Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Normalnie nie chciałam ;) Wybacz :modla::modla::modla:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nawet zapomniałam z wrażenia się pokolorowac[/FONT]

no jak tak to ci wybaczam:grins:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dawa to ciacho - precz z kaloriami :evil_lol:[/FONT]
juz zjadlam:grins:......i od teraz precz z ciachami:roll:

piekny ten twoj Krosiu...wieeelkiiiii takiiiiii:loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz :obrazic:ja u ciebie byłam i czytałam :evil_lol::evil_lol:
No dobra bede wspaniałomyślna :B-fly:
Widziałam ja ta Luśkę twoją na zdjęciach - ciacho normalnie :loveu:
[/FONT]

mniam.............. ale kobieto ja w pracy muszę troche POPRACOWAĆ:razz::diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nawet zapomniałam z wrażenia się pokolorowac[/FONT]

ło matko niepokolorowana

he he he wstawiłaś parę fotek.................widziałam że psa wozisz w bagażniku:mad:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']no jak tak to ci wybaczam:grins:

[FONT=Century Gothic]Ufffffffffff:lol:[/FONT]

juz zjadlam:grins:......i od teraz precz z ciachami:roll:

[FONT=Century Gothic]No wiesz - to taka kara tak?:roll:[/FONT]

piekny ten twoj Krosiu...wieeelkiiiii takiiiiii:loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Powiem nieskromnie - WIEM!:loveu::evil_lol:[/FONT]

[quote name='BeaC']mniam.............. ale kobieto ja w pracy muszę troche POPRACOWAĆ:razz::diabloti:

[FONT=Century Gothic]PRACUJ PRACUJ - NIE PRZESZKADZAJ SOBIE :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

ło matko niepokolorowana

[FONT=Century Gothic]No to ze stresu :roll:[/FONT]

he he he wstawiłaś parę fotek.................widziałam że psa wozisz w bagażniku:mad:

[FONT=Century Gothic][/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Century Gothic]A czemu - nie wolno? Ja, Ala w foteliku i Kronos - NIE DA RADY :shake:[/FONT]

Posted

zostałam wczoraj totalnie zignorowana, nie dostałam ani kawy ani barszczu:diabloti:, ale cóż słyszałam że foty jakoweś można to loknąć....:roll:

.....i musze powiedzieć

że mordzia przecudniasta

Posted

[quote name='caroolcia']zostałam wczoraj totalnie zignorowana, nie dostałam ani kawy ani barszczu:diabloti:, ale cóż słyszałam że foty jakoweś można to loknąć....:roll:

.....i musze powiedzieć

że mordzia przecudniasta [FONT=Century Gothic]że co że niby ja cie zignorowałam - nie mogę a TGW.
Tak się staram a tu nic widzięczności :placz:
[/FONT]

:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Powiem nieskromnie - WIEM!:loveu::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A czemu - nie wolno? Ja, Ala w foteliku i Kronos - NIE DA RADY :shake:[/FONT]

eeeeeeeeee
u nas jedziemy:
Mąż i ja z przodu

Kamil Zuzia i Luśka z tyłu, kazde na własnym fotelu z wlasnymi pasami:eviltong::eviltong::eviltong:

i jeszcze mamy jedno miejsce wolne ............ z przodu

dodam że kupowaliśmy auto .............. pod psa:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']eeeeeeeeee
u nas jedziemy:
Mąż i ja z przodu

Kamil Zuzia i Luśka z tyłu, kazde na własnym fotelu z wlasnymi pasami:eviltong::eviltong::eviltong:

i jeszcze mamy jedno miejsce wolne ............ z przodu

dodam że kupowaliśmy auto .............. pod psa:diabloti:
[FONT=Century Gothic]My też kupowaliśmy pod psa i dlatego właśnie mamy kombika.
Możesz Lusię wozić na tylnim siedzeniu bo masz dzieciaki duże a ja nie dość że Ala mała to jeszcze ten goopol jak coś zobaczy to skacze po siedzeniu i na nic nie patrzy:shake:.
A tak juz na marginesie to wiesz że wozić psa na tylnim siedzeniu można tylko w szelkach:razz:. Bo jak ktoś nie daj boze przyhamuje to pies pierwszy przez przednią szybę leci:cool1:
[/FONT]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]My też kupowaliśmy pod psa i dlatego właśnie mamy kombika.
Możesz Lusię wozić na tylnim siedzeniu bo masz dzieciaki duże a ja nie dość że Ala mała to jeszcze ten goopol jak coś zobaczy to skacze po siedzeniu i na nic nie patrzy:shake:.
A tak juz na marginesie to wiesz że wozić psa na tylnim siedzeniu można tylko w szelkach:razz:. Bo jak ktoś nie daj boze przyhamuje to pies pierwszy przez przednią szybę leci:cool1:
[/FONT]

Luśka ma szelki i swój pas:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja u ciebie byłam i nie widziałam:mad::diabloti:[/FONT]

u niej???...chcesz zobaczyć psa???
zapomnij :diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']Luśka ma szelki i swój pas:eviltong::eviltong::eviltong:

[FONT=Century Gothic]To nie mam pytań :roll:
[/FONT]

u niej???...chcesz zobaczyć psa???
zapomnij :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Wiem ale myślałam że się zmobilizuje :lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem ale myślałam że się zmobilizuje :lol:
[/FONT]

ja ją mobilizuje od dawna...............
pisze że ma chomiki nie ma psóf:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']ja ją mobilizuje od dawna...............

[FONT=Century Gothic]A to cyganka jedna :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja u ciebie byłam i nie widziałam:mad::diabloti:[/FONT]
Nie moze być:crazyeye:

:diabloti:
[quote name='BeaC']ja ją mobilizuje od dawna...............

Wściekłe chomiki, zapomniałaś dodać:loveu::loveu::loveu::diabloti:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to cyganka jedna :evil_lol:
[/FONT]

Ale jaka śliczna i mundra:B-fly::grin:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]My też kupowaliśmy pod psa i dlatego właśnie mamy kombika.
[/FONT]

[FONT=Arial]u nas też kombik dla Ozzulka :loveu::loveu:....tył to przedział wycieczkowy z ciemnymi szybkami z kołderką do leżenia i z szeleczkami :p[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]
P.S. To jesteś już w drodze do mnie bo mnie tu u Klocusiowej na blogu dopytują kiedy bedziemy :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]nie wyobrażasz sobie jaki syf wyszedł...już dochodziłam do Jaworzna a tu nagle co? budzik mi dzwoni że do szkoły mam wstawać :roll::roll:
to ja biegiem do Gdańska ...
z Gdańska do Sopotu ...
z Sopotu do Gdańska ...
... i zaraz wyruszam znów do Jaworzna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]u nas też kombik dla Ozzulka :loveu::loveu:....tył to przedział wycieczkowy z ciemnymi szybkami z kołderką do leżenia i z szeleczkami :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]O to to to :p[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wyobrażasz sobie jaki syf wyszedł...już dochodziłam do Jaworzna a tu nagle co? budzik mi dzwoni że do szkoły mam wstawać :roll::roll:
to ja biegiem do Gdańska ...
z Gdańska do Sopotu ...
z Sopotu do Gdańska ...
... i zaraz wyruszam znów do Jaworzna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Buhahahaha :roflt::roflt::roflt:
No to Oć - czekam :evil_lol: Może zdążymy jeszcze oblookać jak ładnie Madzia skończyła prace :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Nie moze być:crazyeye:

:diabloti:

Wściekłe chomiki, zapomniałaś dodać:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Ale jaka śliczna i mundra:B-fly::grin: [FONT=Century Gothic]Jak zawsze urocza :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Buhahahaha :roflt::roflt::roflt:
No to Oć - czekam :evil_lol: Może zdążymy jeszcze oblookać jak ładnie Madzia skończyła prace :evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Georgia]taa...jutro mam na 8:00 więc mam nadzieje że zdążę zanim mi znów budzik zadzwoni :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]taa...jutro mam na 8:00 więc mam nadzieje że zdążę zanim mi znów budzik zadzwoni :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Połóż się wcześniej to zdażysz :lol:
[/FONT]