BeaC Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ................jestem przyszłam na pączka z jabłkiem:diabloti::eviltong: kaff już mam............... chcesz? Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 jonQuilla napisał(a):rozumiem że czekasz aż ja urodzę syna ;) :evil_lol::evil_lol: cześć kochana, mam coś dla Was :loveu::loveu::loveu: troszkę łakoci na osłodzenie dnia przyniosłam :) Noooo a kiedy to bedzie ten syn..... zeby nie był sporo młodszy :diabloti::razz: Oj Żonkilko ale ty dbasz o moją linie.......... ale co tam dzisiaj mozna nie;) Alicja napisał(a): Cze Dzapuszko :loveu::loveu: wczoraj sobie zrobiam Słodką Chwilę pt ,,Szarlotka" i zaraz o Tobie se pomyślałam :roll::razz::razz:Nooooo i tak ma być :diabloti: bede tera zprzatać twoje myśli w domu, sklepie, supermarkecie i w sadzie.... gdzie sa jeszcze jabłka :hmmmm: BeaC napisał(a):................jestem przyszłam na pączka z jabłkiem:diabloti::eviltong: kaff już mam............... chcesz? KCEM:loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a): Nooooo i tak ma być :diabloti: bede tera zprzatać twoje myśli w domu, sklepie, supermarkecie i w sadzie.... gdzie sa jeszcze jabłka :hmmmm: no widzisz ...jedno małe dżapuszka a ile zamiąchania:evil_lol::evil_lol: KCEM:loveu: skad znasz nasz skrót :hmmmm: Koffam Ciem Ewidentnie Misiu :loveu::loveu::loveu: Klocusiowa go kiedyś stworzyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a):skad znasz nasz skrót :hmmmm: Koffam Ciem Ewidentnie Misiu :loveu::loveu::loveu: Klocusiowa go kiedyś stworzyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:To jest wasz skrót:crazyeye::crazyeye:Sorki ja go uzyłam nieświadomie............... tzn ja go użyłam w sensie że kcem paczusia :roll: Tylko mi sie napisało dużymi bo mi sie kapslok wcisnoł:roll: Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Czesc jabłko:razz: Co tam ciekawego na jabłonce?:razz: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Rybka_39 napisał(a):Czesc jabłko:razz: Co tam ciekawego na jabłonce?:razz:same nudy - jabłka jak zwykle :evil_lol: Zadna śliweczka czy gruszeczka nie chce sie pojawić :placz: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Rybka_39 napisał(a):Ale rybeczka jest:loveu::diabloti:Jest i se pływa w mojej kałuży:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Jest i se pływa w mojej kałuży:evil_lol: No tylko nie zpaomnij jej karmic..to moze spelni twoje 1 zyczenie:diabloti: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Rybka_39 napisał(a):No tylko nie zpaomnij jej karmic..to moze spelni twoje 1 zyczenie:diabloti: Tylko jedno................... to po co ją karmić:roll: Trza wymienic bo ta widocznie zepsuta :niewiem: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Rybka_39 napisał(a):Taa dac palec to chce płetwe:razz: No jak to jak już mam miec rybke na utrzymaniu to niech chociaz bedzie sprawna:evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a):To jest wasz skrót:crazyeye::crazyeye:Sorki ja go uzyłam nieświadomie............... tzn ja go użyłam w sensie że kcem paczusia :roll: Tylko mi sie napisało dużymi bo mi sie kapslok wcisnoł:roll: eeee ale skrót był nieopatentowany :razz::razz:......spłacisz Klocusiowej prawa autorskie ........................jabłkami:eviltong: i mogesz używać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zofilka:razz:...rybki męczyć jej sie zachciało:eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Noooo a kiedy to bedzie ten syn..... zeby nie był sporo młodszy :diabloti::razz: no tak myślę że około 6 lat różnicy może być ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Żonkilko ale ty dbasz o moją linie.......... ale co tam dzisiaj mozna nie;) dzisiaj kochana trzeba a nie można ;) :evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a):eeee ale skrót był nieopatentowany :razz::razz:......spłacisz Klocusiowej prawa autorskie ........................jabłkami:eviltong: i mogesz używać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uffffffffff to dopsszzzzzz:roll: bo jusszz sie balam że mnie skasujecie odpowiednio:diabloti: Rybka_39 napisał(a):Zofilka:razz:...rybki męczyć jej sie zachciało:eviltong:Że ja niby...............eeeeeeeeee coś ci sie pomemlało Rybko:eviltong: jonQuilla napisał(a):dzisiaj kochana trzeba a nie można ;) :evil_lol:Święto racyjo:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 i u Ciebie nie może zabraknąć pączuszka od biało- czarnych Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 bGirl napisał(a):i u Ciebie nie może zabraknąć pączuszka od biało- czarnych dziękuje.............. taki piękny jest że mu nie podaruje i zaraz zjem :loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Uffffffffff to dopsszzzzzz:roll: bo jusszz sie balam że mnie skasujecie odpowiednio:diabloti: :razz::razz::razz:spłacisz w naturze :grins: Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Uważaj żeby ci w doope nie weszło:eviltong: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz::razz:spłacisz w naturze :grins: Quote
apple Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a):no so ....jabłuszkami Ooooo ile japkóf - hehehe................ cała moja familia :evil_lol: Quote
justysiek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 to i my wpadamy z paczusiami pozno ale...:loveu:http://www.paczekdlaciebie.pl/1131679:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Alicja napisał(a): Alicja, moja mamunia - pokroiła Jabłuszkową :placz::placz: mamcia jak mogłaś to zrobić? :-( Quote
Recommended Posts