Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Połóż się wcześniej to zdażysz :lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra rada :)[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ż[/FONT][FONT=Century Gothic]onkilowa czy ty moje nowe foty widziała?[/FONT] :razz:

[FONT=Georgia]Jabolłonkowa no raczej że widziałam :) nie omijam tego co najlepsze :loveu::loveu: ale z tego wszystkiego zapomniałam skomentować kurde :roll:

ale oczywiście nie umknęło moim oczom to jak Krosiu siedzi grzecznie w samochodowym bagażniku :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra rada :)

[FONT=Century Gothic]Dobra rada nigdy nie jest zła :evil_lol:[/FONT][/FONT]

[FONT=Georgia]Jabolłonkowa no raczej że widziałam :) nie omijam tego co najlepsze :loveu::loveu: ale z tego wszystkiego zapomniałam skomentować kurde :roll:

ale oczywiście nie umknęło moim oczom to jak Krosiu siedzi grzecznie w samochodowym bagażniku :)
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]ak cię tylko sprawdzam :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]ak cię tylko sprawdzam :eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]pod koniec tygodnia zrobisz mi pewnie niezapowiedzianą kartkówkę z wydarzeń całego tygodnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pod koniec tygodnia zrobisz mi pewnie niezapowiedzianą kartkówkę z wydarzeń całego tygodnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no ba - na bank - ale ja ci zrobie niespodziewajke:evil_lol:

pa pa wszystkim- znikam:hand: do jutra
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']czesccc sprawdzajki:multi::multi: [FONT=Century Gothic]cześć Effcia :multi::lol:
[/FONT][FONT=Century Gothic] fotki były ino mi gaduły zagadały [/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi::loveu:

Znów przed szkołą zawituję i szybko uciekam bo jestem w proszku a za niedługo czas wychodzić :evil_lol:

buzia :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

bry jabłkowa!!:multi: :loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic] noooo :evil_lol: Śnupol:evil_lol: -fajne - pożycze sobie te nazwe ok?[/FONT]
a pożyczaj, co tam chcesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]u nas też kombik dla Ozzulka :loveu::loveu:....tył to przedział wycieczkowy z ciemnymi szybkami z kołderką do leżenia i z szeleczkami :p[/FONT]

a ja mam non stop złozone tylne siedzenia - jeden wielki przedział bagażowy, sierść, piach i dwa futra latające na zakretach (taki ze mnie raajdnowiec:evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']A co Ty tak szybko uciekła, ha:diabloti: [FONT=Century Gothic]Bo mi "Kino -oko" nie zrobilaś :diabloti:[/FONT]

[quote name='Paulina_mickey']http://img473.imageshack.us/img473/5056/pict00124ab.jpg

Ale śliczne zdjęcie, cudo:loveu:

Chyba nie widziałam jeszcze boksia z długim ogonkiem na żywo

Mimo tego że już od jakiegoś czasu nie mozna obcinać psiakom ogonków. [FONT=Century Gothic]dziękujemy za komplement :loveu:.
No niby nie wolno obcinać ale nadal obcinają :angryy: Nie wiem po cholere to robią :mad:. Powinni za to dostawać mandaty to by zaraz przestali :cool1:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :loveu:

Znów przed szkołą zawituję i szybko uciekam bo jestem w proszku a za niedługo czas wychodzić :evil_lol:

buzia :loveu:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No cześć! No i co ? Czekałam i czekałam na walizkach jak na dworcu i co? I jajco!:evil_lol: Nie przyjechałaś :mad:[/FONT]

[quote name='BeaC']Hej
to :diabloti: ja
wlazłam i proszę o kafff:razz:
[FONT=Century Gothic]Hej już serwuje- madam :loveu:
Kaff raz :kaffee_2:
[/FONT]

[quote name='basia2202']bry jabłkowa!!:multi:

a pożyczaj, co tam chcesz :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Hej! :multi:dzięki za pozwolenie - skorzystam :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Helga&Ares']gdzie jesteś japkowa:evil_lol: ?
[FONT=Century Gothic]A kuku!:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo mi "Kino -oko" nie zrobilaś :diabloti:[/FONT]

a ja jush wiem jush wiem co to znaczy u Medorowej sie naumiałam :multi: bo u Medorowej to koooopaaaalniaaaa wiedzy :diabloti:

Posted

[quote name='caroolcia']a ja jush wiem jush wiem co to znaczy u Medorowej sie naumiałam :multi: bo u Medorowej to koooopaaaalniaaaa wiedzy :diabloti:[FONT=Century Gothic]Łoooo boże:roll: tylko jej nie mów bo nie dość że niesie piękno, szczęście i w ogóle to co najlepsze:B-fly: to jeszcze ma kopalnie wiedzy:cool1:. Nie mów bo już zupełnie popadnie w samouwielbienie :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Łoooo boże:roll: tylko jej nie mów bo nie dość że niesie piękno, szczęście i w ogóle to co najlepsze:B-fly: to jeszcze ma kopalnie wiedzy:cool1:. Nie mów bo już zupełnie popadnie w samouwielbienie :evil_lol:[/FONT]

ciiiii, ja ja właśnie podpuszczam - tylko ani mru mru nie mow jej szzzzzzzz :lol!:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo mi "Kino -oko" nie zrobilaś :diabloti:[/FONT]

Wstydam siem:oops::oops:
[quote name='caroolcia']a ja jush wiem jush wiem co to znaczy u Medorowej sie naumiałam :multi: bo u Medorowej to koooopaaaalniaaaa wiedzy :diabloti:
Jaka Pani, taki blogas:B-fly::evil_lol:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Łoooo boże:roll: tylko jej nie mów bo nie dość że niesie piękno, szczęście i w ogóle to co najlepsze:B-fly: to jeszcze ma kopalnie wiedzy:cool1:. Nie mów bo już zupełnie popadnie w samouwielbienie :evil_lol:[/FONT]
Nie wiem, czy da sie jeszcze bardziej:roll::roll::diabloti:
[quote name='caroolcia']ciiiii, ja ja właśnie podpuszczam - tylko ani mru mru nie mow jej szzzzzzzz :lol!:
A tego już nie czytam:B-fly: