apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']BuHahahahahha cała JA:siara::grin: [FONT=Century Gothic]nie zaprzecze :lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Połóż się wcześniej to zdażysz :lol: [/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra rada :)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ż[/FONT][FONT=Century Gothic]onkilowa czy ty moje nowe foty widziała?[/FONT] :razz: [FONT=Georgia]Jabolłonkowa no raczej że widziałam :) nie omijam tego co najlepsze :loveu::loveu: ale z tego wszystkiego zapomniałam skomentować kurde :roll: ale oczywiście nie umknęło moim oczom to jak Krosiu siedzi grzecznie w samochodowym bagażniku :) [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra rada :) [FONT=Century Gothic]Dobra rada nigdy nie jest zła :evil_lol:[/FONT][/FONT] [FONT=Georgia]Jabolłonkowa no raczej że widziałam :) nie omijam tego co najlepsze :loveu::loveu: ale z tego wszystkiego zapomniałam skomentować kurde :roll: ale oczywiście nie umknęło moim oczom to jak Krosiu siedzi grzecznie w samochodowym bagażniku :) [/FONT] [FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]ak cię tylko sprawdzam :eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]ak cię tylko sprawdzam :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]pod koniec tygodnia zrobisz mi pewnie niezapowiedzianą kartkówkę z wydarzeń całego tygodnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]............................:hand:........[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pod koniec tygodnia zrobisz mi pewnie niezapowiedzianą kartkówkę z wydarzeń całego tygodnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no ba - na bank - ale ja ci zrobie niespodziewajke:evil_lol: pa pa wszystkim- znikam:hand: do jutra [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]............................:hand:........[/FONT] [FONT=Century Gothic]czesc i papa Alu - do jutra:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='evaxon']czesccc sprawdzajki:multi::multi: [FONT=Century Gothic]cześć Effcia :multi::lol: [/FONT][FONT=Century Gothic] fotki były ino mi gaduły zagadały [/FONT] Quote
Helga&Ares Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 http://img180.imageshack.us/img180/2323/tndsc01944sp1.jpg :loveu::loveu::loveu: mordzeczka sweeciarska:loveu: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A co Ty tak szybko uciekła, ha:razz::diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 http://img473.imageshack.us/img473/5056/pict00124ab.jpg Ale śliczne zdjęcie, cudo:loveu::loveu::loveu: Chyba nie widziałam jeszcze boksia z długim ogonkiem na żywo:loveu: Mimo tego że już od jakiegoś czasu nie mozna obcinać psiakom ogonków. Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi::loveu: Znów przed szkołą zawituję i szybko uciekam bo jestem w proszku a za niedługo czas wychodzić :evil_lol: buzia :loveu::loveu: [/FONT] Quote
BeaC Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Hej to :diabloti: ja wlazłam i proszę o kafff:razz: Quote
basia2202 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bry jabłkowa!!:multi: :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] noooo :evil_lol: Śnupol:evil_lol: -fajne - pożycze sobie te nazwe ok?[/FONT] a pożyczaj, co tam chcesz :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]u nas też kombik dla Ozzulka :loveu::loveu:....tył to przedział wycieczkowy z ciemnymi szybkami z kołderką do leżenia i z szeleczkami :p[/FONT] a ja mam non stop złozone tylne siedzenia - jeden wielki przedział bagażowy, sierść, piach i dwa futra latające na zakretach (taki ze mnie raajdnowiec:evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']A co Ty tak szybko uciekła, ha:diabloti: [FONT=Century Gothic]Bo mi "Kino -oko" nie zrobilaś :diabloti:[/FONT] [quote name='Paulina_mickey']http://img473.imageshack.us/img473/5056/pict00124ab.jpg Ale śliczne zdjęcie, cudo:loveu: Chyba nie widziałam jeszcze boksia z długim ogonkiem na żywo Mimo tego że już od jakiegoś czasu nie mozna obcinać psiakom ogonków. [FONT=Century Gothic]dziękujemy za komplement :loveu:. No niby nie wolno obcinać ale nadal obcinają :angryy: Nie wiem po cholere to robią :mad:. Powinni za to dostawać mandaty to by zaraz przestali :cool1: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :loveu: Znów przed szkołą zawituję i szybko uciekam bo jestem w proszku a za niedługo czas wychodzić :evil_lol: buzia :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]No cześć! No i co ? Czekałam i czekałam na walizkach jak na dworcu i co? I jajco!:evil_lol: Nie przyjechałaś :mad:[/FONT] [quote name='BeaC']Hej to :diabloti: ja wlazłam i proszę o kafff:razz: [FONT=Century Gothic]Hej już serwuje- madam :loveu: Kaff raz :kaffee_2:[/FONT] [quote name='basia2202']bry jabłkowa!!:multi: a pożyczaj, co tam chcesz :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Hej! :multi:dzięki za pozwolenie - skorzystam :evil_lol:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']gdzie jesteś japkowa:evil_lol: ? [FONT=Century Gothic]A kuku!:multi:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo mi "Kino -oko" nie zrobilaś :diabloti:[/FONT] a ja jush wiem jush wiem co to znaczy u Medorowej sie naumiałam :multi: bo u Medorowej to koooopaaaalniaaaa wiedzy :diabloti: Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']a ja jush wiem jush wiem co to znaczy u Medorowej sie naumiałam :multi: bo u Medorowej to koooopaaaalniaaaa wiedzy :diabloti:[FONT=Century Gothic]Łoooo boże:roll: tylko jej nie mów bo nie dość że niesie piękno, szczęście i w ogóle to co najlepsze:B-fly: to jeszcze ma kopalnie wiedzy:cool1:. Nie mów bo już zupełnie popadnie w samouwielbienie :evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Łoooo boże:roll: tylko jej nie mów bo nie dość że niesie piękno, szczęście i w ogóle to co najlepsze:B-fly: to jeszcze ma kopalnie wiedzy:cool1:. Nie mów bo już zupełnie popadnie w samouwielbienie :evil_lol:[/FONT] ciiiii, ja ja właśnie podpuszczam - tylko ani mru mru nie mow jej szzzzzzzz :lol!: Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]:hand: .....lece do dentysty :placz:[/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: .....lece do dentysty :placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ić ja trzymam za cię :thumbs: [/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Alu jakby co to wołaj :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo mi "Kino -oko" nie zrobilaś :diabloti:[/FONT] Wstydam siem:oops::oops: [quote name='caroolcia']a ja jush wiem jush wiem co to znaczy u Medorowej sie naumiałam :multi: bo u Medorowej to koooopaaaalniaaaa wiedzy :diabloti: Jaka Pani, taki blogas:B-fly::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Łoooo boże:roll: tylko jej nie mów bo nie dość że niesie piękno, szczęście i w ogóle to co najlepsze:B-fly: to jeszcze ma kopalnie wiedzy:cool1:. Nie mów bo już zupełnie popadnie w samouwielbienie :evil_lol:[/FONT] Nie wiem, czy da sie jeszcze bardziej:roll::roll::diabloti: [quote name='caroolcia']ciiiii, ja ja właśnie podpuszczam - tylko ani mru mru nie mow jej szzzzzzzz :lol!: A tego już nie czytam:B-fly: Quote
Recommended Posts