Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):A ty jak zwykle kosmata:diabloti: własnie siem poczosałam Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a): Sis jade w tym roku nad morze na wakacje.......... wiec bede w twoich rejonach:lol: o holipa to muszę zacząć się przygotowywać :loveu::loveu: zacznę już robić transparenty, powieszę serpentyny i zamówię 40 ton fajerwerków :loveu::loveu: będzie biba jak ta lala :) http://img266.imageshack.us/img266/1386/tnobraz029vs1.jpg to się nazywa pies o anielskiej cierpliwości...Salsa też sobie smacznie śpi kiedy córa kuzynki ją miętosi :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a):własnie siem poczosałam oooood razu lepiej :loveu: jonQuilla napisał(a):o holipa to muszę zacząć się przygotowywać :loveu::loveu: zacznę już robić transparenty, powieszę serpentyny i zamówię 40 ton fajerwerków :loveu::loveu: będzie biba jak ta lala :) No ja mysle że mi odpowiedni komitet powitalny wyprawisz. Bez transparentów i fajerwerków to ja nawet d...y z domu nie rusze :diabloti: Jeden transparent specjalnie dla Salsy proszę zrobić ;) Dam ci znac gdzie i kiedy masz na mnie czekać a ja bede udawać zaskoczoną :evil_lol: Quote
apple Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Moje kochane ja dzisiaj tylko na chwilke bo cały dzień dzisiaj na lofrach bede. najpierw na cmentarze bo przecież zbliża się dzień babci i dziadka a potem po chłapach. Tak dla rozrywki :evil_lol:. Więc mnie dzisiaj nie bedzie:placz: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 apple napisał(a):Moje kochane ja dzisiaj tylko na chwilke bo cały dzień dzisiaj na lofrach bede. najpierw na cmentarze bo przecież zbliża się dzień babci i dziadka a potem po chłapach. Tak dla rozrywki :evil_lol:. Więc mnie dzisiaj nie bedzie:placz: tak se dla rozrywki nas opujszczasz ... ale wróć Quote
Cheritka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Fotki superkowe, zapasy może i były :roll:, tylko jakieś jednostronne.:evil_lol:. A więcej zdjęć nie było :mad::angryy:. Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 apple napisał(a):oooood razu lepiej :loveu: No ja mysle że mi odpowiedni komitet powitalny wyprawisz. Bez transparentów i fajerwerków to ja nawet d...y z domu nie rusze :diabloti: Jeden transparent specjalnie dla Salsy proszę zrobić ;) Dam ci znac gdzie i kiedy masz na mnie czekać a ja bede udawać zaskoczoną :evil_lol: ja nawet nie mogłabym Ci spojrzeć w oczy jakbym Cię odpowiednio nie powitała...spaliłabym się ze wstydu :eviltong: postaram się aby wszystko było jak trzeba :) :loveu: apple napisał(a):Moje kochane ja dzisiaj tylko na chwilke bo cały dzień dzisiaj na lofrach bede. najpierw na cmentarze bo przecież zbliża się dzień babci i dziadka a potem po chłapach. Tak dla rozrywki :evil_lol:. Więc mnie dzisiaj nie bedzie:placz: usprawiedliwienie przyjęte...nie becz mała, nie becz...to oznaka słabości a Ty kobieto słaba być nie możesz :) buzia i miłego dnia w takim razie :loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 hihi powrocilam ale na chwilke tylko :evil_lol: i tak patrze do Ciebie a nie ma Cie :evil_lol: my tyz bedziemy nad morzem w wakacje hihi :evil_lol: Witanko Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 wpadłam zobaczyc co porabia moja TGW:loveu: Quote
apple Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a): tak se dla rozrywki nas opujszczasz ... ale wróć Akuku...... fróciłam...... na chwilke się dorwałam do kompecka..... po kryjomu :razz: Cheritka napisał(a):Fotki superkowe, zapasy może i były :roll:, tylko jakieś jednostronne.:evil_lol:. A więcej zdjęć nie było :mad::angryy:.Jak wiecej? Ale ty zachłanna jesteś :diabloti: jonQuilla napisał(a): usprawiedliwienie przyjęte...nie becz mała, nie becz...to oznaka słabości a Ty kobieto słaba być nie możesz :) buzia i miłego dnia w takim razie :loveu::loveu::loveu: Dobra nie becze...... tak tylko trochę mi się żal zrobiło :razz: teqquila napisał(a):hihi powrocilam ale na chwilke tylko :evil_lol: i tak patrze do Ciebie a nie ma Cie :evil_lol: my tyz bedziemy nad morzem w wakacje hihi :evil_lol: Witanko A właśnie że jestem - hehe :diabloti: Ty i ja nad morzem - nie może być - toż to tłok :eviltong: caroolcia napisał(a):wpadłam zobaczyc co porabia moja TGW:loveu:Wspiera........ caaaały czas :eviltong: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ....jestem ....tutaj .............wróciłam od Qbusiowych i Ozzulkowych Babci i Dziadka :loveu::loveu:.... Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 a u nas cudny brutusik - rozkoszna mordzia o strasznej historii pilnie bardzo pilnie poszukuje domku!!!!!! Quote
apple Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a):....jestem ....tutaj .............wróciłam od Qbusiowych i Ozzulkowych Babci i Dziadka :loveu::loveu:.... Widzę cię..... ach widzę.... moja koffana:loveu::loveu::loveu:. My tez byliśmy u Alusiowych dziadków - na obiedzie :diabloti: caroolcia napisał(a):a u nas cudny brutusik - rozkoszna mordzia o strasznej historii pilnie bardzo pilnie poszukuje domku!!!!!!Przyjęłam - ide sprawdzić o co chodzi:cool1: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A ja obiada sama musiałam zrobić :razz::razz: Quote
apple Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a):A ja obiada sama musiałam zrobić :razz::razz:HA! Trzeba wiedzieć jak się urządzić. ja miałam dzisiaj suuper wyżerke. Schabowy z kapustka na słodko i ziemniaczki zapiekane ......... mniam :eviltong: Quote
caroolcia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 apple napisał(a):HA! Trzeba wiedzieć jak się urządzić. ja miałam dzisiaj suuper wyżerke. Schabowy z kapustka na słodko i ziemniaczki zapiekane ......... mniam :eviltong: ajjjjj gdybym wiedziała wcześniej to bym wpadła znienacka :evil_lol: Quote
bonita Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Witanko wieczorkowe :multi: Rano tu już pisałam , ale jak widzę mój post się nie ukazał :shake: dogo mi dziś jakoś muli, chyba przez te wiatry , wrrrr...... Więc jeszcze raz Ćliczne foteczki Twoich pociech :loveu: Quote
agbar Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czesc Monisia.....wyslalam ci zaproszenie na naszej klasie:razz: Quote
apple Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='agbar']czesc Monisia.....wyslalam ci zaproszenie na naszej klasie:razz:Wiem kochana - dziękuje!:loveu: Kitro odbiore zaproszenie bo ten kompek z którego dzisiaj pisze strasznie muli- wrrrrr:angryy: [quote name='bonita']Witanko wieczorkowe :multi: Rano tu już pisałam , ale jak widzę mój post się nie ukazał :shake: dogo mi dziś jakoś muli, chyba przez te wiatry , wrrrr...... Więc jeszcze raz Ćliczne foteczki Twoich pociech :loveu:Jak to ? Kto ukradł mi twojego posta - niech ja go dorwe:mad:. dziękuje za komplement mamciu:loveu: [quote name='caroolcia']ajjjjj gdybym wiedziała wcześniej to bym wpadła znienacka :evil_lol:zawsze jesteś mile widziana - nawet z nienacka:loveu: Przecie ja twoja TGW:lol: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :loveu::loveu::loveu: juhu !! :) :multi::multi::multi: bum bum bum ! ;) :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu::loveu: juhu !! :) :multi::multi::multi: bum bum bum ! ;) :eviltong::eviltong::eviltong: A co to za ludowe przytupy:razz: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='apple']A co to za ludowe przytupy:razz: a co nie lubisz takowych? ;) Quote
caroolcia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='apple'] zawsze jesteś mile widziana - nawet z nienacka:loveu: Przecie ja twoja TGW:lol: oj wpasniale, to zrobimi kiedyś niespodziewankę :p Quote
apple Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']a co nie lubisz takowych? ;) Lubie wszelki muuz:lol: [quote name='caroolcia']oj wpasniale, to zrobimi kiedyś niespodziewankę :pniespodziewnij mnie prosze :evil_lol: [quote name='ferraribox']Piękne foteczki:loveu:-pozdrawiamdziękujemy - pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts