Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Uffffffffffffffffffff = kochom Wos!!!!

A wiesz, że jak pisałam ten post to sie zastanawiałam czy nie dodać adnotacji, że Jolci się nie tyczy, ale wierzyłam w Ciebie:evil_lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']akupunktura:evil_lol:[/QUOTE]
akupunkture to kobieto z kulą na przedzie miałaś kilka tygodni temu :roll::evil_lol:

[quote name='apple']Hahahahaha w ramach prezentu czy jak?:evil_lol:

No jak to czemu?! Bo to męczykicha:diabloti:[/QUOTE]
tak w ramach prezentu na jego 18 urodziny które przypadają w tym roku :evil_lol:
hahahha trenuje chwyty na brata ;)

Posted

[quote name='dbsst']akupunkture to kobieto z kulą na przedzie miałaś kilka tygodni temu :roll::evil_lol:

To to się teraz tak nazywa?:evil_lol:

tak w ramach prezentu na jego 18 urodziny które przypadają w tym roku :evil_lol:
hahahha trenuje chwyty na brata ;)

Debe to ty młodzież deprawujesz:crazyeye:
Następna pewna......pożyjemy zobaczymy:mdrmed:

Posted

to Ci współczuwam kochana...:glaszcze:
mnie za to mega senność ogarnia od wczoraj... się czuję, jakbym jakaś naćpana była (choć nigdy nie próbowałam, ale to na pewno takie uczucie :diabloti:)

a generalnie to pytałam, jak tam ciążowe samopoczucie:razz:

Posted

[quote name='basia2202']to Ci współczuwam kochana...:glaszcze:
mnie za to mega senność ogarnia od wczoraj... się czuję, jakbym jakaś naćpana była (choć nigdy nie próbowałam, ale to na pewno takie uczucie :diabloti:)

a generalnie to pytałam, jak tam ciążowe samopoczucie:razz:

Ciążowo, jak to ciążowo........zaczynam sie już zaokrąglać no i latam na siq non-stop. Już zapomniałam jakie to jest uciażliwe.:angryy:
A tak poza tym to inaczej niż z Alą. Z Alą miałam jakos wiekszego powera a teraz szybko sie męczę i jakoś tak czasem ciezko mi sie dycha. A to dopiero 16 tc :roll: Poza tym nie wiem czy któraś z was to miała (mój gin był zaskoczony) jest mi ciągle kwaśno w buzi - grrrrrrrr!:angryy:

Ale tak poza tym to bezproblemowo;)

Posted

[quote name='apple']Ciążowo, jak to ciążowo........zaczynam sie już zaokrąglać no i latam na siq non-stop. Już zapomniałam jakie to jest uciażliwe.:angryy:
A tak poza tym to inaczej niż z Alą. Z Alą miałam jakos wiekszego powera a teraz szybko sie męczę i jakoś tak czasem ciezko mi sie dycha. A to dopiero 16 tc :roll: Poza tym nie wiem czy któraś z was to miała (mój gin był zaskoczony) jest mi ciągle kwaśno w buzi - grrrrrrrr!:angryy:

[FONT=Georgia]głowa do góry, jeszcze tylko troszkę :) jak przyjdzie synek na świat to zapomnisz o tych wszystkich niedogodnościach :cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]głowa do góry, jeszcze tylko troszkę :) jak przyjdzie synek na świat to zapomnisz o tych wszystkich niedogodnościach :cool3:[/FONT]
Następna jasnowidząca:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ciążowo, jak to ciążowo........zaczynam sie już zaokrąglać no i latam na siq non-stop. Już zapomniałam jakie to jest uciażliwe.:angryy:

no jak kwasno to synek :eviltong::evil_lol::evil_lol: ...
jesoo Pedrito w samouwielbienie wpadnie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']kwaśno to ja mam w ustach jak chleb z naszej piekarni jem stale ten sam ...musze robić kilka dni przerwy , kupować inny i sie smak normuje

[FONT=Georgia]sama piecz to wtedy ja wpadnę na kilka kromek :cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']no jak kwasno to synek :eviltong::evil_lol::evil_lol: ...
jesoo Pedrito w samouwielbienie wpadnie :diabloti:
A skąd ty takie gusła znasz?:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: niema zmowa to jest[/FONT]
Ależ będziecie mieć miny jak się okaże że brak siusiaka:evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']eee.. nieee.. jak kwaśno to na pewno bliźniaki :grins: :diabloti:
Ciebie chyba Barbaro ostro pogilało:evil_lol:

Nie! Pewne jest szt 1;)