Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic nie piszę bo nic mi się nie chce....:shake:

Małą mam chorą.....wirus jelitowy. Wczoraj byliśmy na dyżurze bo małą czyściło i wymiotowała a w dodatku nic nie chciała pić. Dostała zastrzyk p/wymiotny i sie poprawiło. W nocy mocno gorączkowała.... Nad ranem jeszcze przelewała się przez ręce, ale teraz już troszkę lepiej. Temperatura spadła nieco, mała zjadła kilka biszkoptów no i pije dość chętnie. Wiec względny spokój. Co prawda przeczyściło ją rano dwa razy, ale jest poprawa.
Teraz mała śpi a ja latam po galeriach i podczytuje zamiast spać......a padam na pysk:evil_lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
dzizys dzieci to sama radość!!!
nie kładź się nie ma sensu obudzi cię Młodzina w najmniej odpowiednim czasie ha ha i będziesz tylko zła ;)

Tak też sobie powtarzam:evil_lol:

No i co? Powiedziałam, ze jest lepiej...tak powiedziałam? No to się spier***ło:angryy:

Posted

Moniczka to paskudny jakis wirus panuje chyba..bo moj chrzesniak wyladowal w szpitalu..tak go czyscilo,ze pomimo podawania plynow i lekkich posilkow odwodnil sie....Teraz cierpi moj brat,chyba sie zarazil...
Pozdrawiam cieplutko i zycze zdrowia:-)

Posted

agbar napisał(a):
Moniczka to paskudny jakis wirus panuje chyba..bo moj chrzesniak wyladowal w szpitalu..tak go czyscilo,ze pomimo podawania plynow i lekkich posilkow odwodnil sie....Teraz cierpi moj brat,chyba sie zarazil...
Pozdrawiam cieplutko i zycze zdrowia:-)

Ojj Aguś chyba tak...moja ciocia która jest ordynatorka pediatrii mówi, że takie oblężenia oddziału już dawno nie miala.

A ja powiem wam, że jestem załamana....nigdy mi tak nie chorowała. Dopiero dzisiaj nie wymiotuje a choroba zaczęła sie w piatek. Nie je od piatku....jest slaba...niemal przelewa sie przez rece i do wczoraj ciągle spała......A ja nie daje sobie ray z bezsilnością ...
Do tego dostała bardzo bolesne zastrzyki....
jest taka malusia.....i chudziutka....:-(

Posted

Oj biedne dziecieeee ......i Ty tez biednaa ..
bedzie dobrzee ...dziecko ma slabszy organizm i pewnie dlatego ten wirus tak dlugo i agresywnie przebiegaa.....

buziam mocnooo i pozytywne fluidki przesyłammmmmm ;-)

Posted

Dziękuję za fluidy i kciuki....chyb apomogły bo mała dzisiaj już dużo lepiej......wczoraj wieczorem zjadła nawet troche rosołku.....już sie do mnie zaczęła usmiechać ;-)

Posted

Alicja napisał(a):
Dacie radę ;) ...wiem ...najbardziej to boli jak nie można pomóc

Bezsilność jest najgorsza:-(

I te zastrzyki....mała już placze na sam odgłos pukania do drzwi.......ehhh szkoda gadać:shake:

Posted

apple napisał(a):
Dziękuję za fluidy i kciuki....chyb apomogły bo mała dzisiaj już dużo lepiej......wczoraj wieczorem zjadła nawet troche rosołku.....już sie do mnie zaczęła usmiechać ;-)

to jeden plus

Biedna małe dziecie dlaczego dzieci muszą chorować why why why

Posted

apple napisał(a):
Zapytała ciagle nieobecna Medorowa:evil_lol:

Hehe;)
apple napisał(a):
Nic nie piszę bo nic mi się nie chce....:shake:

Małą mam chorą.....wirus jelitowy. Wczoraj byliśmy na dyżurze bo małą czyściło i wymiotowała a w dodatku nic nie chciała pić. Dostała zastrzyk p/wymiotny i sie poprawiło. W nocy mocno gorączkowała.... Nad ranem jeszcze przelewała się przez ręce, ale teraz już troszkę lepiej. Temperatura spadła nieco, mała zjadła kilka biszkoptów no i pije dość chętnie. Wiec względny spokój. Co prawda przeczyściło ją rano dwa razy, ale jest poprawa.
Teraz mała śpi a ja latam po galeriach i podczytuje zamiast spać......a padam na pysk:evil_lol:

Zdrówka Robaczki:lol:

Posted

Witajcie Kochane!

Śpieszę donieść, że już lepiej!;) Na szczęście po chorobie nie ma prawie śladu, jedynie mała mi z wagi spadła....schudła całe 3 kg co przy jej posturze jest bardzo widoczne. Ale poza tym jest już dobrze. Stara sie nadorobić cały tydzień niejedzenia i popycha zupkę nawet 10 razy dziennie. :evil_lol:Powiem tak: przez dwa dni zjadła cały garnek zupy pomidorowej i trzy paczki makaronu...SAMA!:crazyeye::evil_lol:

A z takich spraw codziennych to zapisałyśmy się do przedszkola!!!!:multi:

Posted

agbar napisał(a):
Obie?....:diabloti:
No oczywiście, ze obie:evil_lol: Przecież nie mogę jej tam samej na pastwę tych PAŃ zostawić...no co ty:roll:

Posted

majoka napisał(a):
jabłuszkowa, czy te mulenie dogo jest stałe???Juz z 2 lata mnie nie było i jakoś cierpliwości nie mam (starośc nie radośc)

Niestety, stałe!!!! Dlatego tak rzadko tu przychodzę.

Posted

apple napisał(a):
Witajcie Kochane!

Śpieszę donieść, że już lepiej!;) Na szczęście po chorobie nie ma prawie śladu, jedynie mała mi z wagi spadła....schudła całe 3 kg co przy jej posturze jest bardzo widoczne. Ale poza tym jest już dobrze. Stara sie nadorobić cały tydzień niejedzenia i popycha zupkę nawet 10 razy dziennie. :evil_lol:Powiem tak: przez dwa dni zjadła cały garnek zupy pomidorowej i trzy paczki makaronu...SAMA!:crazyeye::evil_lol:

A z takich spraw codziennych to zapisałyśmy się do przedszkola!!!!:multi:

no to dobrze, ze już PO!!!
Rozmawiałam z sąsiadką jedyną z którą rozmawiam hahaha mówi, że jej syn jest chory i jest na antybiotyku drugi raz w życiu z nudów czy nie wiadomo z czego może z gorączki zjadł kredkę świecową i dostal rozwolnienia - całą noc z mężem biegali koło niego i nie wiedzeli czy to po kredce czy po antybiotyku. Wracała do domu (mieszka drzwi kołomnie) zgarbiona z tekstem "wie pani co praca w kamieniołomach i 50 etatów to nic w porównaniu z chorym dzieckiem"
chyba zaczynam się bac hahahhahahah
oooooooooooooooo i od kiedy pozbywasz się coory :D