Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']pozazdrościłam i też fotki w końcu wstawiąłm. A jutro wstawię swojego synka z balu przebierańców :) No to czekam z niecierpliwością :razz:

[quote name='Alicja']:mdleje: dopiero TU dotarłam ...suoneczko Ty moje :grins:Mamuniu :loveu:....... no jakże mogę ci nie wybaczyć....... dopsze ze w ogóle doszłaś :loveu::loveu::loveu:

[quote name='teqquila']kochaa ja i ty + imrowa hehehe :diabloti: He? Tyśkowa ty coś piłaś bo nie wiemza chiny co ty napisałaś :hmmmm: Hmmmm albo ja taka dzisiaj nie kumata jakaś taka :cool1:

[quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
http://img263.imageshack.us/img263/3011/tnobraz033ky6.jpgAleś za aowała:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']widzę że Ty dzisiaj od rana zwarta i gotowa na nóżkach stoisz :)

za to poranne wstawanie powinnaś coś od PB dostać ;) :evil_lol::evil_lol:

Cześć :loveu::loveu::multi:
Koffana od 6.00 na nogach jestem- HA! :eviltong:
Zgadzam się coś mi się za to ranne wstawanie nalezy :cool1::diabloti:

Posted

[quote name='apple']

Koffana od 6.00 na nogach jestem- HA! :eviltong:
Zgadzam się coś mi się za to ranne wstawanie nalezy :cool1::diabloti:

z pewnością kiedyś coś za to dostaniesz...trzeba wierzyć ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']z pewnością kiedyś coś za to dostaniesz...trzeba wierzyć ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wierze od daaawna że wygram w totka i co....... kupa :placz:

Posted

[quote name='jonQuilla']ekhem...a o mnie to już zapomniałaś? ;) :evil_lol::evil_lol:Ale ja nie wiedziałam że ty też wierzysz że JA wygram:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='teqquila']mialo byc kochana ja i ty + bimbrowa ad morzem w wakacje toz to tlum edzie dopiero hehehehe:diabloti:A no trza tak było od razu :evil_lol: a nie jakies grypsy mi tu pisać:lol:

Posted

[quote name='teqquila']hehehe no mi tyz godzinki sie poplataly zobaczcie na godziny postow hehehe

no przecie u mnie na galeri jest gwizdek dla ciebie tom se zobaNo Dogo coś poprzestawiało wszyscy tak mają.
Dobra nie gadam ino ide obaczyć tego gwizdaka:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']hehehe no mi tyz godzinki sie poplataly zobaczcie na godziny postow hehehe

no przecie u mnie na galeri jest gwizdek dla ciebie tom se zoba

nooo i odpowiedzi wchodzą pomiędzy posty... czyli ja odpowiedziałam na post apple zanim ona go napisała :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']trza bylo troche pomyslec hehehe :evil_lol:DZISIAJ NIE JESTEM DOBRA W MYSLENIU- NIESTETY:eviltong:

[quote name='Fuga***']ale super, cool i extra foty! ona by chciała zapasy, a on śpi :-) śliczne :-)
buziakiOna go koffa a on śpi:loveu::loveu::loveu: