tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 fajne te zapasy :) http://img256.imageshack.us/img256/841/tnobraz031qt8.jpg Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='tygra']fajne te zapasy :) http://img256.imageshack.us/img256/841/tnobraz031qt8.jpgzamieniła byś sie z Alą co - bezkarnie do takiego przystojniaka sie poprzytulać:razz: Quote
tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :evil_lol:a i pewnie :) (tylko nie wiem co by mój mąż na to powiedział):evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='tygra']:evil_lol:a i pewnie :) (tylko nie wiem co by mój mąż na to powiedział):evil_lol:No jak to co....... NIC:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 widzę że Ty dzisiaj od rana zwarta i gotowa na nóżkach stoisz :) za to poranne wstawanie powinnaś coś od PB dostać ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :loveu::loveu::multi: Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: http://img263.imageshack.us/img263/3011/tnobraz033ky6.jpg Quote
teqquila Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 kochaa ja i ty + imrowa hehehe :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :mdleje: dopiero TU dotarłam ...suoneczko Ty moje :grins: Quote
tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 pozazdrościłam i też fotki w końcu wstawiąłm. A jutro wstawię swojego synka z balu przebierańców :) Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='tygra']pozazdrościłam i też fotki w końcu wstawiąłm. A jutro wstawię swojego synka z balu przebierańców :) No to czekam z niecierpliwością :razz: [quote name='Alicja']:mdleje: dopiero TU dotarłam ...suoneczko Ty moje :grins:Mamuniu :loveu:....... no jakże mogę ci nie wybaczyć....... dopsze ze w ogóle doszłaś :loveu::loveu::loveu: [quote name='teqquila']kochaa ja i ty + imrowa hehehe :diabloti: He? Tyśkowa ty coś piłaś bo nie wiemza chiny co ty napisałaś :hmmmm: Hmmmm albo ja taka dzisiaj nie kumata jakaś taka :cool1: [quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: http://img263.imageshack.us/img263/3011/tnobraz033ky6.jpgAleś za aowała:evil_lol: [quote name='jonQuilla']widzę że Ty dzisiaj od rana zwarta i gotowa na nóżkach stoisz :) za to poranne wstawanie powinnaś coś od PB dostać ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :loveu::loveu::multi: Koffana od 6.00 na nogach jestem- HA! :eviltong: Zgadzam się coś mi się za to ranne wstawanie nalezy :cool1::diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='apple'] Koffana od 6.00 na nogach jestem- HA! :eviltong: Zgadzam się coś mi się za to ranne wstawanie nalezy :cool1::diabloti: z pewnością kiedyś coś za to dostaniesz...trzeba wierzyć ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']z pewnością kiedyś coś za to dostaniesz...trzeba wierzyć ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wierze od daaawna że wygram w totka i co....... kupa :placz: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Wierze od daaawna że wygram w totka i co....... kupa :placz: w to za dużo ludzi wierzy :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']w to za dużo ludzi wierzy :evil_lol::evil_lol:A co mnie to - wystarczy że ja wierze:diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='apple']A co mnie to - wystarczy że ja wierze:diabloti: ekhem...a o mnie to już zapomniałaś? ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']ekhem...a o mnie to już zapomniałaś? ;) :evil_lol::evil_lol:Ale ja nie wiedziałam że ty też wierzysz że JA wygram:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
teqquila Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mialo byc kochana ja i ty + bimbrowa ad morzem w wakacje toz to tlum edzie dopiero hehehehe:diabloti: Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='teqquila']mialo byc kochana ja i ty + bimbrowa ad morzem w wakacje toz to tlum edzie dopiero hehehehe:diabloti:A no trza tak było od razu :evil_lol: a nie jakies grypsy mi tu pisać:lol: Quote
teqquila Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 trza bylo troche pomyslec hehehe :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='teqquila']hehehe no mi tyz godzinki sie poplataly zobaczcie na godziny postow hehehe no przecie u mnie na galeri jest gwizdek dla ciebie tom se zobaNo Dogo coś poprzestawiało wszyscy tak mają. Dobra nie gadam ino ide obaczyć tego gwizdaka:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='apple'] Byłaś u mnie na Salsowym? idem sprawdzić. A ty co tak latasz co? Latawico!:eviltong: latam se i nadrabiam 2 tyg, niebytności.. taka ze mnie powsinoga :loveu: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='teqquila']hehehe no mi tyz godzinki sie poplataly zobaczcie na godziny postow hehehe no przecie u mnie na galeri jest gwizdek dla ciebie tom se zoba nooo i odpowiedzi wchodzą pomiędzy posty... czyli ja odpowiedziałam na post apple zanim ona go napisała :evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Przyszłam zdjęcoa pooglądać :mad: a tu pusteczki :angryy: i pogaduchy tylko :roll::angryy::mad: Quote
Fuga*** Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ale super, cool i extra foty! ona by chciała zapasy, a on śpi :-) śliczne :-) buziaki Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='teqquila']trza bylo troche pomyslec hehehe :evil_lol:DZISIAJ NIE JESTEM DOBRA W MYSLENIU- NIESTETY:eviltong: [quote name='Fuga***']ale super, cool i extra foty! ona by chciała zapasy, a on śpi :-) śliczne :-) buziakiOna go koffa a on śpi:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts