dbsst Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 i.........................................................................gdzie foty Quote
apple Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Witajcie! Fooooty:roll:..........jessso no dobra, cos tam wam dzisiaj cyknę i wstawię wieczorem:nonono2: A ja tak nie lubię obrabiać fot:nonono2: Quote
apple Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 No to znalazła jeszcze takie niepublikowane starocie ;-) Quote
apple Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Iza i Avanti napisał(a):No to się wysiliła.... Bardziej niż ty bo u Ciebie to w ogóle nic nie ma ;-P Quote
apple Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 dbsst napisał(a):o matko ogrom fot mnie przybiłPowstań ziemia jest zimna a ty jestes matka karmiaca....jeszcze Ci cycki zawieje i bedzie Ci trzeba okłady z kapusty robić:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Georgia]cześć Siska :multi::loveu: ale tu u Ciebie bije latem od tych niepublikowanych zdjęć, podoba mnie się :loveu: więcej takich ! :) swoją drogą ja bym chciała już lato :cool1: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Georgia]cześć Siska :multi::loveu: ale tu u Ciebie bije latem od tych niepublikowanych zdjęć, podoba mnie się :loveu: więcej takich ! :) swoją drogą ja bym chciała już lato :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Georgia]cześć Siska :multi::loveu: ale tu u Ciebie bije latem od tych niepublikowanych zdjęć, podoba mnie się :loveu: więcej takich ! :) swoją drogą ja bym chciała już lato :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Georgia]głupie forum się zwiesiło :):mad::mad:[/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]głupie forum się zwiesiło :):mad::mad:[/FONT] Buhahahahahahahah Żonkila, tak bardzo chcesz lato że mi tu posty dublujesz:roflt::roflt::roflt: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='apple']Buhahahahahahahah Żonkila, tak bardzo chcesz lato że mi tu posty dublujesz:roflt::roflt::roflt: [FONT=Georgia] [FONT=Georgia]tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/FONT][FONT=Georgia] widzisz jak to co robisz wpływa na innych? :eviltong:[/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] [FONT=Georgia]tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/FONT][FONT=Georgia] widzisz jak to co robisz wpływa na innych? :eviltong:[/FONT]Normalnie aż się boję więcej fot wstawić bo jeszcze sie dogo zawiesi:evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Alicja']lato ...lato wszędzie;) Aaa tam:oops: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć Siska :multi::loveu: ale tu u Ciebie bije latem [B]a od Ciebie bije czkawką :diabloti::diabloti: Normalnie sie kcialam kaff zrobic coby foty obejrzec a woda sie nawet nie zdązyla zagotowac i juz po oglundaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :loveu: Quote
apple Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='zuzolandia']a od Ciebie bije czkawką :diabloti::diabloti: Normalnie sie kcialam kaff zrobic coby foty obejrzec a woda sie nawet nie zdązyla zagotowac i juz po oglundaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :loveu:nie narzekaj, ciesz się chwilą:diabloti: Quote
dbsst Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 apple napisał(a):Powstań ziemia jest zimna a ty jestes matka karmiaca....jeszcze Ci cycki zawieje i bedzie Ci trzeba okłady z kapusty robić:evil_lol: czy to propozycja gry wstępnej jak tak jestem na tak hahahahaha Quote
apple Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Debe jeśli tylko lubisz taki hardcore:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='apple']nie narzekaj, ciesz się chwilą:diabloti: dopszzzzzzzzz ;-) .... a u mnie som fotecki sponiewieranej panci hihihihihi buziol;-) Quote
Recommended Posts