apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='basia2202']ależ podróżniczek z tego Twojego śnupola :loveu: a tutaj... to wyszedł prawie jak w telewizorni :p :evil_lol: http://img258.imageshack.us/img258/6309/tnzdjcie077qs4.jpg [FONT=Century Gothic] noooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śnupol:evil_lol: -fajne - pożycze sobie te nazwe ok?[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]FOTY NA WSTECZU![/FONT] [FONT=Century Gothic] NIE PRZEGAPIC![/FONT]:diabloti: Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple']Normalnie nie chciałam ;) Wybacz :modla::modla::modla: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nawet zapomniałam z wrażenia się pokolorowac[/FONT] no jak tak to ci wybaczam:grins: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dawa to ciacho - precz z kaloriami :evil_lol:[/FONT] juz zjadlam:grins:......i od teraz precz z ciachami:roll: piekny ten twoj Krosiu...wieeelkiiiii takiiiiii:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz :obrazic:ja u ciebie byłam i czytałam :evil_lol::evil_lol: No dobra bede wspaniałomyślna :B-fly: Widziałam ja ta Luśkę twoją na zdjęciach - ciacho normalnie :loveu:[/FONT] mniam.............. ale kobieto ja w pracy muszę troche POPRACOWAĆ:razz::diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nawet zapomniałam z wrażenia się pokolorowac[/FONT] ło matko niepokolorowana he he he wstawiłaś parę fotek.................widziałam że psa wozisz w bagażniku:mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']no jak tak to ci wybaczam:grins: [FONT=Century Gothic]Ufffffffffff:lol:[/FONT] juz zjadlam:grins:......i od teraz precz z ciachami:roll: [FONT=Century Gothic]No wiesz - to taka kara tak?:roll:[/FONT] piekny ten twoj Krosiu...wieeelkiiiii takiiiiii:loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Powiem nieskromnie - WIEM!:loveu::evil_lol:[/FONT] [quote name='BeaC']mniam.............. ale kobieto ja w pracy muszę troche POPRACOWAĆ:razz::diabloti: [FONT=Century Gothic]PRACUJ PRACUJ - NIE PRZESZKADZAJ SOBIE :diabloti::evil_lol: [/FONT] ło matko niepokolorowana [FONT=Century Gothic]No to ze stresu :roll:[/FONT] he he he wstawiłaś parę fotek.................widziałam że psa wozisz w bagażniku:mad: [FONT=Century Gothic][/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]A czemu - nie wolno? Ja, Ala w foteliku i Kronos - NIE DA RADY :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:ale nochalek :loveu::loveu: http://img180.imageshack.us/img180/2323/tndsc01944sp1.jpg a Ozzy w oczach ma tęsknote za rozumem :razz::razz:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 zostałam wczoraj totalnie zignorowana, nie dostałam ani kawy ani barszczu:diabloti:, ale cóż słyszałam że foty jakoweś można to loknąć....:roll: .....i musze powiedzieć że mordzia przecudniasta Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='caroolcia']zostałam wczoraj totalnie zignorowana, nie dostałam ani kawy ani barszczu:diabloti:, ale cóż słyszałam że foty jakoweś można to loknąć....:roll: .....i musze powiedzieć że mordzia przecudniasta [FONT=Century Gothic]że co że niby ja cie zignorowałam - nie mogę a TGW. Tak się staram a tu nic widzięczności :placz:[/FONT] :evil_lol: Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Powiem nieskromnie - WIEM!:loveu::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A czemu - nie wolno? Ja, Ala w foteliku i Kronos - NIE DA RADY :shake:[/FONT] eeeeeeeeee u nas jedziemy: Mąż i ja z przodu Kamil Zuzia i Luśka z tyłu, kazde na własnym fotelu z wlasnymi pasami:eviltong::eviltong::eviltong: i jeszcze mamy jedno miejsce wolne ............ z przodu dodam że kupowaliśmy auto .............. pod psa:diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']eeeeeeeeee u nas jedziemy: Mąż i ja z przodu Kamil Zuzia i Luśka z tyłu, kazde na własnym fotelu z wlasnymi pasami:eviltong::eviltong::eviltong: i jeszcze mamy jedno miejsce wolne ............ z przodu dodam że kupowaliśmy auto .............. pod psa:diabloti: [FONT=Century Gothic]My też kupowaliśmy pod psa i dlatego właśnie mamy kombika. Możesz Lusię wozić na tylnim siedzeniu bo masz dzieciaki duże a ja nie dość że Ala mała to jeszcze ten goopol jak coś zobaczy to skacze po siedzeniu i na nic nie patrzy:shake:. A tak juz na marginesie to wiesz że wozić psa na tylnim siedzeniu można tylko w szelkach:razz:. Bo jak ktoś nie daj boze przyhamuje to pies pierwszy przez przednią szybę leci:cool1:[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Ha, widziałam fotki:grins::grins: [FONT=Century Gothic]A ja u ciebie byłam i nie widziałam:mad::diabloti:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]My też kupowaliśmy pod psa i dlatego właśnie mamy kombika. Możesz Lusię wozić na tylnim siedzeniu bo masz dzieciaki duże a ja nie dość że Ala mała to jeszcze ten goopol jak coś zobaczy to skacze po siedzeniu i na nic nie patrzy:shake:. A tak juz na marginesie to wiesz że wozić psa na tylnim siedzeniu można tylko w szelkach:razz:. Bo jak ktoś nie daj boze przyhamuje to pies pierwszy przez przednią szybę leci:cool1:[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Luśka ma szelki i swój pas:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja u ciebie byłam i nie widziałam:mad::diabloti:[/FONT] u niej???...chcesz zobaczyć psa??? zapomnij :diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']Luśka ma szelki i swój pas:eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic]To nie mam pytań :roll: [/FONT] u niej???...chcesz zobaczyć psa??? zapomnij :diabloti: [FONT=Century Gothic]Wiem ale myślałam że się zmobilizuje :lol: [/FONT] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem ale myślałam że się zmobilizuje :lol: [/FONT] ja ją mobilizuje od dawna............... pisze że ma chomiki nie ma psóf:eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']ja ją mobilizuje od dawna............... pisze że ma chomiki nie ma psóf:eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic]A to cyganka jedna :evil_lol: [/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja u ciebie byłam i nie widziałam:mad::diabloti:[/FONT] Nie moze być:crazyeye: :diabloti: [quote name='BeaC']ja ją mobilizuje od dawna............... pisze że ma chomiki nie ma psóf:eviltong::eviltong: Wściekłe chomiki, zapomniałaś dodać:loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to cyganka jedna :evil_lol: [/FONT] Ale jaka śliczna i mundra:B-fly::grin: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]My też kupowaliśmy pod psa i dlatego właśnie mamy kombika. Możesz Lusię wozić na tylnim siedzeniu bo masz dzieciaki duże a ja nie dość że Ala mała to jeszcze ten goopol jak coś zobaczy to skacze po siedzeniu i na nic nie patrzy:shake:. A tak juz na marginesie to wiesz że wozić psa na tylnim siedzeniu można tylko w szelkach:razz:. Bo jak ktoś nie daj boze przyhamuje to pies pierwszy przez przednią szybę leci:cool1:[/FONT] :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]u nas też kombik dla Ozzulka :loveu::loveu:....tył to przedział wycieczkowy z ciemnymi szybkami z kołderką do leżenia i z szeleczkami :p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] P.S. To jesteś już w drodze do mnie bo mnie tu u Klocusiowej na blogu dopytują kiedy bedziemy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]nie wyobrażasz sobie jaki syf wyszedł...już dochodziłam do Jaworzna a tu nagle co? budzik mi dzwoni że do szkoły mam wstawać :roll::roll: to ja biegiem do Gdańska ... z Gdańska do Sopotu ... z Sopotu do Gdańska ... ... i zaraz wyruszam znów do Jaworzna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]u nas też kombik dla Ozzulka :loveu::loveu:....tył to przedział wycieczkowy z ciemnymi szybkami z kołderką do leżenia i z szeleczkami :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]O to to to :p[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wyobrażasz sobie jaki syf wyszedł...już dochodziłam do Jaworzna a tu nagle co? budzik mi dzwoni że do szkoły mam wstawać :roll::roll: to ja biegiem do Gdańska ... z Gdańska do Sopotu ... z Sopotu do Gdańska ... ... i zaraz wyruszam znów do Jaworzna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]Buhahahaha :roflt::roflt::roflt: No to Oć - czekam :evil_lol: Może zdążymy jeszcze oblookać jak ładnie Madzia skończyła prace :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Nie moze być:crazyeye: :diabloti: Wściekłe chomiki, zapomniałaś dodać:loveu::loveu::loveu::diabloti: Ale jaka śliczna i mundra:B-fly::grin: [FONT=Century Gothic]Jak zawsze urocza :loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Buhahahaha :roflt::roflt::roflt: No to Oć - czekam :evil_lol: Może zdążymy jeszcze oblookać jak ładnie Madzia skończyła prace :evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]taa...jutro mam na 8:00 więc mam nadzieje że zdążę zanim mi znów budzik zadzwoni :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]taa...jutro mam na 8:00 więc mam nadzieje że zdążę zanim mi znów budzik zadzwoni :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Połóż się wcześniej to zdażysz :lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]ż[/FONT][FONT=Century Gothic]onkilowa czy ty moje nowe foty widziała?[/FONT] :razz: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak zawsze urocza :loveu:[/FONT] BuHahahahahha cała JA:siara::grin: Quote
Recommended Posts