apple Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 e.v.a napisał(a):ojaaaa czy ja o czymś nie wiem ?? tem tego nowae bejbii?? :D gratulacjeeeeEwa ty mnie zabijesz śmiechem:evil_lol: Ojjjjjjjj:evil_lol::loveu: Noooo będzie, będzie synek;) Quote
apple Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jaka tam znowu gruba? :mad: ciut okrąglejsza tylko :) a imię dla synusia już wybrane? :razz:[/FONT]Miła jesteś ale ja tam wiem swoje...idzie mi w boczki....no ale trudno, czego sie nie robi dla malucha;) [quote name='agbar']Monisia wygladasz cudnie:-)Iiii tam:oops::loveu: Quote
clockwork Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [FONT=Arial]i jeeeszcze jeeeden i jeeszcze raaaz.... :drink1:[/FONT] czy coś mi sie pomyliło??????? :roll: Jabłuszko.... spełnienia niespełnionych i niech ten robal wyjdzie z Ciebie bez SZWANKU :diabloti: i tak myk myk i już... :loveu: Quote
apple Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i jeeeszcze jeeeden i jeeszcze raaaz.... :drink1:[/FONT] czy coś mi sie pomyliło??????? :roll: Jabłuszko.... spełnienia niespełnionych i niech ten robal wyjdzie z Ciebie bez SZWANKU :diabloti: i tak myk myk i już... :loveu:Klocuszkowa....jak ty wiesz czego mi życzyć:evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 apple napisał(a):Klocuszkowa....jak ty wiesz czego mi życzyć:evil_lol::loveu: ja Ci życzyłam w kurniku ...tu wypiję zdrówko ...:drinking: Quote
apple Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Alicja napisał(a):ja Ci życzyłam w kurniku ...tu wypiję zdrówko ...:drinking: Pamiętaj o chlebusiu:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='apple']Pamiętaj o chlebusiu:evil_lol: mówisz;) , że jagodziankę cza przez chlebek przepuścić ;) Quote
apple Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Alicja'] mówisz;) , że jagodziankę cza przez chlebek przepuścić ;) No wiesz, ponoc tak jest zdrowiej:roll: Quote
e.v.a Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 apple napisał(a):Ewa ty mnie zabijesz śmiechem:evil_lol: Ojjjjjjjj:evil_lol::loveu: Noooo będzie, będzie synek;) hyhyhy zaraz zabijesz... nieobecna bylam to nie wiem :P mmm synuś;] Quote
Alicja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [FONT=Arial]:loveu:GRATULACJE [/FONT]:loveu: Quote
Medorowa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Łocie byndzie dzidzia, byyndzie dzidzia:errrr::Rose: Quote
Alicja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Medorowa']Łocie byndzie dzidzia, byyndzie dzidzia:errrr::Rose: już jest :grins: Quote
Medorowa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Alicja']już jest :grins: :icon_roc: hmmm, no to... Łocie już jest dzidzia, już jest dzidzia:errrr::Rose: Quote
Iv_ Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jabełko gratulejszyn :loveu::loveu: masz piknego synka :loveu: :cool3: Quote
apple Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Podziękował dziewczyny!:loveu: Ten syn to mala pijawka, pirania i budzik w jednym:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 apple napisał(a):Podziękował dziewczyny!:loveu: Ten syn to mala pijawka, pirania i budzik w jednym:diabloti::evil_lol: no zobacz ....jeden a ile ma funkcji ;) taki interaktywny zabawek ;) Quote
jonQuilla Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [FONT=Georgia]:multi::multi: Gratulacje kochana :loveu: Ucałuj tego swojego syneczka mocno od cioci Żonkilowej ;) Życzę Ci dużo sił i jak najwięcej przespanych nocy :calus: [/FONT] Quote
apple Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Alicja napisał(a):no zobacz ....jeden a ile ma funkcji ;) taki interaktywny zabawek ;)Ja sie na te gratisy nie pisałam, nie miała bym nic przeciwko gdyby miał tylko funkcje jedzenia:evil_lol: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:multi::multi: Gratulacje kochana :loveu: Ucałuj tego swojego syneczka mocno od cioci Żonkilowej ;) Życzę Ci dużo sił i jak najwięcej przespanych nocy :calus: [/FONT]OOooo Żonkilka! Przywrócili Cię?:lol: Dziękuję i ucałuję....a co do nocy to żyję nadzieją, że ten czas aż mały zacznie w miarę normalnie spać szybko nadejdzie:roll: W sumie już minęło 10 dni a ja nie wiem kiedy?:roll: Więc moze jest dla mnie jakaś nadzieja:roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 apple napisał(a): OOooo Żonkilka! Przywrócili Cię?:lol: Dziękuję i ucałuję....a co do nocy to żyję nadzieją, że ten czas aż mały zacznie w miarę normalnie spać szybko nadejdzie:roll: W sumie już minęło 10 dni a ja nie wiem kiedy?:roll: Więc moze jest dla mnie jakaś nadzieja:roll::evil_lol: [FONT=Georgia] No w końcu przywrócili :cool3: Zatem na pewno reszta minie równie szybko i zapomniałam życzyć dużo zdrowia dla Bartusia...jedno z moich ulubionych imion chłopięcych :loveu::loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [size="7"]gratulejszyn matka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caluski dla Bartusia niech zdrowo rośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 GRATULUJE jabłka płci MĘSKIEJ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i witam w groni strażaków ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: poopowiadaj coś nie bądź żylak :diabloti: Quote
apple Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='zuzolandia']gratulejszyn matka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caluski dla Bartusia niech zdrowo rośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!podziękował:loveu: [quote name='dbsst']GRATULUJE jabłka płci MĘSKIEJ :multi::multi::multi: i witam w groni strażaków ;) :loveu::loveu::loveu: poopowiadaj coś nie bądź żylak :diabloti: Alez dziękuję:loveu: A co byś Kochana wiedzieć chciała?:razz: Na razie śpi, je, masakruje moje sutki:angryy:, nie da spać po nocach :angryy:i wali tony kupy:evil_lol:. Ale słodki jest mimo wszystko:loveu: Tak poza tym no to zaczęłam się ogarniać. Z dwójką berbeci nie jest łatwo ale daję radę;) A oto Łon:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Georgia]jaki malutki bobas :loveu: pewno że dasz sobie radę! to tylko jedna pociecha więcej ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts