Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple']:oops: [FONT=Century Gothic]zaczerwieniłam się[/FONT] [FONT=Arial]nie stydaj ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja ciebie tyz mam a co :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]no ba...[/FONT] [quote name='agbar']a teraz przylazlam z barszczykiem:diabloti: [FONT=Arial]mmmmniammmm....z krokiecikiem albo rogaliczkiem poproszę :p[/FONT] no jak by inaczej...:razz: [FONT=Arial]inaczej nie mogłoby byc ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no nie wiem właśnie:cool1::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]noo...teraz już wiesz :p[/FONT] [quote name='agbar']ogoreczkowa lubie owszem ale uzalezniona jestem od barszczyku i pomidorowej:roll::evil_lol: [FONT=Arial]a ja jadłam przedobraśną pomidorówkę ostatnio u KOGOŚ :grins:[/FONT] znam tez takiego jednego co jest bardzo powaznie uzalezniony od rosolku prawda Aluuuuu:evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol:..praffda :diabloti:....ale jutro MA KAPUŚNIACZEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mmmm a ja właśnie zjadłam pyszne gołąbeczki i robię sobie kolejną kawusię - mmmm koffam kawę:grins::grins: Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='agbar']ogoreczkowa lubie owszem ale uzalezniona jestem od barszczyku i pomidorowej:roll::evil_lol: [FONT=Century Gothic]ja też od pomidorowej się uzależnilam :razz: W pierwszych 3 miesiacach ciąży jadłam tylko pomidorową - nic innego bym nie przełnęła :evil_lol:[/FONT] znam tez takiego jednego co jest bardzo powaznie uzalezniony od rosolku prawda Aluuuuu:evil_lol: [FONT=Century Gothic]Co to mi za kody tu jakieś ja nie wiem o co choźi:roll:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie stydaj ;) [FONT=Century Gothic]Nie stydam to ze szczęścia:loveu:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]no ba... [/FONT] [FONT=Century Gothic]no raczej[/FONT] [FONT=Arial]inaczej nie mogłoby byc ;) [FONT=Century Gothic]nie mogło :shake::lol:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]noo...teraz już wiesz :p [FONT=Century Gothic]oj dziękuje =- wiem:lol:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol:..praffda :diabloti:....ale jutro MA KAPUŚNIACZEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale kto??? Sie pytam :razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]kapusniaczek - NIET :shake:[/FONT] [quote name='Medorowa']Mmmm a ja właśnie zjadłam pyszne gołąbeczki i robię sobie kolejną kawusię - mmmm koffam kawę:grins::grins: [FONT=Century Gothic]Co smaka robisz:cool1: sie podziel lepiej:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]Ten od rosołku .......to mój TZ .....:mdleje:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co to mi za kody tu jakieś ja nie wiem o co choźi:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale kto??? Sie pytam :razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]kapusniaczek - NIET :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Co smaka robisz:cool1: sie podziel lepiej:evil_lol:[/FONT] Choo:grins::grins: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: czy ktoś pisał o gołąbkach :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ten od rosołku .......to mój TZ .....:mdleje:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaaaa - no ja dzisiaj taka niekumata jezdem - sorry :roll: [/FONT] [quote name='Medorowa']Choo:grins::grins: [FONT=Century Gothic]Zawijam kiece i lece:evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: czy ktoś pisał o gołąbkach :razz::razz::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No Medorowa a kto by innym smaka robił i się nie dzielił:razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Georgia]Przychodzę po szkole :multi::multi::multi: widzisz...jakoś przeżyłam :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Przychodzę po szkole :multi::multi::multi: widzisz...jakoś przeżyłam :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no jesteś - cala i zdrowa - Uff a mówią że szkoła zabija:evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no jesteś - cala i zdrowa - Uff a mówią że szkoła zabija:evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]zabija...po troszeczku jak żarcie z MC :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zabija...po troszeczku jak żarcie z MC :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Century Gothic]Syf tylko qurde czemu taki smaczny?:roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Syf tylko qurde czemu taki smaczny?:roll:[/FONT] [FONT=Georgia]bo szczury to fajne zwierzaki i w wielu miejscach na świecie są wielkim przysmakiem :eviltong: taki niewinny żarcik ;) [/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo szczury to fajne zwierzaki i w wielu miejscach na świecie są wielkim przysmakiem :eviltong: taki niewinny żarcik ;) [/FONT][FONT=Century Gothic]zakrztusiłam się - już tego nie zjem NEVER :shake:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]zakrztusiłam się - już tego nie zjem NEVER :shake:[/FONT] [FONT=Georgia]nie...kurde co ja najlepszego narobiłam :roll: :oops::oops::oops:....przepraszam, to było kłamstwo :roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie...kurde co ja najlepszego narobiłam :roll: :oops::oops::oops:....przepraszam, to było kłamstwo :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Juz ci nie wierze :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Juz ci nie wierze :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]cholipa...to sobie teraz przekichałam :roll::roll::roll: :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cholipa...to sobie teraz przekichałam :roll::roll::roll: :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic] lece pa do jutra wsztstkim[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Georgia]PA PA PA :) Miłego Wieczorku :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :razz:[FONT=Arial]...a ja oglądałam kiedyś program ...OTO AMERYKA i tam było pokazane jak w USA robią hamburgery i inne paściarstwo ...mielą wsio co popadnie ...:diabloti: Medorowa ...no gdzie te gołabki :razz::razz::razz: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic] lece pa do jutra wsztstkim[/FONT] [FONT=Arial]Papapapappaapappaapappapapappa[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]...a ja oglądałam kiedyś program ...OTO AMERYKA i tam było pokazane jak w USA robią hamburgery i inne paściarstwo ...mielą wsio co popadnie ...:diabloti: Medorowa ...no gdzie te gołabki :razz::razz::razz: [/FONT] [FONT=Georgia]ja widziałam taki filmik, który dotyczył frytek w KFC...mielili wszystkie odpadki od ziemniaków...mieszali ze zmielonymi ziemniakami i formowali z nich pyszne fryteczki :loveu::loveu: no ale gdzie nie ma niespodzianek? :) moja siostra jako kucharz pracowała w bardzo dobrej restauracji gdzie szef kazał zdejmować z talerzy sałatę (która służyła do ozdoby) jeśli gość jej nie zjadł...czasami dawali ją na inny talerz a czasami do sałatek :crazyeye: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja widziałam taki filmik, który dotyczył frytek w KFC...mielili wszystkie odpadki od ziemniaków...mieszali ze zmielonymi ziemniakami i formowali z nich pyszne fryteczki :loveu::loveu: no ale gdzie nie ma niespodzianek? :) moja siostra jako kucharz pracowała w bardzo dobrej restauracji gdzie szef kazał zdejmować z talerzy sałatę (która służyła do ozdoby) jeśli gość jej nie zjadł...czasami dawali ją na inny talerz a czasami do sałatek :crazyeye: [/FONT] [FONT=Arial]:roll:..przeca wszędzie tak jest .......jakbyśmy mieli na wszystko patrzec to nie żyjemy bo byśmy nie jedli :razz::razz: [/FONT] Quote
mar....ka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 hej gożdzikowa, padam dzisiaj dosłownie na pysk, mam nadzieję że u Was lepiej Quote
Recommended Posts