dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Znaczy JA?:p[/FONT] była TY :diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hihihihihihih:turn-l: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ale co to? Chwilka? ja już nie mam Mastera:-o To co ten Master taki ruchomy:roll: Oddać mojego MAstera:motz: [/FONT] nie hihiaj nie hihaj bo moje myszy zabrały Twojego mastera :eviltong: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O nie!JA nigdzie nie grzebię:roll:[/FONT] ostatnio grzebałas mi w buzi Ala Cie nakryła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aloha Quote
apple Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='dbsst']była TY :diabloti: :nonono2::nonono2::nonono2: nie hihiaj nie hihaj bo moje myszy zabrały Twojego mastera :eviltong: [FONT=Century Gothic]To jest porwanie!!!:mad:[/FONT] ostatnio grzebałas mi w buzi Ala Cie nakryła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aloha[FONT=Century Gothic]Ojjj nie koleżanko, ty mnie tu nie wtykaj.......to Ciebie Ala nakryła jak mi grzebałaś w ustach:mdrmed:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 siemka :loveu: co to??? zdegradowali cie??? juzes niy majster ?:crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='zuzolandia']siemka :loveu: co to??? zdegradowali cie??? juzes niy majster ?:crazyeye::crazyeye: [FONT=Century Gothic]Ty się nie wyśmiewaj bo ty nawet koło majstra nie stałaś:eviltong: Siemka śłoneczko:loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty się nie wyśmiewaj bo ty nawet koło majstra nie stałaś:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Siemka śłoneczko:loveu:[/FONT] hihihi bo jo mom ino jedyn płomyk :diabloti::diabloti: zas co do stania ...moge rzec ze siedzialam i nawet piłam z majstrem :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 zuzolandia napisał(a):hihihi bo jo mom ino jedyn płomyk :diabloti::diabloti: zas co do stania ...moge rzec ze siedzialam i nawet piłam z majstrem :eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic]To nie są płomyki:roflt::roflt::roflt::roflt: Dobrze, ze nie leżałaś:roll:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]To nie są płomyki:roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobrze, ze nie leżałaś:roll:[/FONT] ..było zdecydowanie za mało alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buzi pancia prziszła Ci dać :loveu: Quote
apple Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 zuzolandia napisał(a):..było zdecydowanie za mało alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buzi pancia prziszła Ci dać :loveu: [FONT=Century Gothic]zdecydowanie:evil_lol: No to dawaj..no....nastawiam sie:razz:[/FONT] Quote
apple Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 bonita napisał(a):Cześć ex dog majsterku:diabloti: [FONT=Century Gothic]Ty się nie wyśmiewaj ino mi załatw to majstrowanie po znajomości:cool3:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ojjj nie koleżanko, ty mnie tu nie wtykaj.......to Ciebie Ala nakryła jak mi grzebałaś w ustach:mdrmed:[/FONT] oj tam moje twoje nasze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj płonące Jabłuszko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ty się nie wyśmiewaj ino mi załatw to majstrowanie po znajomości:cool3:[/FONT] A przy czym byś Ty to chciała pomajstrować?:diabloti: Quote
apple Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 dbsst napisał(a):oj tam moje twoje nasze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj płonące Jabłuszko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]No racja...nie bądźmy drobiazgowi:roll::evil_lol: Płonące to są lody[/FONT]:p Quote
apple Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 bonita napisał(a):A przy czym byś Ty to chciała pomajstrować?:diabloti: [FONT=Century Gothic]A jest takich pare rzeczy...ale nie będę teraz wymieniać:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ty nie wpadaj...ty zachodź:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]przyszłam w odwiedzinki :p[/FONT] Quote
apple Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]przyszłam w odwiedzinki :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]A kciuki trzymiesz?:cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A kciuki trzymiesz?:cool3:[/FONT] [FONT=Arial] :p..... yhy ;)[/FONT] Quote
apple Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :p..... yhy ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bedzie nagroda:p[/FONT] Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bedzie nagroda:p[/FONT] :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No racja...nie bądźmy drobiazgowi:roll::evil_lol: Płonące to są lody[/FONT]:p e to ja z pierwszego się wycofuje :diabloti::evil_lol::evil_lol: i wirujący sex :diabloti: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A jest takich pare rzeczy...ale nie będę teraz wymieniać:diabloti:[/FONT] powiedz powiedz powiedz :diabloti: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bedzie nagroda:p[/FONT] to ja trzymam kciuki - oczywiście bezinteresownie :diabloti: heloł :p Quote
jonQuilla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Georgia]zaszłam do Ciebie zobaczyć jak sobie radzisz :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz: są grzybki ??:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts