Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]Widzę że dzisiaj pierwsza nie jestem...ale to nic :)

i tak na chwileczkę tylko bo zasiedziałam się na kompie :) :evil_lol::evil_lol:

Miłego dnia Jabolłonko :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

witaj apple:)
my tu z Zuzą po raz pierwszy;)

aaale... będziemy odwiedzać :loveu: bo masz ślicznego piesia :multi:
a jak był malusi... ech.. to już w ogóle poezja...:loveu:

pozdrawiamy serdecznie:)

Basia i Zuza:)

Posted

dzien dobry ....wlazlam do ciebie na kaw i mi sie przypomnialo ze mam ciacho budyniowe z brzoskwiniami jeszcze:multi:leeeceeeee i wroce wraz z nim:p

Posted

Jestem:diabloti::diabloti::diabloti:
nawet nie wiem, kiedy dokręciłam do końca
od razu mówię.......... nie czytala.no może czasami na coś okiem rzuciłam

przyszłam na lans................................. mam foty:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]...a ja oglądałam kiedyś program ...OTO AMERYKA i tam było pokazane jak w USA robią hamburgery i inne paściarstwo ...mielą wsio co popadnie ...

Medorowa ...no gdzie te gołabki :razz::razz::razz:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja widziałam taki filmik, który dotyczył frytek w KFC...mielili wszystkie odpadki od ziemniaków...mieszali ze zmielonymi ziemniakami i formowali z nich pyszne fryteczki

no ale gdzie nie ma niespodzianek? :) moja siostra jako kucharz pracowała w bardzo dobrej restauracji gdzie szef kazał zdejmować z talerzy sałatę (która służyła do ozdoby) jeśli gość jej nie zjadł...czasami dawali ją na inny talerz a czasami do sałatek
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dziewczyny na litość boską przestańcie bo jak mnie kiedy głód na trasie dopadnie to tam zejde a nie zjem:shake:. I co teraz?:razz:
[/FONT]

[quote name='majoka']hej gożdzikowa, padam dzisiaj dosłownie na pysk, mam nadzieję że u Was lepiej [FONT=Century Gothic]Ja wczoraj miałam lepszy dzień ale dzisiaj to maskara po prostu :roll:
Hej hej tak poza tym :multi::loveu:
[/FONT]

[quote name='tygra']ja takich programów nie oglądam, bo i tak łakomstwo wygra z obrzydzeniem - więc po co mam sobie psuć [FONT=Century Gothic]Otóż to!
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: Jabłuszeczko :multi::loveu::multi:...przyjszam z kawusią :kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Och Alu dzięki :loveu:- skąd wiedziałaś że mi się ślipia lepią :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Widzę że dzisiaj pierwsza nie jestem...ale to nic

i tak na chwileczkę tylko bo zasiedziałam się na kompie

Miłego dnia Jabolłonko :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No nie możesz zawsze być pierwsza bądź koleżeńska daj szanse innym :evil_lol:
Cześć żonkilko to miłego dnia!

P.S. To jesteś już w drodze do mnie bo mnie tu u Klocusiowej na blogu dopytują kiedy bedziemy :evil_lol:[/FONT]

[quote name='basia2202']witaj apple
my tu z Zuzą po raz pierwszy

aaale... będziemy odwiedzać bo masz ślicznego piesia
a jak był malusi... ech.. to już w ogóle poezja...

pozdrawiamy serdecznie

Basia i Zuza
[FONT=Century Gothic]Witajcie!:loveu: Kolejni goście jak miło :loveu::loveu::loveu:
Zapraszamy do nas jak naj częściej i już pędzimy z rewizytką :lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']Jestem:diabloti::diabloti::diabloti:
nawet nie wiem, kiedy dokręciłam do końca
od razu mówię.......... nie czytala.no może czasami na coś okiem rzuciłam

przyszłam na lans................................. mam foty:diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Century Gothic]No wiesz :obrazic:ja u ciebie byłam i czytałam :evil_lol::evil_lol:
No dobra bede wspaniałomyślna :B-fly:
Widziałam ja ta Luśkę twoją na zdjęciach - ciacho normalnie :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='tygra']a ja bym jakieś nowe fotki boksiowe zobaczyła...
[FONT=Century Gothic]No dobra tylko dajcie mi chwilę bo musze w tym swoim komputerowym burdeliku poszukać :oops::roll:[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']normalnie mnie zignorowalas :obrazic: [FONT=Century Gothic]nawet zapomniałam z wrażenia się pokolorowac[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No dobra tylko dajcie mi chwilę bo musze w tym swoim komputerowym burdeliku poszukać :oops::roll:[/FONT]

[FONT=Arial]szukaj szukaj :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']dzien dobry ....wlazlam do ciebie na kaw i mi sie przypomnialo ze mam ciacho budyniowe z brzoskwiniami jeszcze:multi:leeeceeeee i wroce wraz z nim:p[FONT=Century Gothic]dawa to ciacho - precz z kaloriami :evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Takie samochodowe znalazłam :roll:

i jeszcze w środku - podróżnik:loveu:

nie dośc że mu doopke wożą to jeszcze pyskuje:diabloti:

na razie tyle.... szukam dalej:lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='tygra']boski nochal na ostatnim foto :) [FONT=Century Gothic]A widzisz te jasniejsze miejsca na nochu? To od oparzenia się o piecyk gazowy 2 lata temu. A mówiła Pańcia - "Krosiu nie podchodź" - no i masz - nos w łatki :evil_lol:[/FONT]