sota36 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Bry mokre i zmine...robie wszystko, by moj pies nie chcial na dwor isc. Narazie spi. U nas goscinnie do jutra 2 psy - Gut sobie kobitke sprowadza na chate. Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [FONT=Century Gothic]Asystent posiłkowy:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='sota36']Bry mokre i zmine...robie wszystko, by moj pies nie chcial na dwor isc. Narazie spi. U nas goscinnie do jutra 2 psy - Gut sobie kobitke sprowadza na chate. [FONT=Century Gothic]A nie dwie przypadkiem?:cool3: Witaj Jolciu....ja też usypiam Kronosa co by mu przypadkiem do głowy nie przyszło wychodzić:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='sota36']Nie, nie jedna! Spanielka - diablica. [FONT=Century Gothic]Uuuuu to hardcore:diabloti: Mała diablica wszedzie wlezie:evil_lol:[/FONT] Quote
taxelina Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://img208.imageshack.us/img208/828/tn1004796.jpg sadzac po minie to nie smakowalby mu.. Quote
sota36 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://img391.imageshack.us/img391/6037/tn1004736.jpg o co taka minka smutasna? Pewno dlatego, bo uchole skopiowane:( Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='deer_1987']http://img208.imageshack.us/img208/828/tn1004796.jpg sadzac po minie to nie smakowalby mu.. [FONT=Century Gothic]To była raczej mina z serii "poszła stąd......to je moje":evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='sota36']http://img391.imageshack.us/img391/6037/tn1004736.jpg o co taka minka smutasna? Pewno dlatego, bo uchole skopiowane:( [FONT=Century Gothic]Wietrzył:evil_lol: A tak na prawdę to jest mina "na żebraka":evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaa, czyli mina z serii "zeb. zeb. Co wyzebrze to moje!" Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='sota36']Aaaaaaaaaaaaaaaaa, czyli mina z serii "zeb. zeb. Co wyzebrze to moje!" [FONT=Century Gothic]Tak! przy czym on jeszcze włącza efekty dźwiękowe:evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Przijszłam postraszyc :diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 bosz nakarmiła byś w końcu tego utrapionego psa!!! ps przyszłam pogratulować "kurczakowej odwagi" pisząc o takich rzeczach TAM stałaś sie moim HERO :cool1: aloha Quote
apple Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst']bosz nakarmiła byś w końcu tego utrapionego psa!!! ps przyszłam pogratulować "kurczakowej odwagi" pisząc o takich rzeczach TAM stałaś sie moim HERO :cool1: aloha [FONT=Century Gothic]Ale ja go karmię:roll:...światłem:diabloti: Łał....sie normalnie zawstydziłam:oops: Żartowałam:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia]przyszłam na pomidorówkę bo widzę że dziewczyny się zajadają :razz: [/FONT] Quote
apple Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przyszłam na pomidorówkę bo widzę że dziewczyny się zajadają :razz: [/FONT][FONT=Century Gothic]Pomidorówka wyszła:p Jest ogórkowa:razz: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Pomidorówka wyszła:p Jest ogórkowa:razz: [/FONT] [FONT=Georgia]o to jeszcze lepiej, uwielbiam :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]mam nadzieję że kwaśna [/FONT] Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ja go karmię:roll:...światłem:diabloti: Łał....sie normalnie zawstydziłam:oops: Żartowałam:diabloti::evil_lol:[/FONT] jak go karmisz światłem to pamiętaj będzie nadaktywny i pamiętaj niech to nie będzie światło przetworzone żadne światło z lodówki wystaw go na słońce niech je :evil_lol: dobrze, że się zawstydziłas weź to do siebie i idź zmierz się z problemem - ja tak robiłam cały weekend :diabloti: oooooooooo daj zupy a ja tez żyje światłem :shake: Quote
apple Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o to jeszcze lepiej, uwielbiam :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]mam nadzieję że kwaśna [/FONT] [FONT=Century Gothic]Bardzo kwaśna:p[/FONT] Quote
apple Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst']jak go karmisz światłem to pamiętaj będzie nadaktywny i pamiętaj niech to nie będzie światło przetworzone żadne światło z lodówki wystaw go na słońce niech je :evil_lol: dobrze, że się zawstydziłas weź to do siebie i idź zmierz się z problemem - ja tak robiłam cały weekend :diabloti: oooooooooo daj zupy a ja tez żyje światłem :shake: [FONT=Century Gothic]Kochana.....przypalikuję na balkonie...może być:razz: I jak efekty, bo chyba nie bardzo co?:evil_lol: A niech to...kolejna do michy:cool1: Ehhh no ale nie zaryzykuję spotkania z myszami.....częstuj się, czym chata bogata:cool1: Sory Żonkila ale musisz odstąpić swoją porcję:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ja go karmię:roll:...światłem:diabloti: Łał....sie normalnie zawstydziłam:oops: Żartowałam:diabloti::evil_lol:[/FONT] Wiedziałam!!!! :angryy: Jutro po niego jestem! Z samego rańca!!! I biorę tą mą kruszynkę... Tego kieszonkowca... :loveu: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Kochana.....przypalikuję na balkonie...może być:razz: I jak efekty, bo chyba nie bardzo co?:evil_lol: A niech to...kolejna do michy:cool1: Ehhh no ale nie zaryzykuję spotkania z myszami.....częstuj się, czym chata bogata:cool1: Sory Żonkila ale musisz odstąpić swoją porcję:diabloti:[/FONT] może być tylko pamiętaj brak jedzenia = energia astralna, żeby ci z tym pikiem nie wyskoczył gdzieś :evil_lol: efekty są trochę się pobiczowałam trochę ukarałam i jestem jak nowonarodzona :evil_lol: ach jak ja kocham swoje myszy :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Wiedziałam!!!! :angryy: Jutro po niego jestem! Z samego rańca!!! I biorę tą mą kruszynkę... Tego kieszonkowca... :loveu: no wiesz :shake: Quote
Iza i Avanti Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a): no wiesz :shake: Nie pozwolę mego kieszonkowca na piku do balkonu i tylko światłem karmić! :mad: NEVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :angryy: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Nie pozwolę mego kieszonkowca na piku do balkonu i tylko światłem karmić! :mad: NEVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :angryy: ale to dla zdrowotnosci :p Quote
Iza i Avanti Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):ale to dla zdrowotnosci :p Czyjej? Jabcokowej??? :cool3: Quote
Recommended Posts