Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jak to przeca się umawiałyśmy! Nawet Caroolcia miła dać sygnał świetlny :cool1: Oj z wami to tak zawsze srutututu a i tak zrobią po swojemu. I co? Teraz mam przez was odmrożone ....:evil_lol: Ale pocieszkam się tym ze ty tyż :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Osz ......ja myślałam że Ty z Caroolcią jedziecie ...to ja już przodem poszłam :roll:....i se poodmrażałam to i owo :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Osz ......ja myślałam że Ty z Caroolcią jedziecie ...to ja już przodem poszłam :roll:....i se poodmrażałam to i owo :razz::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]To obie mamy sople zamiast cyckóf..... hehehehe :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To obie mamy sople zamiast cyckóf..... hehehehe :evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...bedziemy miec dopóki ktoś se nie bedzie chciał sopla ułamac :razz::razz: [/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...bedziemy miec dopóki ktoś se nie bedzie chciał sopla ułamac :razz::razz: [/FONT][FONT=Century Gothic]a po co komu sopel?:cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]Czy to nie jest przypadkiem Caroolcia ....[/FONT] Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]a po co komu sopel?:cool1: [/FONT] [FONT=Arial]do lizania .......[/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]do lizania .......[/FONT] [FONT=Century Gothic]Och to już sceny dla dorosłych [/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [FONT=Century Gothic]Qurde dzisiaj piatek - poszła bym se poszaleć [/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Czy to nie jest przypadkiem Caroolcia ....[/FONT] [FONT=Century Gothic]Taaaaa wyciuckała nas i se jeździ :cool1:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 cześć zboczone baby! :diabloti: o soplach i lizaniu by tylko gadały :splat: [quote name='agbar']nooooo ktos wam w koncu powiedzial ze sie zatrzymalyscie w rozwoju....buhahahahha KWM:loveu: błaahahaaa.. dilerowa... aleś Ty subtelna :eviltong: jak.. rewolucja październikowa :diabloti: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja tam sama czekałam ....w tym bikini :cool1:[/FONT] no noo.. Alaaa.. jaki hard core :cool3: (czy desperacja? :eviltong: :evil_lol: :diabloti:) żeby tak w zimie, na rondzie... w bikini... :shiny: Quote
e.v.a Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 i tutaj jestem :multi::multi: hej hejjj:multi: Quote
Helga&Ares Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 cześć wieczorkowo jabuuszkowi:multi: Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Och to już sceny dla dorosłych [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Qurde dzisiaj piatek - poszła bym se poszaleć [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaa wyciuckała nas i se jeździ :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]taaa na maxa .....[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Georgia]przyszłam dobranoc powiedzieć Cycatym Lodowcom :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='basia2202']cześć zboczone baby! :diabloti: o soplach i lizaniu by tylko gadały :splat: [FONT=Century Gothic]a co ty nigdy sopli nie lizalaś??[/FONT]? :cool3: błaahahaaa.. dilerowa... aleś Ty subtelna :eviltong: jak.. rewolucja październikowa :diabloti: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Nieprawdaż[/FONT]:cool1: no noo.. Alaaa.. jaki hard core :cool3: (czy desperacja? :eviltong: :evil_lol: :diabloti:) żeby tak w zimie, na rondzie... w bikini... :shiny: [FONT=Century Gothic] Oj Basiu czytaj ty uważnie to ja na tym rondzie marzłam w Bikini :eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przyszłam dobranoc powiedzieć Cycatym Lodowcom :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]W imieniu swoim i drugiego cycatego lodowca mówię ci DOBRANOC :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'] [FONT=Century Gothic]Dobra nie czerwień sie - przecież już duuuuża jesteś :lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzięki ci Alu- czuje klimat, czuje ooooooo mam swój prywatny dance[/FONT]:lol::eviltong: [FONT=Arial]taaa na maxa .....[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ja to jakąś kare muszę jej za to wymyślić. Jeszcze sie zastanawiam. Moze jakieś propozycje? W końcu ciebie też wyciućkała :roll: [/FONT] [quote name='Helga&Ares']cześć wieczorkowo jabuuszkowi:multi: [FONT=Century Gothic]Cześc Sznupki:loveu: [/FONT] [quote name='evaxon']i tutaj jestem :multi::multi: hej hejjj:multi: [FONT=Century Gothic]widzę cię, widzę :laugh2_2: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Jestem ...dotarłam ... Zapijam kawą mojego lenia :oops:...kurde powinnam już byc z Ozzym na podwóreczku :cool1: A dziś jeszcze pakowanko Kuby bo jedzie na 3 dni do Warszawki do kolegi ... a wieczorkiem jadziem we 3 do Klocusiów i na koncercik :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Martinee Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg buzi buzi chcę witamy z ranka Quote
Helga&Ares Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Japkowa odmroziłaś się jush?:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Georgia]:loveu::loveu: cześć Jabłuszko :) wpadam dosłownie na chwileczkę bo muszę zaraz iść ogarniać pomieszczenie w którym zamieszkuję :evil_lol::evil_lol: buzia :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Jestem ...dotarłam ... [FONT=Century Gothic]Noooo coś ostatnio masz poślizgi - hehehe to chyba przez te odmrożenia [/FONT]:diabloti: Zapijam kawą mojego lenia :oops:...kurde powinnam już byc z Ozzym na podwóreczku :cool1: :cool1: A dziś jeszcze pakowanko Kuby bo jedzie na 3 dni do Warszawki do kolegi ... a wieczorkiem jadziem we 3 do Klocusiów i na koncercik :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co to ty jeszcze Kubę pakujesz? :crazyeye:Ala!!! Toż to niepedagogiczne :evil_lol: W jakie trzy jedziecie na koncert?:roll:A mnie nikt nie chce ze sobą zabrać. Caroolcia mnie w trąbe zrobiła tera ty jedziesz. Co ja bede tu tak sama? :placz: No jedź jedź chociaż ty..... się trochę odpręż :loveu:[/FONT] [quote name='Martinee']http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg buzi buzi chcę witamy z ranka [FONT=Century Gothic]Witam witam! Całusne towarzystwo mam w domku co?[/FONT] [quote name='Helga&Ares']Japkowa odmroziłaś się jush?:evil_lol: [FONT=Century Gothic]Powoli popuszczam ale jeszcze mnie trzyma tu i ówdzie :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co to ty jeszcze Kubę pakujesz? :crazyeye:Ala!!! Toż to niepedagogiczne :evil_lol: [FONT=Arial]Qba śpi :diabloti: [/FONT] W jakie trzy jedziecie na koncert?:roll:A mnie nikt nie chce ze sobą zabrać. Caroolcia mnie w trąbe zrobiła tera ty jedziesz. Co ja bede tu tak sama? :placz: [FONT=Arial]jadziem JA , TZ , Qba ...Ozzy zostaje w domeczku :roll:[/FONT] No jedź jedź chociaż ty..... się trochę odpręż :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]no na mus pojechac się odchamic :multi::multi::multi:....[/FONT] Quote
BeaC Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:loveu::loveu: cześć Jabłuszko :) wpadam dosłownie na chwileczkę bo muszę zaraz iść ogarniać pomieszczenie w którym zamieszkuję :evil_lol::evil_lol: buzia :loveu: [/FONT] Dzon`killa zapraszam do siebie.....odchamisz mi też?????? bo ja jeszcze w pracy jestem:p hej hej heeeej jabłkowita przyszłam Cie nawiedzić w sobotnie południe jeszcze godzina i spadam w chat:multi::multi::multi: Quote
Rinuś Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 elou :loveu: mam chwilę więc odwiedzam wszystkich ukochanych :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='BeaC']Dzon`killa zapraszam do siebie.....odchamisz mi też?????? [FONT=Georgia]chętnie ale niestety dzisiaj u mnie kiepsko z czasem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts