apple Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Medorowa napisał(a):Fakt, trudno nie zauważyć, takiego cudeńka jak JA:diabloti::diabloti::B-fly: A u mnie.... a u mnie są zdjęcia - dziękuję za uwagę:evil_lol: NIE!:eek2: Aż ide sprawdzić bo nie uwierze jak nie zobacze:evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='agbar']Jablkowa..czy ja dobrze zrozumialam??????:-) to zależy co?:cool3: yes;) Quote
zuzolandia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ufffffffff odnalazłam Cie w tych czelusciach fotoblogów ;-) hihih Quote
apple Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='zuzolandia']ufffffffff odnalazłam Cie w tych czelusciach fotoblogów ;-) hihihA bo jak już fot nie wstawiam, to wszyscy o mnie zapomnieli:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [FONT=Arial]cze zawirusowane Dżapko czytałam , ze foty będą :p[/FONT] Quote
Alicja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='agbar']Poka sie....:D myślisz że się zmieści na blogasku ;) Quote
apple Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze zawirusowane Dżapko czytałam , ze foty będą :p[/FONT] Zrobię w święta na spacerku....obiecuję;) Quote
apple Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='agbar']Poka sie....:DJeszcze nic nie widać;) [quote name='Alicja']myślisz że się zmieści na blogasku ;)Spokojnie!!!!:eviltong: [quote name='dbsst']phi phi phi phi phi phiNic nie rozumiem:roll:....coś niewyraźnie mówisz:roll:....czyżbyś już świątecznych wypieków próbowała:evil_lol: Quote
agbar Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Alicja']myślisz że się zmieści na blogasku ;) Eeee cala nie musi hihi Quote
apple Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='agbar']Eeee cala nie musi hihi[/QUOTE] No nie, na razie nie pokaże, bo wygladam jakbym se dobrze pojadła i tyle:oops: Quote
sota36 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dzabuszko - i ja w konncu sie znalazlam, co by Wam pozyczyc FAJNISTYCH SWIAT!!! A sobie - co bys foty strzelila i na Dogo umiescila!!!!! Quote
apple Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='sota36']Dzabuszko - i ja w konncu sie znalazlam, co by Wam pozyczyc FAJNISTYCH SWIAT!!! A sobie - co bys foty strzelila i na Dogo umiescila!!!!!Dziękuję.... i postaram się coś pstryknąć:loveu: [quote name='zuzolandia']Zuzolko........dziękuję:loveu: ............................. Quote
taxelina Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale mnie tu dawno nie bylo.... zapraszam do nas bo od jakiegos czasu odlblkowana galeria! Quote
basia2202 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 cześć Krosiowa :) żyjesz? dawno mnie nie było, ale widzę, że Ty też tu jak gość... pozdrowionka od ZUzoli! :) Quote
apple Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 A bo ostatnio wiele się dzieje a na kompa mało czasu.:roll: zresztą jak się miłam odgrzebywać w subskrybcjach to już na samą myśl miałam dość:evil_lol: Quote
basia2202 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 a ja tam się wczytałam wstecz troszeczkę... :> czy Ty przypadkiem nie zafasolkowałaś?:> bo tak coś między wierszami... mi się wydaje... ;) Quote
apple Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Hahahaha szpiegula:evil_lol: Niommmm tak jakoś wyszło:oops: Quote
sota36 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No wreszcie Cie znalazlam!!!! Wpadam do ciebie i jak zwykle z tego powodu sie cieszkam!!!! Quote
apple Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 No ja też się cieszę i z jednego i z drugiego.:loveu: Pewnie już niedługo poznam płeć.....nie mogę się doczekać:lol: Quote
Recommended Posts