BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam!! :) a ja pierwszy raz w tej galerii i baaardzo mi się tu podoba :loveu: tylko ile tu gadaniny :diabloti: a gdzie fotki ? :mad: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Witam!! :) a ja pierwszy raz w tej galerii i baaardzo mi się tu podoba :loveu: tylko ile tu gadaniny :diabloti: a gdzie fotki ? :mad:Witamy i zapraszamy częściej.......a to nie ja tak gadam tylko ONE peple jedne :eviltong::evil_lol: Zdjęcia bedą..... bez obawy...... tylko nie wiem czy dzisiaj czy jutro..... zapraszam :lol: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a):jestem ....mam nadzieję ze TZ -ta niema Nie ma :megagrin: Hmmmmm.......chyba nie ładnie sie tak cieszyć że męża nie ma co?:cool1: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):Nie ma :megagrin: Hmmmmm.......chyba nie ładnie sie tak cieszyć że męża nie ma co?:cool1: :evil_lol::evil_lol:...jak to nieładnie ....niech się cieszą że nie muszą siedzieć w domu :grins: ;) Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Witam!! :) a ja pierwszy raz w tej galerii i baaardzo mi się tu podoba :loveu: tylko ile tu gadaniny :diabloti: a gdzie fotki ? :mad: eeeeeeee jak może Ci się podobać co 1000 strona trzy fotki i tyle:eviltong::eviltong::eviltong: nic ciekawego.......................... zupelnie nic:diabloti: a weny jak nie było tak nie ma...............chyba z powodu migrenowego bulu głowy:placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 BeaC napisał(a):eeeeeeee jak może Ci się podobać co 1000 strona trzy fotki i tyle:eviltong::eviltong::eviltong: nic ciekawego.......................... zupelnie nic:diabloti: a weny jak nie było tak nie ma...............chyba z powodu migrenowego bulu głowy:placz::placz::placz: Bea i ty Brutusie przeciwko mnie:crazyeye: Nie łamaj sie Bea uściskam i przejdzie:calus: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol:...jak to nieładnie ....niech się cieszą że nie muszą siedzieć w domu :grins: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak zawsze jest jakieś wytłumaczenie:eviltong: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak zawsze jest jakieś wytłumaczenie:eviltong: jak się to mówi ....każdy kij ma 2 końce ;) Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Medorowa napisał(a):Puk puk... :diabloti:Nikogo nie ma w domu :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :multi::multi::multi: witaj czarna siostro ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: i nie udawaj że taka wstydliwa jesteś ooOO :eviltong: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a)::multi::multi::multi: witaj czarna siostro ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: i nie udawaj że taka wstydliwa jesteś ooOO :eviltong:wstydliwa...................ja jestem taaaaaaaaaaaaaka wstydliwa że hej.:oops::oops::oops::oops: Zadam ci teraz bardzo głupie pytanie :Czemu czarna?:cool1: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):wstydliwa...................ja jestem taaaaaaaaaaaaaka wstydliwa że hej.:oops::oops::oops::oops: Zadam ci teraz bardzo głupie pytanie :Czemu czarna?:cool1: oka, oka...już nie ściemniaj ;) :evil_lol: czemu czarna? a tak jakoś, ciekawie brzmi ;) :) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):oka, oka...już nie ściemniaj ;) :evil_lol: czemu czarna? a tak jakoś, ciekawie brzmi ;) :) :evil_lol: A Ze niby czarny czarakter mam - no może być czasem to mam baaardzo czarny:evil_lol: P.S. Zonilowa uderzasz do mnie na 200 stronke co? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):A Ze niby czarny czarakter mam - no może być czasem to mam baaardzo czarny:evil_lol: P.S. Zonilowa uderzasz do mnie na 200 stronke co? :evil_lol: czarny charakter też może być::eviltong: uderzam na każdą a na 200 z pewnością ;) *** 200 *** :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):czarny charakter też może być::eviltong: uderzam na każdą a na 200 z pewnością ;) No to jestes na 200 i nic? Kaca masz czy co???:crazyeye: Polej no:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):No to jestes na 200 i nic? Kaca masz czy co???:crazyeye: Polej no:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: myślałam że jeszcze nie zdołam wejść na 200 :) a Ty taka w gorącej wodzie kąpana ;) :evil_lol: zaraz poleję spoko siadać na pupach i będę polewała !!! :) będą drinki nie z tej ziemi !! :) Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol: myślałam że jeszcze nie zdołam wejść na 200 :) a Ty taka w gorącej wodzie kąpana ;) :evil_lol: zaraz poleję spoko siadać na pupach i będę polewała !!! :) będą drinki nie z tej ziemi !! :) No dawa :cool3: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ......:laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:............:laugh2_2: ................:laugh2_2: ........:laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:..............:laugh2_2: :laugh2_2:..............:laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:..............:laugh2_2: :laugh2_2:..............:laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 to ja tyż chce sie zalapać na drineczka :multi::cool3::multi: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jak tak dalej pójdzie to cała 200 strona będzie moja ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jako że jestem z Gdańska to przynoszę troszkę nadmorskich klimatów ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):Nikogo nie ma w domu :diabloti: Bardzo dobrze, mogę se robić co se chce:eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jeszcze takiego wyczarowałam :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts