Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co to ty jeszcze Kubę pakujesz? :crazyeye:Ala!!! Toż to niepedagogiczne :evil_lol:
W jakie trzy jedziecie na koncert?:roll:A mnie nikt nie chce ze sobą zabrać. Caroolcia mnie w trąbe zrobiła tera ty jedziesz. Co ja bede tu tak sama? :placz:

No jedź jedź chociaż ty..... się trochę odpręż :loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witam witam! Całusne towarzystwo mam w domku co?[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Powoli popuszczam ale jeszcze mnie trzyma tu i ówdzie :eviltong:[/FONT]
oj tak :):)

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no na mus pojechac się odchamic :multi::multi::multi:....[/FONT] [FONT=Century Gothic]no jak mus to mus :niewiem: co zrobić.
Ale żeby mi tak bez Ozzulka :shake:
[/FONT]

[quote name='BeaC']

hej hej heeeej jabłkowita
przyszłam Cie nawiedzić w sobotnie południe
jeszcze godzina i spadam w chat:multi::multi::multi:
[FONT=Century Gothic]Czuję się nawiedzona :smhair2:
Spadaj do domku bo dzisiaj sobota - weekend jest do odpoczynku nie do pracy :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Rinuś']elou :loveu:
mam chwilę więc odwiedzam wszystkich ukochanych :loveu:
[FONT=Century Gothic]uuuuuuuu serducho mi kwitnie :loveu:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chętnie ale niestety dzisiaj u mnie kiepsko z czasem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]masz racje - nie daj się wrobić [/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']witojcie dobra kobieto:loveu: [FONT=Century Gothic]witojcie włóczykiju[/FONT] :evil_lol::loveu:

[quote name='majoka']hej Kochana, oznajmiam ,że żyję. Jutro postaram się na dłużej wejśc. papa i dobrej nocy życzę:))) [FONT=Century Gothic]To dobrze bo myslałam że zeszłaś z przepracowania ;). No ja myśle że wejdziesz na dłużej :razz:[/FONT]

[quote name='Fuga***']pa, pa, Jabłciu :-)
i nie zapomnij cykać Krosia i dzidzi, bo to jest cudo kwadratowe :-) [FONT=Century Gothic]no hejka Fugunie:loveu:. nie zapomnę nic się nie bój, coś pstrykne co byś mogła podnieść do sześcianu:loveu::lol:[/FONT]

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:wróciłam ....[/FONT] [FONT=Century Gothic]No nareszcie fróciłaś :multi:. :mdleje: padam na twarz bo czekałam na cię ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']jezdem:evil_lol: przychodze co by oko nacieszyć, a tu nie ma fociszy:shake:
Ty gospośka nawaalasz:mad::mad: Poprow sie ino:diabloti:[FONT=Century Gothic]I kto to mówi :diabloti::evil_lol:Dopiero co były ino mi te gaduły zagadały :siara: [/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']to ja chyba ślepa jezdem[FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]przez grzeczność nie zaprzeczę;):evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Poka padniętą twarz :p...
Kuba w drodze do Stolycy :razz:...pies już tęskni :-(....oczywiście chciał wsiadac z Kubą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Poka padniętą twarz :p...
Kuba w drodze do Stolycy :razz:...pies już tęskni :-(....oczywiście chciał wsiadac z Kubą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT] [FONT=Century Gothic]no i co? popatrz jak ja wyglądam - widzisz te ślipia :evil_lol:. Przytul Ozziulka ode mnie powiedz żeby nie tęsknił :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='Helga&Ares']ja ci dam przez grzeczność[FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Co mi dasz co? co? co? Ja chcę daj mi! :eviltong:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Jaworzanko :multi::multi::multi::loveu:

już wyspana i wypoczęta przychodzę do Ciebie...wiem, wiem że się cieszysz niezmiernie ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baaardzo się cieszę:lol: Dobrze że już jesteś :loveu:[/FONT]

[quote name='teqquila']Witaneczko :) [FONT=Century Gothic]witam kochana :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]I położyłam się odpocząc po obiadku i :cool1:......................zasnęłam :roll::oops:......teraz wstałam i nie wiem czy jestem głodna czy nie :hmmmm: wogóle coś bym pomaszkieciła :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]I położyłam się odpocząc po obiadku i :cool1:......................zasnęłam :roll::oops:......teraz wstałam i nie wiem czy jestem głodna czy nie :hmmmm: wogóle coś bym pomaszkieciła :grins:[/FONT]
haha zrobiłam to samo :evil_lol: zjadłam mc donalda i poszłam spać :evil_lol:
teraz wstałam i chyba bym coś zjadła :diabloti: