand: Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 melduje się Twój zastępca apelkowa :hand: komu kaff zaserwować.. co? dalej gadać bo mnie szefowa wyleje:rolleyes: Quote
justysiek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :bye::hand:czesc wam u nas jest kilka fotkow buziaki:loveu: Quote
tygra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cześć Jabłuszkowa jak widzę i kaffka była i doszalś a ja to wszystko przegapilam przez głupią handre, oj głupia ja. Jutro szykuj kawkę i dla mnie :) Quote
jonQuilla Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 cześć :multi::multi::multi: skoro jestem pierwsza to przynoszę kawę dla wszystkich :) filiżanki każdy myje sam po sobie ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Medorowa']Bardzo mnie to cieszy Witoj:hand:Ahoy ucieszona:multi::loveu: [quote name='Helga&Ares']melduje się Twój zastępca apelkowa :hand: komu kaff zaserwować.. co? dalej gadać bo mnie szefowa wyleje:rolleyes: Witaj mój zastępco:loveu: Mnie już dzisiaj żonkilkowa zaserwowała :roll:..............nie mów mi że masz taką straszną szefową :razz::evil_lol: [quote name='Fuga***']Siemano wieczorem i rano Cześć szczęśliwa posiadaczko ;):loveu: [quote name='evaxon']czesc kochaniCześć Effunia:loveu: [quote name='justysiek']:hand:czesc wam u nas jest kilka fotkow buziakiCześć! Ok dzięki za cynk- wpadne zobaczyć na pewno :lol: [quote name='tygra']Cześć Jabłuszkowa jak widzę i kaffka była i doszalś a ja to wszystko przegapilam przez głupią handre, oj głupia ja. Jutro szykuj kawkę i dla mnie Oj widzisz Tygrysico:diabloti:........nieobecność nie popłaca.......ale coż człowiek uczy się na błędach teraz już nie bedziesz się handrać :evil_lol::eviltong: [quote name='Alicja']Dżapuszkowa ....gdzie TY :razz:Aluuuu kochana moja o tej godzinie sie przewracam z boku na bok :evil_lol::loveu: a nie było mnie caały dzień bo mój TZ mnie porwał na chaupy i strasznie za wami TESKNIŁAM :placz: [quote name='Helga&Ares']choćcie ino na piffko Kusisz kusicielko............:lol: [quote name='jonQuilla']cześć :multi: skoro jestem pierwsza to przynoszę kawę dla wszystkich filiżanki każdy myje sam po sobie Żonkilko moja droga znów mi piękne kawki zaserwowałaś:loveu:.....uważaj bo się przyzwyczaje :eviltong: JA zawsze po sobie zmywam...... nie wiem jak inni :razz: [quote name='Fuga***']o, jaka pyszna miłego dnia No masz..........wypiła.....poszła i niepozmywała........i znowu wsio na mojej głowie Ale wybaczam - WITAJ FUSIOWA :loveu: Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to i bGirl się skusi na filiżankę... dzień dobry Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='bGirl']to i bGirl się skusi na filiżankę... dzień dobry Się obsłóż kochana:loveu:...................tylko pamietaj na tym blogasie zmywamy po sobie ;)- zarządzenie żonkilowej :evil_lol: Quote
tygra Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jestem na kawkę :) a do kawki proszę o ciasteczko i coś do pooglądania, najlepiej żeby miało sierść i cztery łapki i słodkie fafelki :) Quote
Fuga*** Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ptysia bym zjadła :-) i tez popatrzyła na dzieci Twoje Quote
tygra Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 tak chętnie zobaczę całą dwójkę :) ale ja proszę o szarlotkę :) Quote
apple Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='tygra']Jestem na kawkę :) a do kawki proszę o ciasteczko i coś do pooglądania, najlepiej żeby miało sierść i cztery łapki i słodkie fafelki :)To rozsiądź się wygodnie, napij się kawki a ja poszukam czegoś dla ciebie :lol: A tu ciacho do kaffki Idem szukac :razz: Quote
Recommended Posts