apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Medorowa napisał(a):Bardzo dobrze, mogę se robić co se chce:eviltong::eviltong: Ani mi sie waż imprezowiczko jeszcze mi chate rozniesiesz:eviltong::evil_lol: jonQuilla napisał(a):jeszcze takiego wyczarowałam :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oooo rany jakie fajne.....tylko co bedzie jak wszystkie wypije :cool1: _Mikuunia_ napisał(a):Juz dodalam zapraszam:) Ok bede Helga&Ares napisał(a):bawimy się :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::knajpa::cunao: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 byłam tu wcześniej inkognito :cool1: ale była popijawa a ja nie pijąca więc usiadłam cichaczem w kąciku :eviltong::eviltong: heja jabłuszkowa... wisienko :loveu: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):Ani mi sie waż imprezowiczko jeszcze mi chate rozniesiesz:eviltong::evil_lol: :roll::roll:Nie będzie tak źle:diabloti: Ja też nie piję, brzydzę się alkoholem:roll: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a):byłam tu wcześniej inkognito :cool1: ale była popijawa a ja nie pijąca więc usiadłam cichaczem w kąciku :eviltong::eviltong: heja jabłuszkowa... wisienko :loveu: Inkognito?:hmmmm: Ukrywasz się? Ale ja bym ci soczka polała:lol: Cześć Klocusiowa bez weny :loveu: Medorowa napisał(a)::roll::roll:Nie będzie tak źle:diabloti: Ja też nie piję, brzydzę się alkoholem:roll:Buhahahahahahahahah:roflt:........ostatnio masz talent jedyny na świecie żeby mnie ześmiechu na łopatki rozłożyć:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a)::eviltong::evil_lol: Oooo rany jakie fajne.....tylko co bedzie jak wszystkie wypije :cool1: jak to co będzie, przetransportuje się Ciebie do wyra i postawi obok miskę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :loveu::loveu::loveu:a ja poproszę gorącej czekoladki :razz::razz: Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mash Alicjo szekolatki bo aplowej coś ni ma Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Helga&Ares napisał(a):mash Alicjo szekolatki bo aplowej coś ni ma :multi::multi::multi:no nareszcie ktoś o mnie zadbał ....dziękuję :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witanko gratuluje 200stronki:multi: Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ja tez gratuluje:):)a szekoladka wyglada super niam:)sam bym wypila;):) Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 natija napisał(a):ja tez gratuluje:):)a szekoladka wyglada super niam:)sam bym wypila;):) moze Alicja się z Tobą podzieli śmietanka :cool3: no ale mushe Cie uprzedic - na duzo nie licz :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 pobudka.... wstawać... a ja zaś zaspałam do kościoła :roll::cool1: pójde za tydzień :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):pobudka.... wstawać... a ja zaś zaspałam do kościoła :roll::cool1: pójde za tydzień :evil_lol::evil_lol: eeeeeeeeeee na 11 jeszcze zdążymy:diabloti::diabloti::diabloti: tylko....................masz kanister?? Jabłkowita wstawaj już dzień sie budzi!!!!! Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):pobudka.... wstawać... a ja zaś zaspałam do kościoła :roll::cool1: pójde za tydzień :evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a ty tu co o tej porze robisz .... o rany Klockowa mi sięzepsuła :placz:wstaje coraz wcześniej :evil_lol: cze SZarlotko :multi: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 BeaC napisał(a):eeeeeeeeeee na 11 jeszcze zdążymy:diabloti::diabloti::diabloti: no co ty.... o 11 mniej kasy wrzucaja nie ma co z koszyczka wybierać :razz: wiem bo sprawdzałam ostatnio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 BeaC napisał(a):eeeeeeeeeee na 11 jeszcze zdążymy:diabloti::diabloti::diabloti: tylko....................masz kanister?? 11ta to już nie to samo :shake: kanister pożyczym od księdza :evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a ty tu co o tej porze robisz .... o rany Klockowa mi sięzepsuła :placz:wstaje coraz wcześniej :evil_lol: kto rano wstaje.... ten sie goowno wyśpi :grins: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):11ta to już nie to samo :shake: było na 6 wstać :razz::razz: kanister pożyczym od księdza :evil_lol::evil_lol: pewniak ...ksiądz ma zawsze pełny kanister :evil_lol: kto rano wstaje.... ten sie goowno wyśpi :grins: taaaa i potem mówi mi dobranoc w samo południe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a):taaaa i potem mówi mi dobranoc w samo południe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tam... nie wpołudnie ino o 11:21 :diabloti: CLOCKWORK (2-02-2008 11:21) ide zamulić :sleep2: CLOCKWORK (2-02-2008 11:22) branoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):jak to co będzie, przetransportuje się Ciebie do wyra i postawi obok miskę Aha to ok......moge do dna :evil_lol: P.S. Ino do czyjego wyrka?:roll: Alicja napisał(a)::loveu:a ja poproszę gorącej czekoladki Alu już widze że Sznupalki cie ugościły- wstydam strasznie:oops: Helga&Ares napisał(a):mash Alicjo szekolatki bo aplowej coś ni ma Oj dziękuje Helga ze uratowałaś mój hornor........................mnie nie ma bo TZ był w domu:placz:......................teraz pojechał na myjnie bo mu powiedziałam że strasznie brudny ten nasz samochód i się zamyślił i pojechał:multi: więc JESTEM:evil_lol: Alicja napisał(a)::multi:no nareszcie ktoś o mnie zadbał ....dziękuję :loveu:Alu stydam sromotnie- naprawde:oops: Izabela124. napisał(a):Witanko gratuluje 200stronkiOhhhhhh dziękuje :loveu: natija napisał(a):ja tez gratuluje:)a szekoladka wyglada super niam:)sam bym wypila Hmmmmmmm Ala wypiła i sądze że się nie podzieliła co? clockwork napisał(a):pobudka.... wstawać... a ja zaś zaspałam do kościoła :roll::cool1: pójde za tydzień :evil_lol:Ja już dawno wstanięta tylko Tz mi okupował kompecka ......................ale odbiłam go :multi: Eeee Madź nie martw się...............................na sumę zdążysz :evil_lol: BeaC napisał(a):eeeeeeeeeee na 11 jeszcze zdążymy:diabloti: tylko....................masz kanister?? Jabłkowita wstawaj już dzień sie budzi!!!!! Ja już wstanieta Beatko...........................ja się budzę (tzn Ala mnie budzi:cool1:) skoro świt..................skowroneczek mój mały:loveu: Alicja napisał(a): :crazyeye:a ty tu co o tej porze robisz .... o rany Klockowa mi sięzepsuła :placz:wstaje coraz wcześniej :evil_lol: cze SZarlotko :multi:Czeeeeee Alicjo :calus: clockwork napisał(a):oj tam... nie wpołudnie ino o 11:21 :diabloti: CLOCKWORK (2-02-2008 11:21) ide zamulić :sleep2: CLOCKWORK (2-02-2008 11:22) branoc No nie żarutj nawet........chono tu bo ja już jestem :loveu::multi: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):oj tam... nie wpołudnie ino o 11:21 :diabloti: CLOCKWORK (2-02-2008 11:21) ide zamulić :sleep2: CLOCKWORK (2-02-2008 11:22) branoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz rację sprawdziłam u mnia w archiwum :evil_lol::evil_lol:wracam honora ;) apple napisał(a)::roll: Alu już widze że Sznupalki cie ugościły- wstydam strasznie:oops: Oj dziękuje Helga ze uratowałaś mój hornor........................mnie nie ma bo TZ był w domu:placz:......................teraz pojechał na myjnie bo mu powiedziałam że strasznie brudny ten nasz samochód i się zamyślił i pojechał:multi: więc JESTEM:evil_lol: Alu stydam sromotnie- naprawde:oops: Ohhhhhh dziękuje :loveu: Hmmmmmmm Ala wypiła i sądze że się nie podzieliła co? nie stydaj ...znam ten ból jak TZ w domeczku :razz::razz:... mój teraz w pracy ... szokoladka była pyszna :loveu: Ja już dawno wstanięta tylko Tz mi okupował kompecka ......................ale odbiłam go :multi: TZta czy kompka :hmmmm: Eeee Madź nie martw się...............................na sumę zdążysz :evil_lol: a czy suma to od tego że się kasę sumuje :hmmmm: bo jak tak to by się opłaciło :razz: Ja już wstanieta Beatko...........................ja się budzę (tzn Ala mnie budzi:cool1:) skoro świt..................skowroneczek mój mały:loveu: Czeeeeee Alicjo :calus: No nie żarutj nawet........chono tu bo ja już jestem :loveu::multi: no ja też jestem :p Quote
apple Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a): no ja też jestem :pJak miło cię widzieć z rana :loveu:Kawusi????:razz: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a): P.S. Ino do czyjego wyrka?:roll: a tam do czyjego chcesz ;) Cześć :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):a tam do czyjego chcesz ;) Cześć :multi::multi::loveu: Uuuuuuuuuu to nie bede mówić bo jeszcze mój TZ przeczyta :evil_lol::diabloti: cześć sisko zaraz do ciebie dotrę:loveu: Szykuj kaff bom jeszcze dzisiaj nie piła :cool1: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Jak miło cię widzieć z rana :loveu:Kawusi????:razz: :razz::razz:poproszę kochaniutka :loveu: Quote
Recommended Posts