apple Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 sota36 napisał(a):Uffffffffffffffffffff = kochom Wos!!!! A wiesz, że jak pisałam ten post to sie zastanawiałam czy nie dodać adnotacji, że Jolci się nie tyczy, ale wierzyłam w Ciebie:evil_lol: Quote
basia2202 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 przyjszłam do Ciebie gadzinko, powiedzieć Ci dobranoc:) Quote
apple Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='basia2202']przyjszłam do Ciebie gadzinko, powiedzieć Ci dobranoc:) A ja Tobie dzień dobry:loveu: Quote
basia2202 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ceść Cesia :grins: dlaczemu nie przyjszłaś do mła na foty? :roll: Quote
apple Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='zuzolandia']Doberek grubasku ;-) Cześć Inuś.......dla Ciebie sie uśmiecham:mdrmed: Quote
apple Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='basia2202']ceść Cesia :grins: dlaczemu nie przyjszłaś do mła na foty? :roll: Ależ BarAbaro już lecem:diabloti: Quote
dbsst Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='apple']akupunktura:evil_lol:[/QUOTE] akupunkture to kobieto z kulą na przedzie miałaś kilka tygodni temu :roll::evil_lol: [quote name='apple']Hahahahaha w ramach prezentu czy jak?:evil_lol: No jak to czemu?! Bo to męczykicha:diabloti:[/QUOTE] tak w ramach prezentu na jego 18 urodziny które przypadają w tym roku :evil_lol: hahahha trenuje chwyty na brata ;) Quote
apple Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='dbsst']akupunkture to kobieto z kulą na przedzie miałaś kilka tygodni temu :roll::evil_lol: To to się teraz tak nazywa?:evil_lol: tak w ramach prezentu na jego 18 urodziny które przypadają w tym roku :evil_lol: hahahha trenuje chwyty na brata ;) Debe to ty młodzież deprawujesz:crazyeye: Następna pewna......pożyjemy zobaczymy:mdrmed: Quote
basia2202 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 cześć słoninko :grins: jak tam samopoczucie w te dziwne zmienne pogody?;) Quote
apple Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='basia2202']cześć słoninko :grins: jak tam samopoczucie w te dziwne zmienne pogody?;) Szczerze? łeb mi peka:angryy: Quote
basia2202 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 to Ci współczuwam kochana...:glaszcze: mnie za to mega senność ogarnia od wczoraj... się czuję, jakbym jakaś naćpana była (choć nigdy nie próbowałam, ale to na pewno takie uczucie :diabloti:) a generalnie to pytałam, jak tam ciążowe samopoczucie:razz: Quote
apple Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='basia2202']to Ci współczuwam kochana...:glaszcze: mnie za to mega senność ogarnia od wczoraj... się czuję, jakbym jakaś naćpana była (choć nigdy nie próbowałam, ale to na pewno takie uczucie :diabloti:) a generalnie to pytałam, jak tam ciążowe samopoczucie:razz: Ciążowo, jak to ciążowo........zaczynam sie już zaokrąglać no i latam na siq non-stop. Już zapomniałam jakie to jest uciażliwe.:angryy: A tak poza tym to inaczej niż z Alą. Z Alą miałam jakos wiekszego powera a teraz szybko sie męczę i jakoś tak czasem ciezko mi sie dycha. A to dopiero 16 tc :roll: Poza tym nie wiem czy któraś z was to miała (mój gin był zaskoczony) jest mi ciągle kwaśno w buzi - grrrrrrrr!:angryy: Ale tak poza tym to bezproblemowo;) Quote
jonQuilla Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='apple']Ciążowo, jak to ciążowo........zaczynam sie już zaokrąglać no i latam na siq non-stop. Już zapomniałam jakie to jest uciażliwe.:angryy: A tak poza tym to inaczej niż z Alą. Z Alą miałam jakos wiekszego powera a teraz szybko sie męczę i jakoś tak czasem ciezko mi sie dycha. A to dopiero 16 tc :roll: Poza tym nie wiem czy któraś z was to miała (mój gin był zaskoczony) jest mi ciągle kwaśno w buzi - grrrrrrrr!:angryy: Ale tak poza tym to bezproblemowo;) [FONT=Georgia]głowa do góry, jeszcze tylko troszkę :) jak przyjdzie synek na świat to zapomnisz o tych wszystkich niedogodnościach :cool3:[/FONT] Quote
apple Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]głowa do góry, jeszcze tylko troszkę :) jak przyjdzie synek na świat to zapomnisz o tych wszystkich niedogodnościach :cool3:[/FONT] Następna jasnowidząca:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='apple']Ciążowo, jak to ciążowo........zaczynam sie już zaokrąglać no i latam na siq non-stop. Już zapomniałam jakie to jest uciażliwe.:angryy: A tak poza tym to inaczej niż z Alą. Z Alą miałam jakos wiekszego powera a teraz szybko sie męczę i jakoś tak czasem ciezko mi sie dycha. A to dopiero 16 tc :roll: Poza tym nie wiem czy któraś z was to miała (mój gin był zaskoczony) jest mi ciągle kwaśno w buzi - grrrrrrrr!:angryy: Ale tak poza tym to bezproblemowo;) no jak kwasno to synek :eviltong::evil_lol::evil_lol: ... jesoo Pedrito w samouwielbienie wpadnie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='apple']Następna jasnowidząca:evil_lol: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: niema zmowa to jest[/FONT] Quote
basia2202 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 eee.. nieee.. jak kwaśno to na pewno bliźniaki :grins: :diabloti: Quote
sota36 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Blizniaki sa niebezpieczne! Co widac! Lepiej trojeczka!!!! Quote
Alicja Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 kwaśno to ja mam w ustach jak chleb z naszej piekarni jem stale ten sam ...musze robić kilka dni przerwy , kupować inny i sie smak normuje Quote
jonQuilla Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Alicja']kwaśno to ja mam w ustach jak chleb z naszej piekarni jem stale ten sam ...musze robić kilka dni przerwy , kupować inny i sie smak normuje [FONT=Georgia]sama piecz to wtedy ja wpadnę na kilka kromek :cool3:[/FONT] Quote
apple Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='zuzolandia']no jak kwasno to synek :eviltong::evil_lol::evil_lol: ... jesoo Pedrito w samouwielbienie wpadnie :diabloti: A skąd ty takie gusła znasz?:evil_lol: Quote
apple Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: niema zmowa to jest[/FONT] Ależ będziecie mieć miny jak się okaże że brak siusiaka:evil_lol: Quote
apple Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='basia2202']eee.. nieee.. jak kwaśno to na pewno bliźniaki :grins: :diabloti: Ciebie chyba Barbaro ostro pogilało:evil_lol: Nie! Pewne jest szt 1;) Quote
apple Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 sota36 napisał(a):Blizniaki sa niebezpieczne! Co widac! Lepiej trojeczka!!!! Ide od Was bo mi sie słabo robi jak to czytam:mdleje: Quote
Recommended Posts