Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']ale to zamówic na allegro i ci wysłac :roll: czy załozysz za mnie i oddam sie jak sie spotkamy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Do rąk własnych poproszę! A zakładać nie będę.....za slabo się znamy- jeszcze mi nie oddasz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

gdzie ty teraz jesteś --- juz po 19 nie w pracy :eviltong::cool1:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Yyyyyyyy w drodze do domu:grins:[/B][/COLOR][/FONT]

hahahhaha dziękuję florek za taki worek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ta ino o workach i staniach...boszz masz chcicę:diabloti:

Idę bo mój serial się zaczyna;)
Do jutra:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]trzeba przyznać że oryginalny pomysł na komplement...nie wiem czy jestem aż tak nowoczesna by go zaakceptować :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Weź to na klatę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm, uważaj bo jakby nie patrzeć pomagasz mi w pogrążeniu Jabcowej czyli też ją podpierdalasz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']tyle nagadane bez zdjec..

przeca to żadna nowośc :diabloti::diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Myslę, że to tylko kwestia czasu:evil_lol:[/FONT]

no i cholera z bolem watroby musze Ci przyznac racje w tej kwesti :diabloti::diabloti:

jesooo NAZNACZONY i TY smiesz sie czepiac NASZYCH wamirzatek?????
toz to chała jakich mało :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']przeca to żadna nowośc :diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic]No ba:p
[/FONT]

no i cholera z bolem watroby musze Ci przyznac racje w tej kwesti :diabloti::diabloti:
[FONT=Century Gothic]Weź verdin to cię nie będzie boleć:diabloti:
[/FONT]
jesooo NAZNACZONY i TY smiesz sie czepiac NASZYCH wamirzatek?????
toz to chała jakich mało :eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Century Gothic]No na pewnie nie większa niż film o facetach wymazanych kredą:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No na pewnie nie większa niż film o facetach wymazanych kredą:evil_lol:[/FONT]

ale Ci kredowcy przynajmniej są zabójczo przystojni :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]
Nooo dooobra poszukam czegoś:roll:
[/FONT]

no chyba cię coś przygwoździło bo od wczoraj szukasz i szukasz tych fotografii :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']ale Ci kredowcy przynajmniej są zabójczo przystojni :eviltong::eviltong:
[FONT=Century Gothic]Dobrze to ujęłaś- Zabójczo....normalnie zobaczyłam i umarłam....ze śmiechu:evil_lol:[/FONT]

jonQuilla [FONT=Georgia]bo tu się przychodzi porozmawiać o poważnych sprawach ;-) a nie oglądać zdjęcia :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Normalnie Żonkilowa ale trafiłaś z recenzją:multi::evil_lol:[/FONT]

dbsst Cytat:
Napisał dbsst
no chyba cię coś przygwoździło bo od wczoraj szukasz i szukasz tych fotografii :diabloti:
[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]jeeeeessssooooo zapomniałam:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']no chyba cię coś przygwoździło bo od wczoraj szukasz i szukasz tych fotografii :diabloti:

nie coś tylko ktoś :diabloti::diabloti::diabloti:

siemka :loveu:

a wogole to tzra by sie grila zorganizowac prawie zimowego :eviltong:
w koncu najlepiej nam wychodzi jak jest zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']nie coś tylko ktoś :diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic]kto?:crazyeye:[/FONT]

siemka :loveu:

[FONT=Century Gothic]siemka :loveu:[/FONT]

a wogole to tzra by sie grila zorganizowac prawie zimowego :eviltong:
w koncu najlepiej nam wychodzi jak jest zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Century Gothic]No ba! Ja sie piszę jakby co......chętnie ogrzeje się przy waszym kominku:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']jaki :cool1:
[FONT=Century Gothic]Cofnij się i poogladaj te co już wstawiłam...powinno być ich na tyle żeby zająć Cię do następnego wstawiania:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cofnij się i poogladaj te co już wstawiłam...powinno być ich na tyle żeby zająć Cię do następnego wstawiania:diabloti:[/FONT]
ale ja nie lubie odgrzewanych ziemniaków :cool1:

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]Normalnie Żonkilowa ale trafiłaś z recenzją:multi::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]:diabloti: ale daj foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]