apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='teqquila']a chyba ze dusza bom nie powiedzialas ze chodzi o dusze wiec musialam powiedziec prawdem No ....... wiedziałam :diabloti: [quote name='Izabela124.']Witanko My tu pierwszy raz Ale masz fajnego boskia, zacalowac tylko takiego Pozdrawiamy i zaparszamy do siebie Ach witamy Izablo :multi::loveu: dziękujemy z mase komplementów i idziemy z rewizytką [quote name='bonita']Bosh jakie cudne foteczki http://img140.imageshack.us/img140/5143/tnobraz025oy9.jpg a teraz zrobimy pieskowi buc główką skąd ja to znam Witaj mła familijo! odwiedzam Was szybko , bo mnie już dzieci z kompa wyrzucić chcą Nie daj się Bonita - walcz! [quote name='evaxon']http://img140.imageshack.us/img140/5143/tnobraz025oy9.jpg prawie noski eskimoski wymiekam:mdleje: dawaj wiecej fot tej parki dam dam, powoli dostaniecie jutro bo mi zagrabili aparata a nie zdążyłam ich na kompka zrzucić. Jutro seje z ogonem Kronosa :razz: [quote name='jonQuilla'] ale kochane te Twoje bąble...miło popatrzeć na ich kwitnącą miłość Ochhhh wiem :loveu: http://img140.imageshack.us/img140/5143/tnobraz025oy9.jpg stykają się czółkami? czułakami? nie widzem czułków :roll: [quote name='Fuga***']Miałam trudny dzień, a jak obejrzałam fotki Twojej parki , to odżyłam. Cudni są!!! Buziale!!!! Nooo to dopszzz - cieszę się niezmiernie. Ja tak mam ja wpadam do cię:loveu: [quote name='Cheritka']Cudne te foteczki, jaki tem kronsio jest cierpliwy, mógłby niejedną osobe cierpliwości uczyć .No naprawde podziwiam tego psa - staram się nie nadużywać tej cierpliwosci ale widze ze on ja na prawde lubi i mu to nie pzeszkadza:loveu: [quote name='basia2202']booooszz.. ale wazelinaaa nie podlizuj się tak! Fusia i tak tylko mnie kocha nawet bez przekupywania tatarem No wiesz....... każdy sądzi po sobie :eviltong:. Ja tylko gościnna jestem Basiu. A Fusia i tak moja! TO jest MOJ blog i tutaj JA rządze :diabloti: [quote name='Alicja']Cze Piękna :loveu: Kawa raz :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:....to dla Ciebie , Mnie i Klocusiowej bo Ona tysz wiecznie na rozruchu Oj mamcia dziekuje ino nie widze Klocusiowej:roll: hmmm za to widzialam Dilusiową która się tu buzuje o brak kaffci dla niej......:evil_lol: [quote name='BeaC']Hej................... śpisz???? bo przyszłam na kaffHej skaczaca Beatko:loveu:- nie śpię przeciez wiesz że ja wstaje skoro świt . Kaffka dla ciebie kochana siadaj z nami i pijemy :kaffee_2: [quote name='agbar']nie zapomnialas o kims......:cool3:........:obrazic: Nie fochaj nie fochaj ja ci naleje Jeszcze gorąca :loveu: czesc Jabluszkowa:loveu: cze Dilusiowa :loveu: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dziekuje ci Moniczko...pyszna kaffa.....:loveu: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']dziekuje ci Moniczko...pyszna kaffa.....:loveu:Alez Agnieszko nie ma sparwy :loveu: U mnie kaff dla ciebie zasze:loveu::loveu::loveu: Quote
Fuga*** Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 cześć :-) łeb nam pęka, choć nic nie piłyśmy.... wot żyzn'.... Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Japkowa...masz czas??? bo na gie uderze:razz: Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam juz jestem:)a do nadrobienia mam sporo:oops: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Fuga***']cześć :-) łeb nam pęka, choć nic nie piłyśmy.... wot żyzn'....Cześć Fusiu - to dla cię specjalnie Głowa boli pewnie przez pogode....... chociaż lepiej jest jak przynajmniej się wie po czym boli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='natija']witam juz jestem:)a do nadrobienia mam sporo:oops:nadrabiaj i wróć jak nadrobisz moja ty Agentko :loveu: [quote name='agbar']Japkowa...masz czas??? bo na gie uderze:razz: jessstem! zwarta i gotowa - dawaj:razz: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']Cze Piękna :loveu::loveu::loveu: Kawa raz :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:....to dla Ciebie , Mnie i Klocusiowej bo Ona tysz wiecznie na rozruchu :razz::razz: o dzięki Ci mła Alicjo :loveu: tego mi szcza było :multi::multi: a ty Dżapkowa nie plotkuj tam z dilerową ino wracaj u do nas :mad: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'] a ty Dżapkowa nie plotkuj tam z dilerową ino wracaj u do nas :mad: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'] a ty Dżapkowa nie plotkuj tam z dilerową ino wracaj u do nas :mad: Nie wiem o so choźi :roll: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Nie wiem o so choźi :roll: o ten tramwaj co nie chodzi :diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']Japkowa...masz czas??? bo na gie uderze:razz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bić będziesz :razz::razz::razz: [quote name='clockwork']o dzięki Ci mła Alicjo :loveu: tego mi szcza było :multi::multi: ... posłodziłam 1 łyżeczką cukra :grins: a ty Dżapkowa nie plotkuj tam z dilerową ino wracaj u do nas :mad: :evil_lol::evil_lol:wódz Dżapków :evil_lol:...diluje dżapkami ;) Quote
justysiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czesc:multi:beda nowe fotaski;) u mnie dzis:evil_lol:pozdrawiam milego dzionka i wglaskaj odemnie swojego psiulka :multi:i wycaluj malenstwo slodkie:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witaj kochana ma ;) :loveu::loveu::multi: muszę Ci się do czegoś przyznać :oops::oops: dzisiaj wstałam o 11:30 :roll: pospałam sobie wstrętnie długo i dopiero teraz przychodzę w odwiedziny :eviltong: w sumie lepiej późno niż później :p Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witaj mojja TGW zawsze czujna :loveu: jak fafiki i małe michelinki???:evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']o ten tramwaj co nie chodzi Aaaaaaaaa... to juz wiem ... juz chodzi;) [quote name='Rinuś']Dawno fotek tutaj nie widziałam Proszę cie:splat:....... cofnij się dwie strony....... wczoraj były..... czujna Rinuśko:evil_lol::eviltong: [quote name='Fuga***']Dzięki, Jabłucho :-)Nie za ma co:loveu::loveu: [quote name='Alicja']:crazyeye:bić będziesz :razz: Normalnie jak Tyson była... mówię ci Alu:evil_lol: wódz Dżapków :evil_lol:...diluje dżapkami Bo ja Dilerka nr 2 jestem diluje czym popadnie:evil_lol: [quote name='justysiek']czesc beda nowe fotaski u mnie dzis pozdrawiam milego dzionka i wglaskaj odemnie swojego psiulka i wycaluj malenstwo slodkiebede- na bank obejrze..... a psiuńcio wymiziany już:loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']Witaj kochana ma :multi: muszę Ci się do czegoś przyznać :oops: dzisiaj wstałam o 11:30 :roll: pospałam sobie wstrętnie długo i dopiero :crazyeye: nie dołuj mnie bo... nie recze za siebie:mad::evil_lol: teraz przychodzę w odwiedziny w sumie lepiej późno niż później no w sumie:cool1: [quote name='caroolcia']witaj mojja TGW zawsze czujna :loveu: czujny czujnik jezdem:megagrin::megagrin::megagrin: jak fafiki i małe michelinki??? kto?:hmmmm: aaa że Krosiu i Ala - noooo dopsszzz - wypoczywają :loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A co wódz Dżapków na obiada dziś serwuje ...bo mnie kurde czas ucieka ...TZ wraca za godzine z pracy a obiada nie ma :razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple'] Nie wiem. Co? :razz: No to -->:loveu::loveu::loveu: Doberek:loveu: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']No to -->:loveu::loveu::loveu: Doberek:loveu:Achhh to :splat:.......... :loveu::loveu::loveu: Doberek wpierdzielajaca platki owsiane z rodzynkami:eviltong: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']A co wódz Dżapków na obiada dziś serwuje ...bo mnie kurde czas ucieka ...TZ wraca za godzine z pracy a obiada nie ma :razz::razz::razz: Siostro wódz dzisiaj serwuje cycki duszone z pieczarkami i cebulka i do rego ryż....mniam :lol: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple'] kto?:hmmmm: aaa że Krosiu i Ala - noooo dopsszzz - wypoczywają :loveu: ależ im zazdroszcze ...... Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='caroolcia']ależ im zazdroszcze ......Nie zazdraszczaj.... wypoczywaj :lol:;) Quote
Recommended Posts