apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Wstawię jeszcze pare - bedzie na zapas To z dzisiaj :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Century Gothic]A to moje ulubione:loveu::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Georgia]jaką śliczna ma piłeczkę Krosiu :) :evil_lol::evil_lol: a czemu dzidzie chodzikową ucięłaś? dawaj zdjęcia dzidzi też :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]dopsz ...to ciiii.....bedziemy se szyfrem robić ....ti tiiiititit ..tiittttttt :p idę odcedzić Ozzulka :cool1: [/FONT]Z[FONT=Century Gothic]nowu Ozziulka ugotowałaś :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Helga&Ares Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 http://img84.imageshack.us/img84/2874/tnobraz022tq9.jpg ale rozwiany Kroś[FONT=Georgia]:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :loveu::loveu::p http://img144.imageshack.us/img144/1697/tn0017nk8.jpg Czesc szarloteczko:loveu: Quote
apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Medorowa napisał(a)::loveu::loveu::p http://img144.imageshack.us/img144/1697/tn0017nk8.jpg Czesc szarloteczko:loveu: [FONT=Century Gothic]cześć tragarzu :evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]jaką śliczna ma piłeczkę Krosiu :) :evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Co się śmiejesz :mad:[/FONT] a czemu dzidzie chodzikową ucięłaś? dawaj zdjęcia dzidzi też :multi::multi::multi: [/FONT][FONT=Century Gothic]Dam dam spoko ale potem :lol: [/FONT] Helga&Ares napisał(a):http://img84.imageshack.us/img84/2874/tnobraz022tq9.jpg ale rozwiany Kroś[FONT=Georgia]:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]nie rozwiany tylko zawiany [/FONT]:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Dam dam spoko ale potem :lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] :multi::multi::multi: [FONT=Georgia]to ja z niecierpliwością czekam :loveu::loveu::loveu: śmieję się bo lubię ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT][/FONT] Quote
caroolcia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i spuszczało łomot :mad:[/FONT] a dzis mnie tak nosi bez papierocha że bym chętnie komuś spuściła manto, na razie tylko słownie oberwało 2 dyrów i koleżanka zza biurka :evil_lol: ale piłeczka rozrylotana :evil_lol: http://img144.imageshack.us/img144/8625/tn0019bq9.jpg Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 apple napisał(a):Z[FONT=Century Gothic]nowu Ozziulka ugotowałaś :placz::placz::placz: [/FONT] [FONT=Arial]jakie tam ugotowałam :mad:....byłam z nim na psaceru :cool1:...nawet foty cykalim :p [/FONT] caroolcia napisał(a):a dzis mnie tak nosi bez papierocha że bym chętnie komuś spuściła manto, na razie tylko słownie oberwało 2 dyrów i koleżanka zza biurka :evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: a co oduczasz siem palić :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 caroolcia napisał(a):a dzis mnie tak nosi bez papierocha że bym chętnie komuś spuściła manto, na razie tylko słownie oberwało 2 dyrów i koleżanka zza biurka :evil_lol: ale piłeczka rozrylotana :evil_lol: http://img144.imageshack.us/img144/8625/tn0019bq9.jpg [FONT=Century Gothic]No to objedź wszystkich po kolei łacznie ze mną :evil_lol:- podstawiam się bom twoja TGW :lol: Oj co wy się tak tej piłeczki czepiacie - patrzajta na psa a nie na piłeczkę[/FONT] :cool1: jonQuilla napisał(a):[FONT=Century Gothic] :multi::multi::multi: [FONT=Georgia]to ja z niecierpliwością czekam :loveu::loveu::loveu: śmieję się bo lubię ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic]Czekaj a się doczekasz :lol: I śmiejaj ile wlezie - śmiech to zdrowie :loveu: [/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jakie tam ugotowałam :mad:....byłam z nim na psaceru :cool1:...nawet foty cykalim :p [/FONT] [FONT=Century Gothic]No to gdzie te foty tylko lizanie cioteczek widzialam :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: a co oduczasz siem palić :razz::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nooo a jej TGW jestem:lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]Melduję , że za chwilkę będą foty spacerowe :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Melduję , że za chwilkę będą foty spacerowe :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]przyjęłam - idem:lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 apple napisał(a): [FONT=Century Gothic] I śmiejaj ile wlezie - śmiech to zdrowie :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]wiem dlatego wiecznie się śmieję...tylko czasami na mnie głupio się patrzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]wiem dlatego wiecznie się śmieję...tylko czasami na mnie głupio się patrzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] T[FONT=Century Gothic]o ty się na nich tez głupio popatrz :razz: Dobra znikam na stepa.:p [/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]Szarloteczko ino się nie zagalopuj za bardzo :razz::razz:na tym steepie ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic] Efff ty ze skarbówki jesteś???? To ja już wiem czemu ten twój TZ tak ci wszystko sponsoruje...... ty masz we krwi wyciąganie kaski :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] no tak wyszlo jakos :siara: [FONT=Times New Roman]http://img84.imageshack.us/img84/2874/tnobraz022tq9.jpg[/FONT] [FONT=Times New Roman]hehehehe [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]a dlaczemu nie ma fot z dzidzia?:roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Szarloteczko ino się nie zagalopuj za bardzo :razz::razz:na tym steepie ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Eeeee ja jestem terminator stepu - na mnie nie ma mocnych [/FONT]:evil_lol: evaxon napisał(a):no tak wyszlo jakos :siara: [FONT=Times New Roman]http://img84.imageshack.us/img84/2874/tnobraz022tq9.jpg[/FONT] [FONT=Times New Roman]hehehehe [/FONT] [FONT=Times New Roman]a dlaczemu nie ma fot z dzidzia?:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bedą bedą nie goraczkuj się - nie wszystko na raz :lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]dobereczek Szarlotuniu [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi::loveu: lalala...przyszłam Ci ponucić troszkę :) :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]dobereczek Szarlotuniu [/FONT] [FONT=Century Gothic]Bereczek Alu :loveu: Jak miło cię widzieć:lol: A co ty taka wiosenna?[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi::loveu: lalala...przyszłam Ci ponucić troszkę :) :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic]Nutaj nutaj ja lubiem nutanie..... a co nutasz bo nie słyszę :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a): [FONT=Century Gothic]Nutaj nutaj ja lubiem nutanie..... a co nutasz bo nie słyszę :evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]teraz "słit hołm alabama" :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Rinuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 elou :loveu::loveu::loveu: gdzie żeś polazła? Quote
apple Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]teraz "słit hołm alabama" :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ahhhhhaaaaaaaa :roll:. mam nadzieje że angielsiego nie zdajesz na maturze :evil_lol:[/FONT] Rinuś napisał(a):elou :loveu::loveu::loveu: gdzie żeś polazła?[FONT=Century Gothic] Nigdzie przecież jestem :lol: Cały czas tu byłam tylko się schowałam :eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts