teqquila Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witaj zilone Jabluszko :evil_lol: gwizdasz sem ?? Quote
jonQuilla Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='apple'];) Bedziesz penetrować mojego bloga? Hmmmmm:roll: ja już dawno to zrobiłam :) :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='basia2202']ale kurna było nadgryzione! :mad: gdybym Cie nie lubiała... kazałabym oddać :evil_lol: :diabloti: to dopsze że mnie lubisz i nie każesz mi zwracać :roll: tego jednego maleńkiego gryza :loveu: Quote
Fuga*** Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 W sumie to zjadłabym to, co Fugusia lubi najn\bardziej: tatara ;-) Quote
Cheritka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nie ma zdjęć, to chociaż poczytam :eviltong: i popatrze na tą penetracje :eviltong::eviltong::eviltong:. Oj dwie baby:crazyeye:, czy to normalne i zdrowe ??????:shake: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :razz::razz:popenetrowałam Ci troszke blogasa ...alem nic nie znalazła bo Medorowa wszystkie gromnice pozbierała :razz::razz: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:popenetrowałam Ci troszke blogasa ...alem nic nie znalazła bo Medorowa wszystkie gromnice pozbierała :razz::razz: Ciii:oops::oops: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 to ja przyszłam se a co!! nie wiem czy pisłam że fajne fociszki Ali i Krosia..........bo wczoraj byłam taka skołowana mózg mi nie pracował z przemrożenia ale dzisiaj jest oki Quote
Rinuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 O kurde tylko jedna strona zagadana? :crazyeye::crazyeye: obijacie się dziewczęta :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='teqquila']Witaj zilone Jabluszko :evil_lol: gwizdasz sem ?? A gwizdałam i co i jajco - nie przyszłas do mnie :placz: [quote name='clockwork'] to dopsze że mnie lubisz i nie każesz mi zwracać :roll: tego jednego maleńkiego gryza :loveu: Ja też się ciesze :cool1: [quote name='Fuga***']W sumie to zjadłabym to, co Fugusia lubi najn\bardziej: tatara ;-)Tatara? Hmmmm......... poczekaj :razz: [quote name='Cheritka']Nie ma zdjęć, to chociaż poczytam :eviltong: i popatrze na tą penetracje :eviltong::eviltong::eviltong:. Oj dwie baby:crazyeye:, czy to normalne i zdrowe ??????:shake: Nooo co?:eviltong: [quote name='Alicja']:razz::razz:popenetrowałam Ci troszke blogasa ...alem nic nie znalazła bo Medorowa wszystkie gromnice pozbierała :razz::razz: Nooo Alu:oops::roll:...... co? Medorowa?:crazyeye: [quote name='Medorowa']Ciii:oops::oops: co ci? co ci? [quote name='clockwork'] wstajemy!!!! jam już wstanięta od szóstej tylko jeszcze posprzatałam, obiad nastawiłam, psa odcedziłam i teraz jestem :multi: [quote name='BeaC']to ja przyszłam se a co!! nie wiem czy pisłam że fajne fociszki Ali i Krosia..........bo wczoraj byłam taka skołowana mózg mi nie pracował z przemrożenia ale dzisiaj jest oki Widze - ciesze się bardzo i widze że dzisiaj to cie energia rozpiera dosłownie Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']elołłłłłłł...........Widzem cię - widzem - elloł :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='apple']Widzem cię - widzem - elloł :multi::multi::multi: znalazłam Ciem u Klocusiowej :grins: Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']znalazłam Ciem u Klocusiowej :grins: Ty kulo szpiegulo :eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hejka jabol-łonkowa :multi::multi::loveu: ja nie wiem jak tak można wstawać o 6 rano dzień w dzień ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Doberek przyszłąm powiedzieć i zyczyć Wam miłego dnia:grins::lol!::lol!::lol!: Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='jonQuilla']hejka jabol-łonkowa :multi::multi::loveu: ja nie wiem jak tak można wstawać o 6 rano dzień w dzień ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja też właśnie nie wiem:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiatm cie moja ziomalko :loveu: [quote name='Medorowa']Doberek przyszłąm powiedzieć i zyczyć Wam miłego dnia:grins::lol!::lol!::lol!: KOffana moja Madzia - dziękuje i na wzajem :loveu::loveu::loveu: [quote name='basia2202']cześć Szarlotto miłego dzionkaaaa!! Ooooo jakie ładne Jabłuszko:loveu: - rzucam mojego TZ -ta:evil_lol: Witaj Basiu :multi: Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Właścicielko MOJEJ Fuguni kochanej - zamówienie zrealizowano:evil_lol: Tylko z łososia podaje bo jest lepszy :lol: Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 A to nowa dostaw foteczek :lol: moich milusińskich Przytul mnie :loveu::loveu::loveu: Poka ucho....:razz: No poka ucho...:razz: Miłość kwitnie :loveu::loveu::loveu: przyczajony Tygrys.....:evil_lol: Zdziwiony pies....:eviltong: KONIEC......:loveu: Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ty wiesz Jabłuszkowa co:loveu::loveu::loveu: No wieszzzz....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: http://img140.imageshack.us/img140/5143/tnobraz025oy9.jpg Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']Ty wiesz Jabłuszkowa co:loveu::loveu::loveu: No wieszzzz....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: http://img140.imageshack.us/img140/5143/tnobraz025oy9.jpg Nie wiem. Co? :razz: Quote
teqquila Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 chyba za malo dmuchalas w gwizdek bom słychac nie bylo :eviltong: witaj http://img140.imageshack.us/img140/5143/tnobraz025oy9.jpg nosek w nosek Quote
apple Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='teqquila']chyba za malo dmuchalas w gwizdek bom słychac nie bylo :eviltong: witaj http://img140.imageshack.us/img140/5143/tnobraz025oy9.jpg nosek w nosek dmuchałam i płuca wyplułam......:cool1: Quote
Recommended Posts