bonita Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam Cię moja córciu :loveu: która o mamci nie zapomina i mnie często odwiedzuje:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Martinee napisał(a):witamy witamy serdecznieMartinko witamy i zapraszamy do ogladania fotek sa na wsteczu:lol: bonita napisał(a):Witam Cię moja córciu :loveu: która o mamci nie zapomina i mnie często odwiedzuje:loveu::loveu::loveu:cześć mamciu której nigdy nie ma ale której nie mogę nie odwiedzić:loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a):Ja się zawsze słucham :eviltong: Uff zdążyłaś przed Klocusiową bo ostatnio Aga Dilusiowa się spóźniła i Klockowa skasowała jej kaffe. Udało ci się :lol: ;)...to ja miałam to szczęście że Klocusiowa uziemniona liczeniem i temu zdążyłam na kaff ;)...a u mnie ciacho :p Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 yyy... teges tamteges :roll: :eviltong: przyszlimy się przywitkać!! :multi::multi::multi: buziole szarlotkowi :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :multi:witam Cie jabluszkowa cieplo i serdecznie..kawe juz mam wiec mozesz moja oddac komus potrzebujacemu:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 bereczek Szarloteczko wpadaj na ciasteczko Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):;)...to ja miałam to szczęście że Klocusiowa uziemniona liczeniem i temu zdążyłam na kaff ;)...a u mnie ciacho :p Wiem byłam....... zjadłam :diabloti: basia2202 napisał(a):yyy... teges tamteges :roll: :eviltong: przyszlimy się przywitkać!! :multi::multi::multi: buziole szarlotkowi :loveu::loveu::loveu: yyyyy teges no co ja chciałam :hmmmm: aha cześć Basiu :evil_lol: agbar napisał(a)::multi:witam Cie jabluszkowa cieplo i serdecznie..kawe juz mam wiec mozesz moja oddac komus potrzebujacemu:evil_lol: Witam cię Ago kuchareczko:loveu:... byłam u cię , widziałam pyszności..... nie poczęstowano mnie niczym to se poszłam :obrazic:. I jeszcze kawy ode mnie nie chcesz :roll: No dobra kto w potrzebia - kaff rozdaje :kaffee_2: Alicja napisał(a):bereczek Szarloteczko wpadaj na ciasteczko Jus idem...... nakładaj .... i jeszcze kaff kcem z mlekiem :lol: Quote
Cheritka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witanko, zaglądamy i oglądamy i na więcej czekamy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9308827&posted=1#post9308827 u nas dziś lepiej :lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Cheritka napisał(a):Witanko, zaglądamy i oglądamy i na więcej czekamy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9308827&posted=1#post9308827 u nas dziś lepiej :lol:Wiatm cieplutko:loveu: Zaglądajcie i ogladajcie ile tylko dusza zapragnie. Ciesze sie że u was już lepiej...... byłam.... sprawdzilam ;) Quote
bonita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Helo o poranku, co tam u mioch wnusi slychac ?, cos mi sie stalo z literkami Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 bonita napisał(a):Helo o poranku, co tam u mioch wnusi slychac ?, cos mi sie stalo z literkamiwsio ok, mała juz zdrowa i w ogóle... kuknij foty na wsteczu:p. Co się stało z twoimi literkami???:roll: Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 apple napisał(a):wsio ok, mała juz zdrowa i w ogóle... kuknij foty na wsteczu:p. Co się stało z twoimi literkami???:roll: chiba jej ogonki ukradli:grins: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 agbar napisał(a):chiba jej ogonki ukradli:grins:co wy z tymi ogonkami - trzeba pilnować swoich ogonków :diabloti: Quote
caroolcia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nawsteczowałam sie do tych fociszy ale bylo warto bo wręcz kapią słodkością, ash mi sie klawiatura zaczeła kleić :evil_lol: rewelacja boksie i dzieciaczki to je to :loveu: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 caroolcia napisał(a):nawsteczowałam sie do tych fociszy ale bylo warto bo wręcz kapią słodkością, ash mi sie klawiatura zaczeła kleić :evil_lol: rewelacja boksie i dzieciaczki to je to :loveu: To dopsszzzz że ci sie lepi....TAK MIAłO BYć :loveu: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 tygra napisał(a):Witaj Jabłuszko :)Witaj Tygrysico :loveu: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 siemanko :) tu dotarlam tyz :) a moze znow jakies foteczki ??:p Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):siemanko :) tu dotarlam tyz :) a moze znow jakies foteczki ??:p co za dużo to nie zdrowo. Dopiero wczoraj były.Nie ma nowych fotków:diabloti: Ide ja do cię sprawdzić czy masz nowe foty :razz: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 no ale mialy ty byc dzis :) u mnie sa filmiki fotkow nie ma ale beda <chyba :roll:> Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):no ale mialy ty byc dzis :) u mnie sa filmiki fotkow nie ma ale beda <chyba :roll:> A kto tak powiedział:mad: ze maja byc dzisaj? Hmmm?:mad: I nie chybaj mi tu ino chybaj po aparat i foty dawaj:eviltong: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale w aparacie nie ma ju fotaskow beda dopiero w sobote ze spotkanka z Amisiem hehehe wiec bedziesz musiala czekac ja tak mowie hehehe Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):ale w aparacie nie ma ju fotaskow beda dopiero w sobote ze spotkanka z Amisiem hehehe wiec bedziesz musiala czekac ja tak mowie hehehe No skoro tak mówisz:roll:........ to ja sprawdze w sobote:diabloti: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :hand: jestem ....mam pizze w piecyku sce ktoś :hmmmm: Quote
Recommended Posts