apple Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a): wpadłam z kolacyjką ... A ja cała w papilotach.... poczekaj ogarne sie:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):A ja cała w papilotach.... poczekaj ogarne sie:evil_lol: załóż peniuarek :razz::razz: Quote
apple Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):załóż peniuarek :razz::razz:Jużem cała gotowa....... bzy papilotów..... se przykryłam.... czepkiem:razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Jużem cała gotowa....... bzy papilotów..... se przykryłam.... czepkiem:razz: kąpielowym :razz::razz: Quote
apple Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):kąpielowym :razz::razz: Qurde ....skąd wiesz... masz u mnie jakis podgląd czy co:razz: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Siemacha :) wpadlam do Ciebie hehehe wkoncu :eviltong: Quote
bonita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja też przydreptałam do Cię:loveu: Bom się stęskniła :loveu: Quote
apple Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 teqquila napisał(a):Siemacha :) wpadlam do Ciebie hehehe wkoncu :eviltong:No wreszcie:multi:..... ja to zawsze na szarym koncu:roll: Ale lepiej późno niz.... później:evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 bonita napisał(a):Ja też przydreptałam do Cię:loveu: Bom się stęskniła :loveu:Ooooooooooo:calus: Quote
apple Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dobra znikam........ lece do wyrka:sleep2:Bo jutro znowu o 6.00:watpliwy: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Qurde ....skąd wiesz... masz u mnie jakis podgląd czy co:razz: to ta zwierzęca intuicja :evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):Dobra znikam........ lece do wyrka:sleep2:Bo jutro znowu o 6.00:watpliwy: :razz::razz:ja 6.30 ... Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jakim szary koncu co Ty gadosz :evil_lol: przyslam do Ciebie przecie :evil_lol: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Dobra znikam........ lece do wyrka:sleep2:Bo jutro znowu o 6.00:watpliwy: e tak późno wstajesz a jeszcze marudzisz:mad: witaj przyszłam z , bo aura jakas taka nijaka:cool1: Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wpadam na chwilkę się przywitać i będę musiała iść dalej szybciutko i do szkoły :roll: znów będę około 17 w domu dopiero :roll: zgroza...ale dosyć narzekania przecież nie po to tutaj przyszłam... ...przyszłam głównie po to żeby siać popłoch i pohopczyc ;) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: cześć :multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 teqquila napisał(a):jakim szary koncu co Ty gadosz :evil_lol: przyslam do Ciebie przecie :evil_lol:no a nie?:razz::diabloti: Doceniam że przyszłaś ale wiesz jak byś nie przyszła to czeka cie kara :mad: BeaC napisał(a):e tak późno wstajesz a jeszcze marudzisz:mad: witaj przyszłam z , bo aura jakas taka nijaka:cool1: Że późno...... chyba wczoraj sobie wykrakałam... mała dzisiaj zrobiła pobudke o 5.18 padam na pyska...... DAWAJ TA KAWA:placz: jonQuilla napisał(a):wpadam na chwilkę się przywitać i będę musiała iść dalej szybciutko i do szkoły :roll: znów będę około 17 w domu dopiero :roll: zgroza...ale dosyć narzekania przecież nie po to tutaj przyszłam... ...przyszłam głównie po to żeby siać popłoch i pohopczyc ;) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: cześć :multi::multi::multi::multi: Cześć siejąca popłoch siostro:eek: Nie marudaj herszt baba jestes - dasz rade:eviltong:. No to jak se juz pohoopkałas to zmykaj do szkoły..... kanapeczki ci zrobiłam Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a): Cześć siejąca popłoch siostro:eek: Nie marudaj herszt baba jestes - dasz rade:eviltong:. No to jak se juz pohoopkałas to zmykaj do szkoły..... kanapeczki ci zrobiłam jeszcze nie poszłam bo zapomniałam że babka od matmy się rozchorowała :splat:więc sieję póki co tutaj jeszcze popłoch ale o 11:30 zacznę w szkole :) :evil_lol::evil_lol: dzieki za kanapke :bigcool: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
WinterGirl Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 my pierwszy raz ale nie ostatni kochana ta TWOJA psina a senne ujęcia :loveu: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 bGirl napisał(a):my pierwszy raz ale nie ostatni kochana ta TWOJA psina a senne ujęcia :loveu: witamy serdecznie nowego goscia:multi::loveu: Zapraszamy częściej. A to taka mała łapówka:Rose:;) Quote
WinterGirl Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):witamy serdecznie nowego goscia:multi::loveu: Zapraszamy częściej. A to taka mała łapówka:Rose:;) jeśli to tulipany to masz bGirl :diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 bGirl napisał(a):jeśli to tulipany to masz bGirl :diabloti: Yyyyyyyy...... tulipany ino sie trochu rozwinęły przez noc:diabloti::eviltong: Quote
WinterGirl Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Yyyyyyyy...... tulipany ino sie trochu rozwinęły przez noc:diabloti::eviltong: no to masz nas, wykupliśmy cało- roczy abonament... Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to mnie tu jeszcze nie było :roll::oops: :Rose: na dzień doberek :loveu::loveu: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 yyyyy.......co to ja mialam?? gdzie ja jestem w ogole:hmmmm: AAAAA u Dzapkowej:loveu::loveu:witam cie kochana moja:loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 czeeeeeeść:loveu: a mi tyż zrobish kanapeczkę? Quote
Recommended Posts