tygra Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja takich programów nie oglądam, bo i tak łakomstwo wygra z obrzydzeniem - więc po co mam sobie psuć Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]:hand: Jabłuszeczko :multi::loveu::multi:...przyjszam z kawusią :kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Georgia]Widzę że dzisiaj pierwsza nie jestem...ale to nic :) i tak na chwileczkę tylko bo zasiedziałam się na kompie :) :evil_lol::evil_lol: Miłego dnia Jabolłonko :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 witaj apple:) my tu z Zuzą po raz pierwszy;) aaale... będziemy odwiedzać :loveu: bo masz ślicznego piesia :multi: a jak był malusi... ech.. to już w ogóle poezja...:loveu: pozdrawiamy serdecznie:) Basia i Zuza:) Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dzien dobry ....wlazlam do ciebie na kaw i mi sie przypomnialo ze mam ciacho budyniowe z brzoskwiniami jeszcze:multi:leeeceeeee i wroce wraz z nim:p Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jestem:diabloti::diabloti::diabloti: nawet nie wiem, kiedy dokręciłam do końca od razu mówię.......... nie czytala.no może czasami na coś okiem rzuciłam przyszłam na lans................................. mam foty:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]...a ja oglądałam kiedyś program ...OTO AMERYKA i tam było pokazane jak w USA robią hamburgery i inne paściarstwo ...mielą wsio co popadnie ... Medorowa ...no gdzie te gołabki :razz::razz::razz: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja widziałam taki filmik, który dotyczył frytek w KFC...mielili wszystkie odpadki od ziemniaków...mieszali ze zmielonymi ziemniakami i formowali z nich pyszne fryteczki no ale gdzie nie ma niespodzianek? :) moja siostra jako kucharz pracowała w bardzo dobrej restauracji gdzie szef kazał zdejmować z talerzy sałatę (która służyła do ozdoby) jeśli gość jej nie zjadł...czasami dawali ją na inny talerz a czasami do sałatek [/FONT] [FONT=Century Gothic]Dziewczyny na litość boską przestańcie bo jak mnie kiedy głód na trasie dopadnie to tam zejde a nie zjem:shake:. I co teraz?:razz: [/FONT] [quote name='majoka']hej gożdzikowa, padam dzisiaj dosłownie na pysk, mam nadzieję że u Was lepiej [FONT=Century Gothic]Ja wczoraj miałam lepszy dzień ale dzisiaj to maskara po prostu :roll: Hej hej tak poza tym :multi::loveu: [/FONT] [quote name='tygra']ja takich programów nie oglądam, bo i tak łakomstwo wygra z obrzydzeniem - więc po co mam sobie psuć [FONT=Century Gothic]Otóż to! [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: Jabłuszeczko :multi::loveu::multi:...przyjszam z kawusią :kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Och Alu dzięki :loveu:- skąd wiedziałaś że mi się ślipia lepią :evil_lol: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Widzę że dzisiaj pierwsza nie jestem...ale to nic i tak na chwileczkę tylko bo zasiedziałam się na kompie Miłego dnia Jabolłonko :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Century Gothic]No nie możesz zawsze być pierwsza bądź koleżeńska daj szanse innym :evil_lol: Cześć żonkilko to miłego dnia! P.S. To jesteś już w drodze do mnie bo mnie tu u Klocusiowej na blogu dopytują kiedy bedziemy :evil_lol:[/FONT] [quote name='basia2202']witaj apple my tu z Zuzą po raz pierwszy aaale... będziemy odwiedzać bo masz ślicznego piesia a jak był malusi... ech.. to już w ogóle poezja... pozdrawiamy serdecznie Basia i Zuza [FONT=Century Gothic]Witajcie!:loveu: Kolejni goście jak miło :loveu::loveu::loveu: Zapraszamy do nas jak naj częściej i już pędzimy z rewizytką :lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']Jestem:diabloti::diabloti::diabloti: nawet nie wiem, kiedy dokręciłam do końca od razu mówię.......... nie czytala.no może czasami na coś okiem rzuciłam przyszłam na lans................................. mam foty:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]No wiesz :obrazic:ja u ciebie byłam i czytałam :evil_lol::evil_lol: No dobra bede wspaniałomyślna :B-fly: Widziałam ja ta Luśkę twoją na zdjęciach - ciacho normalnie :loveu:[/FONT] Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a ja bym jakieś nowe fotki boksiowe zobaczyła... Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']a ja bym jakieś nowe fotki boksiowe zobaczyła... [FONT=Century Gothic]No dobra tylko dajcie mi chwilę bo musze w tym swoim komputerowym burdeliku poszukać :oops::roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']normalnie mnie zignorowalas :obrazic:[/quote] Normalnie nie chciałam ;) Wybacz :modla::modla::modla: Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']normalnie mnie zignorowalas :obrazic: [FONT=Century Gothic]nawet zapomniałam z wrażenia się pokolorowac[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No dobra tylko dajcie mi chwilę bo musze w tym swoim komputerowym burdeliku poszukać :oops::roll:[/FONT] [FONT=Arial]szukaj szukaj :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry ....wlazlam do ciebie na kaw i mi sie przypomnialo ze mam ciacho budyniowe z brzoskwiniami jeszcze:multi:leeeceeeee i wroce wraz z nim:p[FONT=Century Gothic]dawa to ciacho - precz z kaloriami :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Takie samochodowe znalazłam :roll: i jeszcze w środku - podróżnik:loveu: nie dośc że mu doopke wożą to jeszcze pyskuje:diabloti: na razie tyle.... szukam dalej:lol: [/FONT] Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 śliczny, ma taką wielgą głowę :), lubię masywne łebki http://img258.imageshack.us/img258/38/tnzdjcie076wz2.jpg Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']śliczny, ma taką wielgą głowę :), lubię masywne łebki http://img258.imageshack.us/img258/38/tnzdjcie076wz2.jpg [FONT=Century Gothic]wielką ma ale pusto wniej że hej - głoopolek jeden :loveu: [/FONT] Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 u mnie tyż podobnie Jat w domu ktoś koło Tygry przechodzi to poklepie ją po łbie i mówi - pusty łeb... pusty a ona się cirszy Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]c.d [/FONT][FONT=Century Gothic]THE END:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']boski nochal na ostatnim foto :) [FONT=Century Gothic]A widzisz te jasniejsze miejsca na nochu? To od oparzenia się o piecyk gazowy 2 lata temu. A mówiła Pańcia - "Krosiu nie podchodź" - no i masz - nos w łatki :evil_lol:[/FONT] Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ha niezły, Tygra też ostatnio piecyk wąchałą, ale tak sotrożnie z odległości pewnej Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ależ podróżniczek z tego Twojego śnupola :loveu: a tutaj... to wyszedł prawie jak w telewizorni :p :evil_lol: http://img258.imageshack.us/img258/6309/tnzdjcie077qs4.jpg Quote
Recommended Posts