clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 cze papilotowa jessoooo ale sie naszukałam tej papilotowej damy..... :mdleje: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 bGirl napisał(a):no to masz nas, wykupliśmy cało- roczy abonament... To kiedy przelew robisz :razz::diabloti: Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:to mnie tu jeszcze nie było :roll::oops: :Rose: na dzień doberek :loveu::loveu::mad: Wstydaj Alu:mad: agbar napisał(a):yyyyy.......co to ja mialam?? gdzie ja jestem w ogole:hmmmm: AAAAA u Dzapkowej:loveu::loveu:witam cie kochana moja:loveu:No jak to gdzie....... przeciez to najładniejszy i najfajnisciejszy blogas na tym portalu:eviltong:. ja ciebie też witam czerownico :diabloti: Helga&Ares napisał(a):czeeeeeeść:loveu: a mi tyż zrobish kanapeczkę?A szczym kcesz :razz: caroolcia napisał(a):wpadłam Ciem porwać na maltę :multi: Porywaj...... całam twoja...... ino żeby nie było tak jak z tymi górami ostatnio:diabloti::razz: clockwork napisał(a):cze papilotowa Jesssu Magda gdzie ty moje zdjecie znalazłaś:crazyeye: jessoooo ale sie naszukałam tej papilotowej damy..... :mdleje: Nie trza było szukać tera mie wszyscy widzom.......:oops::oops::oops: Czeee Madź :loveu: Quote
caroolcia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a): Porywaj...... całam twoja...... ino żeby nie było tak jak z tymi górami ostatnio:diabloti::razz: ohhh jeszcze mi pamiętasz....????:roll: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 caroolcia napisał(a):ohhh jeszcze mi pamiętasz....????:roll:pamietliwa jezdem................:eviltong::evil_lol: Z reszą wiesz... jak co dzień rano widze moje odmrożone co nieco..... to se przypominam:diabloti: Quote
Fuga*** Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cześć, Jabłuszko :-) wymiziaj dziecię ludzkie i psie ode mnie, bo czuję podniesiony poziom nastroju macierzyńskiego :-) dla Ciebie kiss. Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 twoją fote ściagłam z neta z kroniki kryminalnej... WANTED pisało, a ja myślałam żeś ty JABŁOSZKO :niewiem: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Fuga*** napisał(a):Cześć, Jabłuszko :-) wymiziaj dziecię ludzkie i psie ode mnie, bo czuję podniesiony poziom nastroju macierzyńskiego :-) dla Ciebie kiss.wymiziane......... oba........... dla ciebie też buziaki:calus: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Fusia moja koffana i to bez wazeliny było Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):twoją fote ściagłam z neta z kroniki kryminalnej... WANTED pisało, a ja myślałam żeś ty JABŁOSZKO :niewiem: Wanted powiadasz:icon_roc:...... ze ja niby taaka porządana jestem :razz::diabloti:..... nie wiedziałam :loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ty musisz byc wyjatkofo urocza:diabloti: pokaz sie japkowa:razz: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):Ty musisz byc wyjatkofo urocza:diabloti: pokaz sie japkowa:razz:No jestem tam wczesniej.... w papilotach:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):No jestem tam wczesniej.... w papilotach:diabloti: gdzie? gdzie?:hmmmm: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):gdzie? gdzie?:hmmmm: a tuuuuu :razz::razz: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):a tuuuuu :razz::razz: tyle że tuuuuuuu nic nie widze :hmmmm: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):a tuuuuu :razz::razz:dzięki Klockowa ... na cię to zawsze mozna liczyć:diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a):tyle że tuuuuuuu nic nie widze :hmmmm:Sie przypatrz dokładnie :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :ylsuper: buahahaha:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Helga&Ares napisał(a)::ylsuper: buahahaha:evil_lol::evil_lol: co sie smiejesz:cool1::mad:..... Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 juhuuu :laugh2_2::laugh2_2: jestem i skaczę :) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Cheritka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nie wygłupiać się tylko dawać zdjęcia :mad:, a w papilotach o tej porze łazić :angryy::eviltong: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Cheritka napisał(a):Nie wygłupiać się tylko dawać zdjęcia :mad:, a w papilotach o tej porze łazić :angryy::eviltong: Jutro bedą........ nie straszyć mnie tu bejsbolem prosze :razz: jonQuilla napisał(a):juhuuu :laugh2_2::laugh2_2: jestem i skaczę :) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Widzem cie.... widzem.... a ty co z lekcji sie urwałas ? Dobra ja tu gadam a zaraz sie na stepa spóźnie :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):No jestem tam wczesniej.... w papilotach:diabloti: prawdziwa cnota ... krytyk sie nie boi ...:razz::razz::razz:...Dżapuszkowa toć ty i w tych papilotach uosobienie kobiecości :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):prawdziwa cnota ... krytyk sie nie boi ...:razz::razz::razz:...Dżapuszkowa toć ty i w tych papilotach uosobienie kobiecości :loveu::loveu: tylko cosik ten kolor cery, coby zaraz miala...no wiesz:diabloti: Quote
justysiek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :multi::biggrina::buzi::cunao:czesc:eviltong: Quote
Recommended Posts