jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a): Widzem cie.... widzem.... a ty co z lekcji sie urwałas ? Dobra ja tu gadam a zaraz sie na stepa spóźnie :crazyeye: :oops::oops::oops: przejrzałaś mnie :eviltong: ja Ci mogę stepa zrobić ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):tylko cosik ten kolor cery, coby zaraz miala...no wiesz:diabloti: no co ty ....to maseczka na urodę :grins: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):tylko cosik ten kolor cery, coby zaraz miala...no wiesz:diabloti: nadmiar denaturatu w organiźmie :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
tygra Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 przyszłąm tylko dobrej nocki Wam życzyć, jutro przestudiuję co tu się beze mnie działo papa Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):prawdziwa cnota ... krytyk sie nie boi ...:razz::razz::razz:...Dżapuszkowa toć ty i w tych papilotach uosobienie kobiecości :loveu::loveu:Prawda?:grins: Helga&Ares napisał(a):tylko cosik ten kolor cery, coby zaraz miala...no wiesz:diabloti:Co co? co chcesz od mojej cery? Pierwszej świeżości jest przecież:cool1: justysiek napisał(a)::biggrina::buzi::cunao:czesc:eviltong:Oooo jaka radosna i roztańczona...witaj Justyśku:multi: jonQuilla napisał(a)::oops::oops::oops: przejrzałaś mnie :eviltong: ja Ci mogę stepa zrobić ;) :evil_lol::evil_lol: Taaa dorabiasz jako instruktor????:cool3: Alicja napisał(a):no co ty ....to maseczka na urodę :grins:Otóż to.... Ala tez ją stosuje dlatego wie:evil_lol: clockwork napisał(a):nadmiar denaturatu w organiźmie :evil_lol::evil_lol::eviltong:Coś ty Klocusiowa:stupid:ja takich luksusowych trunków nie pijam:evil_lol::eviltong: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 tygra napisał(a):przyszłąm tylko dobrej nocki Wam życzyć, jutro przestudiuję co tu się beze mnie działo papaTygrysico... no no no nie poznałam cie w tym nowym image'u..... no no no... fajny......taki tajemniczy:razz: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a): Coś ty Klocusiowa:stupid:ja takich luksusowych trunków nie pijam:evil_lol::eviltong: aaa co ty tu robisz o tej porze?? sie pytam :razz::razz: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):aaa co ty tu robisz o tej porze?? sie pytam :razz::razz:Se chodze tak..... i se oglądam tak.......:roll: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Se chodze tak..... i se oglądam tak.......:roll: :razz::razz:poka co oglądasz :cool1: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:poka co oglądasz :cool1: oglada se .. jak se tak chodzi :evil_lol::evil_lol: dżapkowa... chooo idziemy juz spac :razz::razz: Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 siema Jabluszkowa ty ma wpadlam do Ciebie by ci smutno nie bylo :diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):oglada se .. jak se tak chodzi :evil_lol::evil_lol: se poogladała ...załozyła papiloty :razz::razz: dżapkowa... chooo idziemy juz spac :razz::razz: i se już poszła a ty jeszcze depcesz :razz::razz: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):i se już poszła a ty jeszcze depcesz :razz::razz: czekam aż dżapkowa dojdzie do mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a): czekam aż dżapkowa dojdzie do mnie :evil_lol::evil_lol: dżapkowa doszła ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... była u mła :razz::razz: tera nie wiem gdzie jest :hmmmm: ale zniknęla :razz::razz: Quote
BeaC Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cze to ja ...................masz już naparzoną kaff?? Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 BeaC napisał(a):cze to ja ...................masz już naparzoną kaff?? O Bea bez kaffy....... to ja przyniesłam ... Cze Dżapko ...aleście obie z Klockową przyspały :razz::razz: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cze ... japkowa... nie udawaj że cie nie ma... widzem cie :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::razz:poka co oglądasz :cool1: nie pokaże..... pokazywałam jak byłam mała a teraz sie wstydze :diabloti: clockwork napisał(a):oglada se .. jak se tak chodzi :evil_lol: dżapkowa... chooo idziemy juz spac :razz: Ja poszłam.......a ty widze łazisz, łazisz może coś na sen????:razz: teqquila napisał(a):siema Jabluszkowa ty ma wpadlam do Ciebie by ci smutno nie bylo :diabloti:O moja tequilka....... jussszzz mi nie jest smutno :loveu: clockwork napisał(a): czekam aż dżapkowa dojdzie :roll::oops:--hmmmmmm do mnie :evil_lol:oj a ja o czym innym pomyslałam....:splat: Alicja napisał(a): dżapkowa doszła ........:evil_lol:..... skąd wiesz :cool3:......? była u mła :razz: ano:evil_lol: tera nie wiem gdzie jest :hmmmm: ale zniknęla :razz:Śpiem sobiem:grins: BeaC napisał(a):cze to ja ...................masz już naparzoną kaff?? Ni mam polej no mi dobra kobieto:roll: Alicja napisał(a):O Bea bez kaffy....... to ja przyniesłam ... Cze Dżapko ...aleście obie z Klockową przyspały :razz: Ooooo widze że Alusia cie już ugosciła....... dobry człowiek :loveu::lol: I nie przyspałam, przynajmniej JA bo Klockowa to nie wiem. Ja juz na nogach od szóstej.......tylko tyle roboty......ale juz sie odrobiłam....... JESTEM:lol: clockwork napisał(a):cze ... japkowa... nie udawaj że cie nie ma... widzem cie :eviltong:qurde........nigdzie sie nie moge schować......wszedzie mnie znajdzie:watpliwy::evil_lol: Cześć Klocusiowa:loveu: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ja też nie przyspałam... ino na 9-tą miałam być w pracy......... chyba nie zdążę :roll::roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 tygra napisał(a):Cześć Jabłuszko z rana :)Cześć tygrysku:loveu: clockwork napisał(a):ja też nie przyspałam... ino na 9-tą miałam być w pracy......... chyba nie zdążę :roll::roll::evil_lol:Buhahahahahaha...... no yba nie.......A to już po L4:hmmmm: Ty już zdrowa :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):ja też nie przyspałam... ino na 9-tą miałam być w pracy......... chyba nie zdążę :roll::roll::evil_lol: :shake::shake::shake:...nie zdążyłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........................................jak zwykle ;) Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cześc gadzinko wazelinko :eviltong: przyszłam tutaj na śniadanko :cool3: bedzie co dobrego? :diabloti: Quote
apple Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 basia2202 napisał(a):cześc gadzinko wazelinko :eviltong: przyszłam tutaj na śniadanko :cool3: bedzie co dobrego? :diabloti: A co byś wcząchła:cool3: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 basia2202 napisał(a):cześc gadzinko wazelinko :eviltong: przyszłam tutaj na śniadanko :cool3: bedzie co dobrego? :diabloti: dzisiaj jest post :diabloti::diabloti:przed Tłustym Czwartkiem :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hi hi hi wazelinka ........ Quote
Recommended Posts