teqquila Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 siemka zagwizdana na smierc soraka ze mnie nie bylo ale spray pilniejsze mialam niz siedzenie na dogo Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 cześć Ci mówię wieczornie :evil_lol: Ty podkradaczko Fusich uczuć :eviltong: :diabloti: widziałam już wcześniej te foty z pędzelkiem... a czemu nowych ni mo? :cool3: u mnie są! :p ale Ty to widzę, że się opuszczasz... :siara: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']POKA Z USZKIEM :razz::razz::razz: :hmmmm: a myślisz ze ono jeszcze jest :razz::razz: Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko A tu ciagle gadaj o jedzeniue A o czym mamy gadać o psach???:diabloti: [quote name='clockwork']POKA Z USZKIEM :razz::razz::razz: Jak tak ładnie prosisz to zarz dam :loveu: [quote name='teqquila']siemka zagwizdana na smierc soraka ze mnie nie bylo ale spray pilniejsze mialam niz siedzenie na dogoSiemka pilniejsza sparwo :evil_lol:. No przecież wiem i wsio rozumiem.......ale tak mi sie ckniło:roll: [quote name='basia2202']cześć Ci mówię wieczornie :evil_lol: Ty podkradaczko Fusich uczuć :eviltong: :diabloti: Phhhhi ja nie mam co podkradać bo one są moje...... to ty podkradasz :evil_lol: widziałam już wcześniej te foty z pędzelkiem... Jak to widziałaś przecież pędzelkowe były wczoraj pierwszy raz :cool3: a czemu nowych ni mo? :cool3: u mnie są! :p ale Ty to widzę, że się opuszczasz... :siara: Bedą nowe i fcale sie nie opuszczam:mad: ino mnie nerwica bierze jak mam je obrabiać a ten serwer taaaaaak qurde wolno chodzi :angryy: [quote name='Alicja']:hmmmm: a myślisz ze ono jeszcze jest :razz::razz: No własnie - jak bysta miały małe bobo to bysta tak długo nie siedziały -O! [quote name='Alicja']dobereczek Dżapuszkowa Dobereczek posiadaczko nowej szafy w trakcie montażu Słyszałam że Ozzy to majsterkowicz- hahahahaha- Kronos też, jak tylko sie wyciągnie narzędzia to się zakrada cichaczem i CAP a to śrubokręt a to młotek a to jeszcze coś inszego....... hihihihi:evil_lol: Quote
agbar Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 czesc Jablkowa.....gdzie fota z uszkiem:razz: Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='agbar']czesc Jablkowa.....gdzie fota z uszkiem:razz: No usz usz........ niecierpliwe to takie :watpliwy: Czeeeeeeeee Dilusiowa:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 To dla was Baby w goracej wodzie kąpane :razz: Sesyja z uszkiem :loveu::loveu::loveu: Trochę mi się chce spac ale zapozuje -a niech sie ciesza :evil_lol: Taaaak to dłuuugo trwa........... A nievch robią co chca :roll: Przytule sie bedzie cieplej:loveu::loveu::loveu: Ale sam tez chce zdjęcie .... nie tylko ciągle z ta małą:lol: OOOOOO moje ufffo:-o No i znowu mi sie pcha na zdjęcie :cool1: No nie daje odporu...noooo :lol::lol::lol: :loveu: Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 I jeszcze dam zebyscie nie mówiły że mało:evil_lol: Mój ćpunek:loveu::loveu::loveu: To moje dziecko wszedzie sie wciśnie:evil_lol: KUNIEC:evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='agbar']te foty mnie rozczulaja......:loveu:mnie też:loveu::loveu::loveu: dlatego cykam:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 http://img510.imageshack.us/img510/7494/tnobraz050qj0.jpg to Twoje dziecie ma taka szczesliwa minke jakby pierwszy raz ucho widzialo:loveu: Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='agbar']http://img510.imageshack.us/img510/7494/tnobraz050qj0.jpg to Twoje dziecie ma taka szczesliwa minke jakby pierwszy raz ucho widzialo:loveu:Ona uwielbia te uszy:loveu: Gdybys ty wiedziała co ona potrafi z nimi robic :splat: Quote
agbar Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='apple']Ona uwielbia te uszy:loveu: Gdybys ty wiedziała co ona potrafi z nimi robic :splat: opowiedz mi o tym:cool3: Quote
BeaC Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='apple']Ooooo dobrodziejko...... polej :razz: Bea ale ty pieknie przy tej kuchni sie prezentujesz :razz::eviltong::evil_lol: nie przesadzaj...............wystarczy ze se w chałupce większość czasu siedze w kuchni:eviltong::eviltong::eviltong: do mediów nie da się dopchać.więc se siedze w kuchni:-o Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='agbar']opowiedz mi o tym:cool3: Ojjj kochana, mietosi, ciągnie, wywija na dziesiątą strone, wsadza paluchy,włącznie z tym że potrafi wziąc do buzi (jak nie dopilnuje) i dziabnąć kasownikami. Ale Kronosowi to wisi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC'] do mediów nie da się dopchać.więc se siedze w kuchni:-oNo taaaak to usprawidliwiona jesteś :eviltong: Quote
agbar Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='apple']Ojjj kochana, mietosi, ciągnie, wywija na dziesiątą strone, wsadza paluchy,włącznie z tym że potrafi wziąc do buzi (jak nie dopilnuje) i dziabnąć kasownikami. Ale Kronosowi to wisi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak trzasnie kiedy mocniej kasownikiem to mu nawet bardzo bedzie wisialo:diabloti: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='apple'] Dobereczek posiadaczko nowej szafy w trakcie montażu Słyszałam że Ozzy to majsterkowicz- hahahahaha- Kronos też, jak tylko sie wyciągnie narzędzia to się zakrada cichaczem i CAP a to śrubokręt a to młotek a to jeszcze coś inszego....... hihihihi:evil_lol: Dobereczek ...szafę montują ... kurde odkurzacza mają fajnego ...ale tego Ozzy nie da rady przemycić :razz::razz: uchowe foty bowskie :evil_lol: http://img411.imageshack.us/img411/5193/tnobraz048cg8.jpg Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='agbar']no jak trzasnie kiedy mocniej kasownikiem to mu nawet bardzo bedzie wisialo:diabloti:Ano..... buhahahahahahahahha....... musze uważać bo bede miała psa z jednym uchem albo psa pirata :evil_lol: [quote name='Alicja']Dobereczek ...szafę montują ... kurde odkurzacza mają fajnego ...ale tego Ozzy nie da rady przemycić :razz::razz: Myśle że wystarczy że powiesz im że to Astek:evil_lol: I odkurzacz jest twój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uchowe foty bowskie :evil_lol: http://img411.imageshack.us/img411/5193/tnobraz048cg8.jpg Wiem :eviltong: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 kurde ...ale on się już z nimi skumplował ...tylko czekać aż pójdą razem na piwo :razz::razz: Quote
apple Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']kurde ...ale on się już z nimi skumplował ...tylko czekać aż pójdą razem na piwo :razz::razz:hahahahahahahahahhaha:evil_lol:.... no ciekawa jestem czy by sie dogadali? :roll: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']Dobereczek ...szafę montują ... kurde odkurzacza mają fajnego ...ale tego Ozzy nie da rady przemycić :razz::razz: to oni z odkurzaczem przyszli?? i poodkurzają ci chałpe potem??? :hmmmm: chyba zamówie sobie szafe...... i tak 3 razy w tygodniu :roll::evil_lol: cze dżapkowa... fajne te uchate foty... Alunia sie ślini jak Klocuś .. hahahaha Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']to oni z odkurzaczem przyszli?? i poodkurzają ci chałpe potem??? :hmmmm: chyba zamówie sobie szafe...... i tak 3 razy w tygodniu :roll::evil_lol: jak Ozzy buchnie odkurzacza to Ci pożyczę ...ciągnie jak smok :razz::razz: cze dżapkowa... fajne te uchate foty... Alunia sie ślini jak Klocuś .. hahahaha dopsz że ja siem nie ślinię :razz::razz: Quote
Recommended Posts