apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] TE grzybki :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Które TE:roll: :diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 zuzolandia napisał(a):czy to grzybki halucynogenne???:diabloti::diabloti: takie najlepsiejsze :evil_lol::evil_lol: siemankooo koffana :loveu: [FONT=Century Gothic]Przecież, że halucynogenne- ja innych nie zbieram:evil_lol: Hej:loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Przecież, że halucynogenne- ja innych nie zbieram:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hej:loveu:[/FONT] no czułabym sie rozczarowana gdyby bylo inaczej :eviltong: Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Przecież, że halucynogenne- ja innych nie zbieram:evil_lol: [/FONT] a ja nie byłabym taka pewna :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Aaaaa...no to cieżko, ale jakoś daję radę:roll:[/FONT] [FONT=Georgia]wredota :obrazic: [/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 najadła się halocynogenków i teraz jej nie ma :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Georgia]i nie podzieliła się :placz:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]i nie podzieliła się :placz:[/FONT] taka własnie jest siedziała i jadła SAMA a teraz boi sie wyjść z jakiejś myszej nory :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dbsst napisał(a):taka własnie jest siedziała i jadła SAMA a teraz boi sie wyjść z jakiejś myszej nory :diabloti: [FONT=Georgia]myślisz że białe myszki jakie zobaczyła zaprosiły ją do swojej norki? :diabloti: [/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]myślisz że białe myszki jakie zobaczyła zaprosiły ją do swojej norki? :diabloti: [/FONT] ja nie wiem ale wiem, że jej nie ma a miała grzybki więc czy to myszki, czy inne fantazje ją zaatakowały to fakt :roll::diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dbsst napisał(a):ja nie wiem ale wiem, że jej nie ma a miała grzybki więc czy to myszki, czy inne fantazje ją zaatakowały to fakt :roll::diabloti::evil_lol: [FONT=Georgia]no i zafascynowana tymi fantazjami zapomniała o bożym świecie...o nas rzecz jasna :mad::evil_lol: [/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no i zafascynowana tymi fantazjami zapomniała o bożym świecie...o nas rzecz jasna :mad::evil_lol: [/FONT] toż to jasne że my jesteśmy jej światem, snem i marzeniem :p Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dbsst napisał(a):toż to jasne że my jesteśmy jej światem, snem i marzeniem :p [FONT=Georgia]zgadzam się z Tobą w 100% :cool1:[/FONT] Quote
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja też byłam tylko mnie już zagadały:diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Tez tu jestem :loveu: jeszcze niezabeblana :diabloti: Quote
apple Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 zuzolandia napisał(a):no czułabym sie rozczarowana gdyby bylo inaczej :eviltong: [FONT=Century Gothic]Opinia zobowiązuje:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]wredota :obrazic: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Też Cię kocham:kiss_2:[/FONT] a ja nie byłabym taka pewna :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]A co ty tam wiesz:eviltong:[/FONT] dbsst haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo :cool1:[FONT=Century Gothic]Jes ken aj help ju:grins:[/FONT] agbar No wlasnie....Haloooooo:diabloti:[FONT=Century Gothic]A ty co w echo się bawisz:diabloti:[/FONT] bonita ehe, ehe.............halo:diabloti:[FONT=Century Gothic]Głuchy telefon czy co:roll:[/FONT] dbsst najadła się halocynogenków i teraz jej nie ma :diabloti:[FONT=Century Gothic]Przestań mi skrycie zazdrościć....zazdrość to bardzo niefajne uczucie:diabloti:[/FONT] jonQuilla [FONT=Georgia]i nie podzieliła się :placz:[/FONT][FONT=Century Gothic]A miałam?:roll:[/FONT] dbsst taka własnie jest siedziała i jadła SAMA a teraz boi sie wyjść z jakiejś myszej nory :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ja się kocha do mysiej nory nie mieszcze:evil_lol:[/FONT] dbsst toż to jasne że my jesteśmy jej światem, snem i marzeniem :p[FONT=Century Gothic]I sie oplułam kawą:cool1:[/FONT]:evil_lol: Quote
apple Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Jabco! Ja TU byłam! Buziol! [FONT=Century Gothic]ledwie Cie zauważylam bo takie dwie mi tu sie na wątku rozsiadły:evil_lol: Buziol:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 bonita napisał(a):Ja też byłam tylko mnie już zagadały:diabloti: [FONT=Century Gothic]Zauważyłam:loveu: No paczaj jakie z nich pleciugi:evil_lol: I nic ino o grzybkach:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 zuzolandia napisał(a):Tez tu jestem :loveu: jeszcze niezabeblana :diabloti: [FONT=Century Gothic]Myslę, że to tylko kwestia czasu:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ooooooooo byłaś i oooooooooo czytałas widzisz jak te wariatki tu ozrabiaja jak cie nie ma tylko ja tu staram sie panowac nad ich fantazjami :cool1::roll: Quote
Recommended Posts