Martinee Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co to ty jeszcze Kubę pakujesz? :crazyeye:Ala!!! Toż to niepedagogiczne :evil_lol: W jakie trzy jedziecie na koncert?:roll:A mnie nikt nie chce ze sobą zabrać. Caroolcia mnie w trąbe zrobiła tera ty jedziesz. Co ja bede tu tak sama? :placz: No jedź jedź chociaż ty..... się trochę odpręż :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Witam witam! Całusne towarzystwo mam w domku co?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Powoli popuszczam ale jeszcze mnie trzyma tu i ówdzie :eviltong:[/FONT] oj tak :):) Quote
apple Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no na mus pojechac się odchamic :multi::multi::multi:....[/FONT] [FONT=Century Gothic]no jak mus to mus :niewiem: co zrobić. Ale żeby mi tak bez Ozzulka :shake:[/FONT] [quote name='BeaC'] hej hej heeeej jabłkowita przyszłam Cie nawiedzić w sobotnie południe jeszcze godzina i spadam w chat:multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic]Czuję się nawiedzona :smhair2: Spadaj do domku bo dzisiaj sobota - weekend jest do odpoczynku nie do pracy :evil_lol:[/FONT] [quote name='Rinuś']elou :loveu: mam chwilę więc odwiedzam wszystkich ukochanych :loveu: [FONT=Century Gothic]uuuuuuuu serducho mi kwitnie :loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chętnie ale niestety dzisiaj u mnie kiepsko z czasem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]masz racje - nie daj się wrobić [/FONT]:evil_lol: Quote
justysiek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 dobry wiecorek ;) pozdróffki i buziole:loveu: Quote
apple Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='justysiek']dobry wiecorek ;) pozdróffki i buziole:loveu:[FONT=Century Gothic]Wam też całuski posyłam :loveu:[/FONT] Quote
mar....ka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 hej Kochana, oznajmiam ,że żyję. Jutro postaram się na dłużej wejśc. papa i dobrej nocy życzę:))) Quote
Fuga*** Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 pa, pa, Jabłciu :-) i nie zapomnij cykać Krosia i dzidzi, bo to jest cudo kwadratowe :-) Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:wróciłam ....[/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='agbar']witojcie dobra kobieto:loveu: [FONT=Century Gothic]witojcie włóczykiju[/FONT] :evil_lol::loveu: [quote name='majoka']hej Kochana, oznajmiam ,że żyję. Jutro postaram się na dłużej wejśc. papa i dobrej nocy życzę:))) [FONT=Century Gothic]To dobrze bo myslałam że zeszłaś z przepracowania ;). No ja myśle że wejdziesz na dłużej :razz:[/FONT] [quote name='Fuga***']pa, pa, Jabłciu :-) i nie zapomnij cykać Krosia i dzidzi, bo to jest cudo kwadratowe :-) [FONT=Century Gothic]no hejka Fugunie:loveu:. nie zapomnę nic się nie bój, coś pstrykne co byś mogła podnieść do sześcianu:loveu::lol:[/FONT] [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:wróciłam ....[/FONT] [FONT=Century Gothic]No nareszcie fróciłaś :multi:. :mdleje: padam na twarz bo czekałam na cię ;)[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 jezdem:evil_lol: przychodze co by oko nacieszyć, a tu nie ma fociszy:shake: Ty gospośka nawaalasz:mad::mad: Poprow sie ino:diabloti: Quote
apple Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Helga&Ares']jezdem:evil_lol: przychodze co by oko nacieszyć, a tu nie ma fociszy:shake: Ty gospośka nawaalasz:mad::mad: Poprow sie ino:diabloti:[FONT=Century Gothic]I kto to mówi :diabloti::evil_lol:Dopiero co były ino mi te gaduły zagadały :siara: [/FONT] Quote
Helga&Ares Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 to ja chyba ślepa jezdem[FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Helga&Ares']to ja chyba ślepa jezdem[FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]przez grzeczność nie zaprzeczę;):evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Martinee']witamy witamy serdecznie[FONT=Century Gothic]ależ ....... witamy :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]Poka padniętą twarz :p... Kuba w drodze do Stolycy :razz:...pies już tęskni :-(....oczywiście chciał wsiadac z Kubą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]przez grzeczność nie zaprzeczę;):evil_lol:[/FONT] ja ci dam przez grzeczność[FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Jaworzanko :multi::multi::multi::loveu: już wyspana i wypoczęta przychodzę do Ciebie...wiem, wiem że się cieszysz niezmiernie ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Poka padniętą twarz :p... Kuba w drodze do Stolycy :razz:...pies już tęskni :-(....oczywiście chciał wsiadac z Kubą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no i co? popatrz jak ja wyglądam - widzisz te ślipia :evil_lol:. Przytul Ozziulka ode mnie powiedz żeby nie tęsknił :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']ja ci dam przez grzeczność[FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Co mi dasz co? co? co? Ja chcę daj mi! :eviltong:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Jaworzanko :multi::multi::multi::loveu: już wyspana i wypoczęta przychodzę do Ciebie...wiem, wiem że się cieszysz niezmiernie ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Baaardzo się cieszę:lol: Dobrze że już jesteś :loveu:[/FONT] [quote name='teqquila']Witaneczko :) [FONT=Century Gothic]witam kochana :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]I położyłam się odpocząc po obiadku i :cool1:......................zasnęłam :roll::oops:......teraz wstałam i nie wiem czy jestem głodna czy nie :hmmmm: wogóle coś bym pomaszkieciła :grins:[/FONT] Quote
Rinuś Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]I położyłam się odpocząc po obiadku i :cool1:......................zasnęłam :roll::oops:......teraz wstałam i nie wiem czy jestem głodna czy nie :hmmmm: wogóle coś bym pomaszkieciła :grins:[/FONT] haha zrobiłam to samo :evil_lol: zjadłam mc donalda i poszłam spać :evil_lol: teraz wstałam i chyba bym coś zjadła :diabloti: Quote
bonita Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Macie widocznie tą samą żarloczną chorobę co ja :evil_lol: Witaj mła córciu nigdy nieobecna, kiedy jam obecna :) Quote
ferraribox Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 :multi:Ferraroboksie,sztuk 5 witają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts