apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jonQuilla napisał(a):w Klockową wstąpiło zUo? :) :evil_lol::evil_lol: co teraz Jabłuszko pocznie bez ogonka i bez skórki? :confused::hmmmm::niewiem: toć to już nie jabłuszko, to jakaś marna imitacja :evil_lol::evil_lol: Noooooo właśnie nie miał kto bronić mnie przed skonsumowaniem:placz::placz::placz: Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...Jabłoneczko ...i ty przeciwko MNIE :placz:... witnę sie z Tobą :calus: Nie ja nigdy:loveu: ja tylko przestrzegam że łażenie nocą jest niebezpieczne..... różne wandale chodzą:roll: ja se myśle ze mnie nie zdepnie ...bo to Klockowa obdarła Jabłuszko ze skórki i wyrwala mu :oops: ogonek ....Ale ja cie nie zdepne....... nigdy......przecież ja cię koffam:loveu::loveu: jonQuilla napisał(a):Alu ja widzę że Jabłonka Ci poważnie grozi tym zdeptaniem :diabloti::diabloti: Nie grozi, nie grozi jeno przestrzega:razz: Hej Sis :loveu::loveu::multi: melduję się sobotnim porankiem ;) :eviltong: Przyjmuje meldunek - spocznij:eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Noooooo właśnie nie miał kto bronić mnie przed skonsumowaniem:placz::placz::placz: ojojoj....mam wyrzuty sumienia :roll: Przyjmuje meldunek - spocznij:eviltong: spoczłam ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jonQuilla napisał(a):spoczłam ;) :evil_lol::evil_lol:To dopssszzz. :evil_lol: Sis jade w tym roku nad morze na wakacje.......... wiec bede w twoich rejonach:lol: Quote
Cheritka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A gdzie nowe fotaski :mad:. Witanko weckendowe :eviltong: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Noooooo właśnie nie miał kto bronić mnie przed skonsumowaniem:placz::placz::placz: ja Ciem obroniem ...cialem swem :pjak tarczą Ale ja cie nie zdepne....... nigdy......przecież ja cię koffam:loveu::loveu: moja Ty Szarlotuniu :loveu: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):cze fafelkowscy :lol: Cze sznupaski :multi: Cheritka napisał(a):A gdzie nowe fotaski :mad:. Witanko weckendowe :eviltong: Fotaski.... Jakie fotaski? :siara: Cześć Pudełko...... "wróć"-pudelko :eviltong: Alicja napisał(a):moja Ty Szarlotuniu :loveu:Tak?:roll: Medorowa napisał(a):Cze deptająca pajączki:loveu::loveu: Nie deptałam :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No ja nie wiem co to za pytanie .....Tak?:roll: ...... Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a):No ja nie wiem co to za pytanie .....Tak?:roll: ...... No nic myslałam że chcesz mi jeszcze coś powiedzieć:razz: Quote
Helga&Ares Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ja chce Ci coś powiedzieć - dawaj foooty! Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):ja chce Ci coś powiedzieć - dawaj foooty! Zara, zara ....:roll: Quote
Helga&Ares Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 chyba że tak jak ja jesteś po imprezie to na dzisiaj masz taryfe ulgową:evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):chyba że tak jak ja jesteś po imprezie to na dzisiaj masz taryfe ulgową:evil_lol:Po imprezie... ja? no co ty:shake:. Zaraz coś dam tylko coś mi aparat wydziwia i nie chce sie łaczyć z kompkiem:mad: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):No nic myslałam że chcesz mi jeszcze coś powiedzieć:razz: :razz::razz:...nie ...no my sie przeca bez słów rozumiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:...nie ...no my sie przeca bez słów rozumiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no tak..... zapomłam se :roll: Helga&Ares napisał(a):no Ty Ty :razz:Cooooo?:razz: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 UWAGA ZARA BEDA FOTY :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 IDOM FOTY :evil_lol: ZAPASY Krosiu przespał całe zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 http://img256.imageshack.us/img256/841/tnobraz031qt8.jpg ale masz cierpliwego psa...8) Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):http://img256.imageshack.us/img256/841/tnobraz031qt8.jpg ale masz cierpliwego psa...8)Noooo Aniołek rogaty :diabloti: FOTY NA WSTECZU Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):A no tak..... zapomłam se :roll: noooo...........:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...co Alunia tam znalazła ;):evil_lol::evil_lol: http://img256.imageshack.us/img256/841/tnobraz031qt8.jpg :multi::multi::multi:FOTY na Wsteczu .......FOTY :multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a):noooo...........:cool1: Obiecujem się poprawić :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...co Alunia tam znalazła ;):evil_lol::evil_lol: http://img256.imageshack.us/img256/841/tnobraz031qt8.jpg :multi::multi::multi:FOTY na Wsteczu .......FOTY :multi::multi::multi: Co znalazła? Dobra powiem ci na ucho :razz: wancke :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Co znalazła? Dobra powiem ci na ucho :razz: wancke :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....uffff.... a juz siem zlinkłam że co inszego :razz::razz: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....uffff.... a juz siem zlinkłam że co inszego :razz::razz: A ty jak zwykle kosmata:diabloti: Quote
Recommended Posts