dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 hahaha, i że niby ON jest twórcą tego zUa hahahahhahaha śliczny a co na to dojrzała i odpowiedzialna siostra?! Quote
apple Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jaki malutki bobas :loveu: pewno że dasz sobie radę! to tylko jedna pociecha więcej ;)[/FONT]Ta, ino jedna....Żonkilowa jak ty coś palniesz to ho ho:evil_lol: [quote name='dbsst']hahaha, i że niby ON jest twórcą tego zUa hahahahhahaha śliczny a co na to dojrzała i odpowiedzialna siostra?!No powaga.....ON Ci jest sprawcą tego zUa........a co nie wygląda?:roll: Siostra, nie chcę zapeszać......jest ok. Na początku była troche zazdrosna i objawiało się to tym, że była wobec mnie bardzo zaborcza. W tej chwili już się z tym chyba poukladała, bo jest lepiej. Rozumie, że teraz np. karmię i musi zaczekać....nie robi problemów. W sumie to się chyba cieszy. Ciągle go całuje, glaska i przytula....no i mówi: "Bartuś jaki ty faaaajny jesteś, nie płacz, nic się nie dzieje" Albo "ja go kocham tego dzidziusia" więc chyba jest dobrze Debe, a powiedz mi, bo ty jesteś jeszcze na świeżo. JAk Ci Jaś spał w nocy, a jesli nie spał to kiedy zaczął? Pytam bo z Alą w ogóle nie miałam problemow ze spaniem, ona od początku mi przesypiała całe noce....a ten....grrrr:angryy: Quote
dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 my jakis miesiąc temu zaczeliśmy odzwyczajać Jasia od jedzenia o trzeciej odnieśliśmy powalajacy sukces teraz je o 4! :diabloti::evil_lol: a tak serio to na palcach zliczyć noce przespane Jasiek je ok 23-24 i o 4 się budzi, zatykam go smokiem i dziś na przykład zjadł o 7 dopiero :roll: z tym, że musiałam (wstawać do niego kilka razy i dawać mu smoka). ale za to śpimy do 9:30!!! z tym, że Jaś teraz kładzie się o 22 :shake: jednym słowem MAKABRA :evil_lol: Nie no siora jest w dechę :multi::multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 bije sobie brawo za składnię mów mi Miodek hahaha Quote
jonQuilla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='apple'] Siostra, nie chcę zapeszać......jest ok. Na początku była troche zazdrosna i objawiało się to tym, że była wobec mnie bardzo zaborcza. W tej chwili już się z tym chyba poukladała, bo jest lepiej. Rozumie, że teraz np. karmię i musi zaczekać....nie robi problemów. W sumie to się chyba cieszy. Ciągle go całuje, glaska i przytula....no i mówi: "Bartuś jaki ty faaaajny jesteś, nie płacz, nic się nie dzieje" Albo "ja go kocham tego dzidziusia" więc chyba jest dobrze [FONT=Georgia]to naciesz się tym obrazkiem i słowami bo jak podrosną będą się standardowo bić i kłócić :evil_lol: A tak poza tematem to jakiś czas temu widziałam gdzieś na mieście bardzo podobną babeczkę do Ciebie, szła z mężem który trzymał córeczkę na barana...serio miałam wrażenie że to Ty z rodziną :) Byłaś może w gdańsku? :cool3: [/FONT] Quote
apple Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='dbsst']my jakis miesiąc temu zaczeliśmy odzwyczajać Jasia od jedzenia o trzeciej odnieśliśmy powalajacy sukces teraz je o 4! :diabloti::evil_lol: a tak serio to na palcach zliczyć noce przespane Jasiek je ok 23-24 i o 4 się budzi, zatykam go smokiem i dziś na przykład zjadł o 7 dopiero :roll: z tym, że musiałam (wstawać do niego kilka razy i dawać mu smoka). ale za to śpimy do 9:30!!! z tym, że Jaś teraz kładzie się o 22 :shake: jednym słowem MAKABRA :evil_lol: Nie no siora jest w dechę :multi::multi::multi::multi:O Matko!:mdleje:No i na cholerę pytałam:nonono2: Mogłam się łudzić, że u mnie będzie inaczej:roll: A tak poza tym to powiem Wam, że normalnie coś jest z tymi chłopami. Dziewczynki ładnie śpią, kogo bym nie zapytała, a chłopaki to masakra jakaś.....czy te jajka im w spaniu przeszkadzają czy jak:roll: U mnie spanie do 9.30 nie przejdzie- Ala wstaje o 7-7.30:watpliwy: [quote name='dbsst']bije sobie brawo za składnię mów mi Miodek hahahaMiodku:loveu::evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to naciesz się tym obrazkiem i słowami bo jak podrosną będą się standardowo bić i kłócić :evil_lol: A tak poza tematem to jakiś czas temu widziałam gdzieś na mieście bardzo podobną babeczkę do Ciebie, szła z mężem który trzymał córeczkę na barana...serio miałam wrażenie że to Ty z rodziną :) Byłaś może w gdańsku? :cool3: [/FONT]No na pewno, martwiła bym się jakby się ciągle kochali:evil_lol: Nie, Żonkilko, nigdy nie byłam w Gdańsku, ale mam taką pospolitą gebę, że często słyszę, że jestem do kogos podobna:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 będzie dobrze Bartek napewno będzie spał jak regulamin przewiduje, na mnie sie nie oglądaj ja popełniam rodzicielskie pomyłki ;) Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 dbsst napisał(a):będzie dobrze Bartek napewno będzie spał jak regulamin przewiduje, na mnie sie nie oglądaj ja popełniam rodzicielskie pomyłki ;) :roflt: :roflt:śmiem twierdzić ze to rodzinne ....Kuba bardzo długo nie przesypiał nocą ciągiem więcej niż 1,5-2 godzin :lol: Quote
apple Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt:śmiem twierdzić ze to rodzinne ....Kuba bardzo długo nie przesypiał nocą ciągiem więcej niż 1,5-2 godzin :lol: Następna pocieszycielka:mad: Quote
apple Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 dbsst napisał(a):będzie dobrze Bartek napewno będzie spał jak regulamin przewiduje, na mnie sie nie oglądaj ja popełniam rodzicielskie pomyłki ;) HAhahahaha a ty myslisz, że ja wolna od błędów jestem?:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 apple napisał(a):Następna pocieszycielka:mad: no wiesz ...od czego nas w końcu masz :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jabluszko - ja sie powysypiam za Ciebie!!!!!!! Piykny maluch!!!!!! Quote
apple Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Alicja napisał(a):no wiesz ...od czego nas w końcu masz :evil_lol: Ale żeby tak nie mieć litości....nic a nic? Ani ciut ciut?:roll: Quote
apple Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 sota36 napisał(a):Jabluszko - ja sie powysypiam za Ciebie!!!!!!! Piykny maluch!!!!!! O masz......dziękuję Ci Kochana....wiedziałam, że zrobisz dla mnie wszystko:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A za pisala do Cie na gg a Ty nic - jakies 3 tygodnie temu... Quote
apple Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 sota36 napisał(a):A za pisala do Cie na gg a Ty nic - jakies 3 tygodnie temu...nic nie dostalam.:crazyeye:....słowo:roll: Quote
dbsst Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt:śmiem twierdzić ze to rodzinne ....Kuba bardzo długo nie przesypiał nocą ciągiem więcej niż 1,5-2 godzin :lol: mogłaś mi to powiedzieć WCZEŚNIEJ :roll::mad: apple napisał(a):HAhahahaha a ty myslisz, że ja wolna od błędów jestem?:evil_lol: tak tak właśnie myślę i proszę nie zabijaj tej myśli.:diabloti: Quote
dbsst Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 melduje przeszliśmy swoja pierwszą chorobę worki pod oczami mam do kolan! zmieniam zdanie do soboty moje noce były długie i wyspane.................. a co tam w sadzie??? Quote
apple Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='dbsst']melduje przeszliśmy swoja pierwszą chorobę worki pod oczami mam do kolan! zmieniam zdanie do soboty moje noce były długie i wyspane.................. a co tam w sadzie???[/QUOTE]W sadzie tez chorobowo. Mały złapał już infekcję kataralną i jest na elofenie. Na razie nie widzę większej poprawy i modlę się, zeby nie trzeba było go faszerować antybiotykiem:roll: Zastanawiam się tylko czy my mu to sprzedaliśmy czy po prostu to powikłanie po sapce jaką miał od urodzenia:roll: Quote
dbsst Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ktoś bardzo mądry mi powiedział, że dzieci od dorosłych nie łapia tak łatwo infekcji. Prędzej złapią od dziecka. dwa katar moze byc od kaloryferów i powietrza w zeszłym roku strasznie się z katarem meczylismy, nawilżanie i takie tam przyniosły efekty, a najwiekszy był po spacerze w lesie... jak nie ma gorączki powyżej 38,5 to zdrowy jest ;) Quote
apple Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='dbsst']ktoś bardzo mądry mi powiedział, że dzieci od dorosłych nie łapia tak łatwo infekcji. Prędzej złapią od dziecka. dwa katar moze byc od kaloryferów i powietrza w zeszłym roku strasznie się z katarem meczylismy, nawilżanie i takie tam przyniosły efekty, a najwiekszy był po spacerze w lesie... jak nie ma gorączki powyżej 38,5 to zdrowy jest ;)[/QUOTE] Ma 37,2 i strasznie furczy. Najgorzej w nocy. A dzisiaj rano to mu ściągnęłam taki zielony z noska. W ciągu dnia to nawet mu specjalnie nie leci a jak leci to taki białi i czysty. Wiec takie to dziwne:roll::roll::roll: Quote
dbsst Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='apple']Ma 37,2 i strasznie furczy. Najgorzej w nocy. A dzisiaj rano to mu ściągnęłam taki zielony z noska. W ciągu dnia to nawet mu specjalnie nie leci a jak leci to taki białi i czysty. Wiec takie to dziwne:roll::roll::roll:[/QUOTE] nie wiem jak u was ale u nas trzech na trzech pediatrów uważa, że gorączka to od 38,5 i do wtedy nalezy podawać leki. glut zielony to nie dobrze ale jak okazjonelnie to nie dramat, biały i przezroczysty to nic strasznego--ten nas zabijał w zeszłym sezonie. furczenie - nie wiem to po usłyszeniu lub osłuchaniu maluchy mają temperature koło 37. Jaś dopiero od niedawna ma 36,6................... glut trzech na trzech pediatrów dwóch znajomych i jeden państwowy - dwór dwór dwor nawilzanie nosa przez spacery ew sole morskie fizjologiczne itd. i wit C do 10 dni Ale jak masz się denerwować TO IDŹ DO LEKARZA. Lekarz osłucha obejrzy i coś powie a czy sie z tym zgodzisz.....lub nie hahaha to już inna historia. Quote
apple Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Była u nas ciocia Pediatra no i jest to jakas infekcja. Mamy euforbium do noska i elofen ....ale nie jest źle;-) Quote
dbsst Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 apple napisał(a):Była u nas ciocia Pediatra no i jest to jakas infekcja. Mamy euforbium do noska i elofen ....ale nie jest źle;-) no to "fajnie". że jasne jest już co jest! JAK małe Jabłuszko się czuje?? Quote
Yana Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 apple napisał(a):Była u nas ciocia Pediatra no i jest to jakas infekcja. Mamy euforbium do noska i elofen ....ale nie jest źle;-) eh, wszędzie jakies infekcje...dużo zdrówka życzymy :-) Quote
Recommended Posts