jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Georgia] tak tak...dobrze widzisz...to znów ja :) [/FONT][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]Bereczek :multi::loveu::multi:....jestem ...piję kaff i pomykam na spacera ...potem będę :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Helga&Ares']czemu już idziesz? [FONT=Century Gothic]bo mam małe dziecie które idzie o tej godzinie spać a niestety mam komp w jej pokoju i nie moge z niego korzystać kiedy ona śpi bo by nie spała (w tym cała rzecz że mała ma słuch absolutny i wszystko ją budzi:angryy:)[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już pędzę...ja całe życie w bikini chodzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze i trafiłam na stronę z moją ulubioną liczbą [/FONT][FONT=Georgia]:loveu::loveu: 123 :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Szczęściara :loveu: [/FONT] [quote name='ferraribox']Dawno mnie nie było,troszkę się spóżniłam:shake:[FONT=Century Gothic]to proszę nadrobić i szybciutko wracać mnie tu [/FONT]:evil_lol: [quote name='Fuga***']http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg rewelacja! dziękuję!!! [FONT=Century Gothic]Och kochana dla cię wszystko :loveu: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] tak tak...dobrze widzisz...to znów ja :) [/FONT][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]No właśnie przecieram oczy :crazyeye:i sprawdzam czy ja kolejnego dnia nie przespałam:evil_lol:. Ochh ty mnie chyba koffasz bardzo :razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']oznajmiam ze dzien dobry:loveu: [FONT=Century Gothic]Już wiemy że dobry Aguś!:loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Już wiemy że dobry Aguś!:loveu:[/FONT] nie watpie ze wiecie:loveu:ale jest tak pieknie i wiosennie ze moglabym to bez konca powtarzac:loveu: wiosna przyszla wiosna przyszla coz za piekne chwile:loveu::loveu: Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']nie watpie ze wiecie:loveu:ale jest tak pieknie i wiosennie ze moglabym to bez konca powtarzac:loveu: wiosna przyszla wiosna przyszla coz za piekne chwile:loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]A ty się przypadkiem nie zakochałaś - he?[/FONT] Quote
agbar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ty się przypadkiem nie zakochałaś - he?[/FONT] ja jestem zakochana ciagle od 2 sierpnia 2003 roku:loveu: ale wiesz czasem mi sie wydaje ze z kazdym dniem bardziej.... Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']ja jestem zakochana ciagle od 2 sierpnia 2003 roku:loveu: ale wiesz czasem mi sie wydaje ze z kazdym dniem bardziej....[FONT=Century Gothic]uuuuuuuu szczęściarz:razz:[/FONT] Quote
agbar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]uuuuuuuu szczęściarz:razz:[/FONT] to ja jestem szczesciara:p Quote
BeaC Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']oććcie wszystkie na jeżdżenie w bikini!!!!! tylko my i stok cały nasz!!!! będzie cudownie!!!! słońce ma świciec oszczedzimy na solarium i wyciagu, bo pan wyciagowy pewnie tesh ucieknie i nie będzie miał kto kasować biletów i będziemy sie staczać i staczać i staczać na saaaamiutki dół :multi::multi::multi::multi: p.s. tylko ochraniacze na doopalki trza ubrac bo szkoda naszych pupek na obijanie :evil_lol: czy ja też mogę??? http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg same słodkości..................:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już pędzę...ja całe życie w bikini chodzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] ale pierzesz czasami .....??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']czy ja też mogę??? http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg same słodkości..................:loveu::loveu::loveu: tylko doopolotka zabiraj :p Quote
BeaC Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']ale pierzesz czasami .....??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko doopolotka zabiraj :p wolę worek po nawozie z sianem................w końcu na wsi mieszkam:razz: Quote
Rinuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']ja jestem zakochana ciagle od 2 sierpnia 2003 roku:loveu: ale wiesz czasem mi sie wydaje ze z kazdym dniem bardziej.... Jak ja też bym tak chciała.... :-( witajcie Kreosie :* Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='BeaC']wolę worek po nawozie z sianem................w końcu na wsi mieszkam:razz: albo oponka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia'] tylko doopolotka zabiraj :p [FONT=Century Gothic]czy ktoś mówił o mnie :razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']albo oponka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ja mam oponki zawsze ze sobą :razz: na brzuchu:evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]czy ktoś mówił o mnie :razz:[/FONT] ty doopolotek jesteś :-o [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja mam oponki zawsze ze sobą :razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]na brzuchu:evil_lol:[/FONT] a zimową czy letnią :cool3: ??? Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']ty doopolotek jesteś :-o [FONT=Century Gothic]Ala mnie tak ochrzciła :evil_lol: No ponoć jestem?:niewiem: [/FONT] a zimową czy letnią :cool3: ??? [FONT=Century Gothic]całoroczne :evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]całoroczne :evil_lol:[/FONT] ja tysh takie kcem - straszliwie wymieniac nie lubie :shake: Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]Stoję spakowana z plecaczkiem ....a WY gdzie :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
tygra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja mam oponki zawsze ze sobą :razz: na brzuchu:evil_lol:[/FONT] :evil_lol: to coś nas łączy :evil_lol:, a wogóle to dzień doberek :multi: Quote
apple Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Stoję spakowana z plecaczkiem ....a WY gdzie :razz::razz::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ja też czekam. Chyba zabłądziły :cool1: [/FONT] [quote name='tygra']:evil_lol: to coś nas łączy :evil_lol:, a wogóle to dzień doberek :multi: [FONT=Century Gothic]doberek:multi:-połączona :evil_lol: [/FONT] Quote
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 hej szarlotko!! :multi: :loveu: błaahaahahaaa.. jaka słodka hybrydka :loveu: się kuśpetkami złączyli :evil_lol: http://img132.imageshack.us/img132/2918/tnobraz072hn6.jpg cudo!:) całusy ode mnie i Zuzoliny :loveu: Quote
Recommended Posts