apple Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Alicja napisał(a):masz maila ..... Gdzie? Nie pokazuje mi PW? Quote
Alicja Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 apple napisał(a):Gdzie? Nie pokazuje mi PW? MAIL w necie w skrzynce Quote
apple Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Alicja napisał(a):MAIL w necie w skrzynce Nie mam ;-/ Quote
Alicja Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 apple napisał(a):Nie mam ;-/ ten mail z kurnika odsyła mi jako błąd ;/ Quote
zuzolandia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 juz wszystko wiemmm !!! Wystarczy zmienic przegladarke i kolory sa wyraziste ! Emotki tez są i wogole jakosc automatycznie sie poprawia ;-) Quote
apple Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Alicja napisał(a):ten mail z kurnika odsyła mi jako błąd ;/ No to nie wiem czemu...ale już czytałam.... Quote
apple Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='zuzolandia']juz wszystko wiemmm !!! Wystarczy zmienic przegladarke i kolory sa wyraziste ! Emotki tez są i wogole jakosc automatycznie sie poprawia ;-) Ale kiedy ja chcę mieć mozzillę i nie chce eksplorera.... Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 a ja mam jedną i drugą z tym ze mialam IE wiec mozilla mnie aktualnie fascynuje ;-) w IE praktycznie nic nie działało hihihi dobry ;-) Quote
apple Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 zuzolandia napisał(a):a ja mam jedną i drugą z tym ze mialam IE wiec mozilla mnie aktualnie fascynuje ;-) w IE praktycznie nic nie działało hihihi dobry ;-)I dlatego mam mozzile...i nie porzucę jej...NEVER! Quote
sota36 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jo tyz mom ta "godzilla" i choc TZ mi ja chce wywalic - ja mowi - NIE!!!!!! Quote
apple Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 sota36 napisał(a):Jo tyz mom ta "godzilla" i choc TZ mi ja chce wywalic - ja mowi - NIE!!!!!! Ja już się tak przyzwyczaiłam, że nie potrafie nic zrobić w ie..........mozzilla jest najlepsza! Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Siemankoo;-) ....godzilla zle skonczyła ;-) hihihihihih....... i cio tam słychowac u Ciebie koffana? jak praca nad swoim nałogiem? ;-) Quote
apple Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='zuzolandia']Siemankoo;-) ....godzilla zle skonczyła ;-) hihihihihih....... i cio tam słychowac u Ciebie koffana? jak praca nad swoim nałogiem? ;-) Aaaaaa tam....pitolisz:evil_lol: Moje odchudzanie......no nie chcę zapeszać ale schudłam już 8 kg....wszystko ze mnie leci......cieszę się jak nie wiem co:multi: Quote
dbsst Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='apple']Aaaaaa tam....pitolisz:evil_lol: Moje odchudzanie......no nie chcę zapeszać ale schudłam już 8 kg....wszystko ze mnie leci......cieszę się jak nie wiem co:multi: ale jak ale jak ja tez będe musiała za chwilę schudnąć :razz: Quote
apple Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 dbsst napisał(a):ale jak ale jak ja tez będe musiała za chwilę schudnąć :razz:Powiem Ci jak przyjdzie pora...teraz sobie tym głowy nie zaprzataj.......masz niebezpiecznego psa........pracuj nad zemstą:diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 apple napisał(a):Powiem Ci jak przyjdzie pora...teraz sobie tym głowy nie zaprzataj.......masz niebezpiecznego psa........pracuj nad zemstą:diabloti::evil_lol: tak mój niewyrośnięty niby bokser faktycznie sieje postrach tylko nie wiem czemu bo teraz przy mnie wygląda juz nie jak Szpilka a szpileczka :diabloti: przykro mi tylko, że mój syn będzie burakiem jak mama :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jak tylko on z tamtąd wyskoczy to ja sie zjawiam po dietę cud Quote
apple Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 :diabloti:dbsst napisał(a):tak mój niewyrośnięty niby bokser faktycznie sieje postrach tylko nie wiem czemu bo teraz przy mnie wygląda juz nie jak Szpilka a szpileczka :diabloti: przykro mi tylko, że mój syn będzie burakiem jak mama :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jak tylko on z tamtąd wyskoczy to ja sie zjawiam po dietę cud Aaaaaa zapraszam.......przygotuję na piśmie ;-) A bokser jak to bokser sieje strach bo to PIES MORDERCA!:diabloti: Quote
dbsst Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 apple napisał(a)::diabloti: Aaaaaa zapraszam.......przygotuję na piśmie ;-) A bokser jak to bokser sieje strach bo to PIES MORDERCA!:diabloti: ha ha pisz pisz ja z chęcią zwieje z domu po karteczką :evil_lol: tylko musi być spełniony jeden warunek BOKSER musi wyglądać JAK BOKSER a nie jak Szpilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 dbsst napisał(a):ha ha pisz pisz ja z chęcią zwieje z domu po karteczką :evil_lol: tylko musi być spełniony jeden warunek BOKSER musi wyglądać JAK BOKSER a nie jak Szpilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szpilka jest baaardzo BOKSIOWA......nie znasz się!:angryy: Quote
dbsst Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 apple napisał(a):Szpilka jest baaardzo BOKSIOWA......nie znasz się!:angryy: nie jej patrzy gamoniem z oczu...............i do tego wygląda jak szczeniak jest mała :diabloti: Quote
apple Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 dbsst napisał(a):nie jej patrzy gamoniem z oczu...............i do tego wygląda jak szczeniak jest mała :diabloti: A powiedz mi któremu boksiowi nie patrzy gamoniem z oczu? Bo ja nie znam takiego:evil_lol: OOooo to pasuje do mojego "kieszonkowego" Krosia:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Obie macie takie słodnie kieszonkowce! :-) Quote
zuzolandia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='apple']Aaaaaa tam....pitolisz:evil_lol: Moje odchudzanie......no nie chcę zapeszać ale schudłam już 8 kg....wszystko ze mnie leci......cieszę się jak nie wiem co:multi: no gratulejszyn...ale wiesz nie przesadzej .. co sie potym za sztyl łod miotły niy schowiesz:diabloti::diabloti: buzioleeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: Quote
dbsst Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 apple napisał(a):A powiedz mi któremu boksiowi nie patrzy gamoniem z oczu? Bo ja nie znam takiego:evil_lol: OOooo to pasuje do mojego "kieszonkowego" Krosia:loveu: no właśnie tak analizuje znane mi boksery i one wszystkie maja miny gamonia z mniejszym lub większym iq :evil_lol: co gorsza jak Szpilka zrobi jedną ze swoich min ala forest gump wtedy zawsze ktoś pyta czy ona nie ugryzie :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Obie macie takie słodnie kieszonkowce! :-) ja moja zamiast brylka mogę nosić :evil_lol: ahoj :p Quote
apple Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Obie macie takie słodnie kieszonkowce! :-) Znowu zazdrość przez Ciebie przemawia:diabloti: Quote
Recommended Posts