Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):

Sis jade w tym roku nad morze na wakacje.......... wiec bede w twoich rejonach:lol:

o holipa to muszę zacząć się przygotowywać :loveu::loveu:

zacznę już robić transparenty, powieszę serpentyny i zamówię 40 ton fajerwerków :loveu::loveu:
będzie biba jak ta lala :)

http://img266.imageshack.us/img266/1386/tnobraz029vs1.jpg to się nazywa pies o anielskiej cierpliwości...Salsa też sobie smacznie śpi kiedy córa kuzynki ją miętosi :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
własnie siem poczosałam
oooood razu lepiej :loveu:

jonQuilla napisał(a):
o holipa to muszę zacząć się przygotowywać :loveu::loveu:

zacznę już robić transparenty, powieszę serpentyny i zamówię 40 ton fajerwerków :loveu::loveu:
będzie biba jak ta lala :)

No ja mysle że mi odpowiedni komitet powitalny wyprawisz. Bez transparentów i fajerwerków to ja nawet d...y z domu nie rusze :diabloti:
Jeden transparent specjalnie dla Salsy proszę zrobić ;)

Dam ci znac gdzie i kiedy masz na mnie czekać a ja bede udawać zaskoczoną :evil_lol:

Posted

Moje kochane ja dzisiaj tylko na chwilke bo cały dzień dzisiaj na lofrach bede. najpierw na cmentarze bo przecież zbliża się dzień babci i dziadka a potem po chłapach. Tak dla rozrywki :evil_lol:. Więc mnie dzisiaj nie bedzie:placz:

Posted

apple napisał(a):
Moje kochane ja dzisiaj tylko na chwilke bo cały dzień dzisiaj na lofrach bede. najpierw na cmentarze bo przecież zbliża się dzień babci i dziadka a potem po chłapach. Tak dla rozrywki :evil_lol:. Więc mnie dzisiaj nie bedzie:placz:

tak se dla rozrywki nas opujszczasz ...

ale wróć

Posted

apple napisał(a):
oooood razu lepiej :loveu:

No ja mysle że mi odpowiedni komitet powitalny wyprawisz. Bez transparentów i fajerwerków to ja nawet d...y z domu nie rusze :diabloti:
Jeden transparent specjalnie dla Salsy proszę zrobić ;)

Dam ci znac gdzie i kiedy masz na mnie czekać a ja bede udawać zaskoczoną :evil_lol:

ja nawet nie mogłabym Ci spojrzeć w oczy jakbym Cię odpowiednio nie powitała...spaliłabym się ze wstydu :eviltong:
postaram się aby wszystko było jak trzeba :) :loveu:

apple napisał(a):

usprawiedliwienie przyjęte...nie becz mała, nie becz...to oznaka słabości a Ty kobieto słaba być nie możesz :)
buzia i miłego dnia w takim razie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
tak se dla rozrywki nas opujszczasz ...

ale wróć
Akuku...... fróciłam...... na chwilke się dorwałam do kompecka..... po kryjomu :razz:

Cheritka napisał(a):
Fotki superkowe,
zapasy może i były :roll:, tylko jakieś jednostronne.:evil_lol:.
A więcej zdjęć nie było :mad::angryy:.
Jak wiecej? Ale ty zachłanna jesteś :diabloti:

jonQuilla napisał(a):

usprawiedliwienie przyjęte...nie becz mała, nie becz...to oznaka słabości a Ty kobieto słaba być nie możesz :)
buzia i miłego dnia w takim razie :loveu::loveu::loveu:
Dobra nie becze...... tak tylko trochę mi się żal zrobiło :razz:

teqquila napisał(a):
hihi powrocilam ale na chwilke tylko :evil_lol: i tak patrze do Ciebie a nie ma Cie :evil_lol: my tyz bedziemy nad morzem w wakacje hihi :evil_lol:
Witanko
A właśnie że jestem - hehe :diabloti:
Ty i ja nad morzem - nie może być - toż to tłok :eviltong:

caroolcia napisał(a):
wpadłam zobaczyc co porabia moja TGW:loveu:
Wspiera........ caaaały czas :eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
....jestem ....tutaj .............wróciłam od Qbusiowych i Ozzulkowych Babci i Dziadka :loveu::loveu:....
Widzę cię..... ach widzę.... moja koffana:loveu::loveu::loveu:. My tez byliśmy u Alusiowych dziadków - na obiedzie :diabloti:

caroolcia napisał(a):
a u nas cudny brutusik - rozkoszna mordzia o strasznej historii pilnie bardzo pilnie poszukuje domku!!!!!!
Przyjęłam - ide sprawdzić o co chodzi:cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
A ja obiada sama musiałam zrobić :razz::razz:
HA! Trzeba wiedzieć jak się urządzić. ja miałam dzisiaj suuper wyżerke. Schabowy z kapustka na słodko i ziemniaczki zapiekane ......... mniam :eviltong:

Posted

apple napisał(a):
HA! Trzeba wiedzieć jak się urządzić. ja miałam dzisiaj suuper wyżerke. Schabowy z kapustka na słodko i ziemniaczki zapiekane ......... mniam :eviltong:

ajjjjj gdybym wiedziała wcześniej to bym wpadła znienacka :evil_lol:

Posted

Witanko wieczorkowe :multi:
Rano tu już pisałam , ale jak widzę mój post się nie ukazał :shake:
dogo mi dziś jakoś muli, chyba przez te wiatry , wrrrr......

Więc jeszcze raz Ćliczne foteczki Twoich pociech :loveu:

Posted

[quote name='agbar']czesc Monisia.....wyslalam ci zaproszenie na naszej klasie:razz:Wiem kochana - dziękuje!:loveu: Kitro odbiore zaproszenie bo ten kompek z którego dzisiaj pisze strasznie muli- wrrrrr:angryy:

[quote name='bonita']Witanko wieczorkowe :multi:
Rano tu już pisałam , ale jak widzę mój post się nie ukazał :shake:
dogo mi dziś jakoś muli, chyba przez te wiatry , wrrrr......

Więc jeszcze raz Ćliczne foteczki Twoich pociech :loveu:Jak to ? Kto ukradł mi twojego posta - niech ja go dorwe:mad:.
dziękuje za komplement mamciu:loveu:

[quote name='caroolcia']ajjjjj gdybym wiedziała wcześniej to bym wpadła znienacka :evil_lol:zawsze jesteś mile widziana - nawet z nienacka:loveu:
Przecie ja twoja TGW:lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']:loveu::loveu::loveu: juhu !! :) :multi::multi::multi:

bum bum bum ! ;) :eviltong::eviltong::eviltong:
A co to za ludowe przytupy:razz:

Posted

[quote name='jonQuilla']a co nie lubisz takowych? ;) Lubie wszelki muuz:lol:

[quote name='caroolcia']oj wpasniale, to zrobimi kiedyś niespodziewankę :pniespodziewnij mnie prosze :evil_lol:

[quote name='ferraribox']Piękne foteczki:loveu:-pozdrawiamdziękujemy - pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu: