caroolcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a): a dlaczemu Krosio zjada rekawiczki :hmmmm: bo zima jush sobie chyba gdzieś poszła i za oknem deszcz po co komu rękawiczki :grins: Quote
caroolcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ale ze mnie prostak, nawet się nie przywitałam :oops: DZIEŃ DOBRY Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 caroolcia napisał(a):bo zima jush sobie chyba gdzieś poszła i za oknem deszcz po co komu rękawiczki :grins: Buhahahahaha - a jednak mądry ten wandal mój:loveu: caroolcia napisał(a):ale ze mnie prostak, nawet się nie przywitałam :oops: DZIEŃ DOBRY cześć prosta kobito:loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Jestem z ciebie DUMNA cioteczko:loveu: ty jesteś jak tornado - nie możesz się zatrzymać: najpierw pizza teraz okna mój TZ zazdrości twojemu :evil_lol: to ja to dam poczytać Mojemu TZtu :grins: ze mu zazdraszczają :evil_lol: A Tornado dziś bolą plecy i kolanko od skakania po oknach :angryy: caroolcia napisał(a):bo zima jush sobie chyba gdzieś poszła i za oknem deszcz po co komu rękawiczki :grins: :roll:...a ja durna nie wiedziałam :oops: Cze Szarlotkowe Quote
tygra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witam Jabłuszko :) melduję że żyję!!!! pogoda fatalna, ucho mnie boli :( Quote
caroolcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Buhahahahaha - a jednak mądry ten wandal mój:loveu: cześć prosta kobito:loveu::multi: a ni taka prosta bo garbie się przy kompie :evil_lol: ale jeszcze tylko dwie godzinki :multi: Quote
caroolcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a): :roll:...a ja durna nie wiedziałam :oops: całe szczęście że jush wiesz :cool3: Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 caroolcia napisał(a):a ni taka prosta bo garbie się przy kompie :evil_lol: ale jeszcze tylko dwie godzinki :multi: nie garbaj się garbata :diabloti: Alicja napisał(a):to ja to dam poczytać Mojemu TZtu :grins: ze mu zazdraszczają :evil_lol: Powiedz - niech sie chłop dowie jakiego ma skarba :grins: A Tornado dziś bolą plecy i kolanko od skakania po oknach :angryy: Hmmm no wiesz........ skoki po oknach..... co ty spiderman?:eviltong: :roll:...a ja durna nie wiedziałam :oops: Oj nie bądz dla siebie taka surowa......... poprostu twoja kreatywność nie zadziałała :evil_lol: Cze Szarlotkowe Czeeee :loveu: tygra napisał(a):Witam Jabłuszko :) melduję że żyję!!!! pogoda fatalna, ucho mnie boli :(To dopssszzzz bo juz myślałam że cię upolowali w tym hipermarkecie i ża jakaś promocja na schabofszczaki bedzie :evil_lol::diabloti:. Uchoo cię boli..... hmmmmmm jak cię znam to za duzo na blogaskach podłuchiwałaś :evil_lol: A tak poważnie to wsadź se do ucha tego śmierdzącego kwiatka, nie wiem jak on sie nazywa:roll: hmmmm...... dowiem się :roll: justysiek napisał(a):dzień doberecek;)doberecek:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Hmmmm ona nie klaskała sobie tylko Krosiowi, biła brawo za jego wyczyn z rękawisią:roll: No ale fakt jak tu jej nie kochać:loveu::loveu::loveu: witamy justysku:multi: a ja byłam przekonana że bije sobie brawo za tą śliczną buźkę :loveu::loveu::loveu: Cześć :multi::multi::multi: :loveu: Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 jonQuilla napisał(a):a ja byłam przekonana że bije sobie brawo za tą śliczną buźkę :loveu::loveu::loveu: Cześć :multi::multi::multi: :loveu: też! Witaj koffana sis!:loveu: Ciesze się ogromnie że znalazłaś dla mnie chwilke. Wiem że masz zapieprz:evil_lol: Tym bardziej doceniam:loveu: Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Medorowa napisał(a):Doberek gadułko:grins::grins:Cze ptaszynko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):też! Witaj koffana sis!:loveu: Ciesze się ogromnie że znalazłaś dla mnie chwilke. Wiem że masz zapieprz:evil_lol: Tym bardziej doceniam:loveu: Zapieprz pojechał do swoich przyszłych teściów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc mam trochę czasu na spokojne posiedzenie przy kompie :loveu::loveu: Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 jonQuilla napisał(a):Zapieprz pojechał do swoich przyszłych teściów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc mam trochę czasu na spokojne posiedzenie przy kompie :loveu::loveu: Nie chcę byc niegrzeczna ale........ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Nie chcę byc niegrzeczna ale........ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie jesteś :) bo ja też :sweetCyb: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Idem robic budyń mojemu budyńkowi :loveu: Quote
Rinuś Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja pierdziulę aż na 4 stronę musiałam lecieć żeby się dokopać :angryy: zrób coś z tym :diabloti: Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Rinuś napisał(a):Ja pierdziulę aż na 4 stronę musiałam lecieć żeby się dokopać :angryy: zrób coś z tym :diabloti: Do czego się chciałas dokopać? I z czym mam skończyć?:cool3: Quote
apple Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a):To ja .......Spiderwoman Co pajaczko łazisz po nocach jeszcze cię ktos zdepta przypadkiem :placz: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alu ja widzę że Jabłonka Ci poważnie grozi tym zdeptaniem :diabloti::diabloti: Hej Sis :loveu::loveu::multi: melduję się sobotnim porankiem ;) :eviltong: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Co pajaczko łazisz po nocach jeszcze cię ktos zdepta przypadkiem :placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...Jabłoneczko ...i ty przeciwko MNIE :placz:... witnę sie z Tobą :calus: jonQuilla napisał(a):Alu ja widzę że Jabłonka Ci poważnie grozi tym zdeptaniem :diabloti::diabloti: Hej Sis :loveu::loveu::multi: melduję się sobotnim porankiem ;) :eviltong: ja se myśle ze mnie nie zdepnie ...bo to Klockowa obdarła Jabłuszko ze skórki i wyrwala mu :oops: ogonek .... Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a): ja se myśle ze mnie nie zdepnie ...bo to Klockowa obdarła Jabłuszko ze skórki i wyrwala mu :oops: ogonek .... w Klockową wstąpiło zUo? :) :evil_lol::evil_lol: co teraz Jabłuszko pocznie bez ogonka i bez skórki? :confused::hmmmm::niewiem: toć to już nie jabłuszko, to jakaś marna imitacja :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts