Alicja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: popsuł puzzelki http://img96.imageshack.us/img96/4163/tn1004742.jpg[/FONT] Quote
apple Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: popsuł puzzelki http://img96.imageshack.us/img96/4163/tn1004742.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bo to jest psuj:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 deer_1987 napisał(a):my nabijamy? co Ty :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jakie ładne fotencjusze widziałam :D Ciasteczkowy zebrak tam był :grin: Heloł, jesteś? Quote
apple Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='bonita']Jakie ładne fotencjusze widziałam :D Ciasteczkowy zebrak tam był :grin: Heloł, jesteś? [FONT=Century Gothic]jestem:p no nie tylko ciasteczkowy:cool1:[/FONT] Quote
bonita Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jestem:p no nie tylko ciasteczkowy:cool1:[/FONT] no tak przypuszczam:diabloti: Quote
apple Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='bonita']no tak przypuszczam:diabloti: [FONT=Century Gothic]Tu nie ma co przypuszczać tu wystarczy ino spojrzeć :evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 bez fałszywej kokieteri laska :evil_lol: dowej te foty :evil_lol::evil_lol: dobry dobry :loveu: Quote
bianka19 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Heeejka , śliczny Kronosik :loveu::loveu: Będziemy wpadać ;) Quote
e.v.a Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 http://img104.imageshack.us/img104/1644/tn1004741.jpg :lol:chyba ktos tu woła o pomoc :evil_lol: czesc japelko moja ukochana:loveu: Quote
apple Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='e.v.a']http://img104.imageshack.us/img104/1644/tn1004741.jpg :lol:chyba ktos tu woła o pomoc :evil_lol: czesc japelko moja ukochana:loveu: [FONT=Century Gothic]Nie woła ...wciąga nosem to co jest na stole:evil_lol: a ty gdzie sie szlajasz jak Cię nie ma?:angryy:[/FONT] 09-10-2009 14:30 zuzolandia bez fałszywej kokieteri laska :evil_lol: dowej te foty :evil_lol::evil_lol: dobry dobry :loveu:[FONT=Century Gothic]ja i kokieteria?:evil_lol:[/FONT] bianka19 Heeejka , śliczny Kronosik :loveu::loveu: Będziemy wpadać ;-)[FONT=Century Gothic]Zapraszamy ino od razu mówia, my ino udajemy fotobloga:evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='deer_1987']i co masz foty dla nas? obiecanki cacanki a goopiemu radość :diabloti::diabloti: JAPKOOOOOOOOOOOOOOOOO NIY GODEJ ZE TERA PRZISZŁA TA KARTKA Z KANARÓW DO CIEBIE?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie woła ...wciąga nosem to co jest na stole:evil_lol: a ty gdzie sie szlajasz jak Cię nie ma?:angryy:[/FONT] :loveu: oo jakie miłe przywitanie:diabloti::evil_lol: a to na kaszubach a to we wrocławiu byłam :eviltong: na weselichy sie w ta sobote tez bawilam a wczesniej poprawiny zaliczyłam ;) strasznie zapracowana ogolnie jestem :evil_lol: Quote
apple Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='deer_1987']i co masz foty dla nas? [FONT=Century Gothic]MOM:p INO W APARACIE:oops:[/FONT] Quote
apple Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='zuzolandia']obiecanki cacanki a goopiemu radość :diabloti::diabloti: JAPKOOOOOOOOOOOOOOOOO NIY GODEJ ZE TERA PRZISZŁA TA KARTKA Z KANARÓW DO CIEBIE?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Century Gothic]Nie być tako do przodu:mad: wpadnij do kurniczka to się dowiesz:razz:....bos ty już chyba o nas całkiem zapomniała:shake:. A Pedro jęczy i mnie dręczy czemu cię nie ma i nie ma:cool1:[/FONT] Quote
apple Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='e.v.a']:loveu: oo jakie miłe przywitanie:diabloti::evil_lol: a to na kaszubach a to we wrocławiu byłam :eviltong: na weselichy sie w ta sobote tez bawilam a wczesniej poprawiny zaliczyłam ;) strasznie zapracowana ogolnie jestem :evil_lol: [FONT=Century Gothic]ogóolnie tos sie na mnie wypięła i tela:mad::eviltong: A z tym wywijanie na weselichach to ty uważaj, bo se te nóżki połamiesz:diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ogóolnie tos sie na mnie wypięła i tela:mad::eviltong: A z tym wywijanie na weselichach to ty uważaj, bo se te nóżki połamiesz:diabloti:[/FONT] ja sie nie wypinam :obrazic: :diabloti:spadaj Quote
apple Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='e.v.a']ja sie nie wypinam :obrazic: :diabloti:spadaj [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha......dobre:roflt: Nie cygań:diabloti: Nie mam z czego:eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha......dobre:roflt: Nie cygań:diabloti: Nie mam z czego:eviltong:[/FONT] z ch... wielkiego :scared: Quote
zuzolandia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie być tako do przodu:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]wpadnij do kurniczka to się dowiesz:razz:....bos ty już chyba o nas całkiem zapomniała:shake:. A Pedro jęczy i mnie dręczy czemu cię nie ma i nie ma:cool1:[/FONT] nie zapomniałam jeno mi czasu brakuje ...jedyne na co wpadam to na dogo :evil_lol:..ale siem poprawiem obiecujem :loveu: aaaa Pedroto sie stesknił za mną ???:diabloti::diabloti: Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a wiesz ze foty z aparatu trzeba zgrac i nam pokazac? Quote
apple Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='e.v.a']z ch... wielkiego :scared:[FONT=Century Gothic]Nie dysponuję takim:cool1: [/FONT] Quote
apple Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='zuzolandia']nie zapomniałam jeno mi czasu brakuje ...jedyne na co wpadam to na dogo :evil_lol:..ale siem poprawiem obiecujem :loveu: aaaa Pedroto sie stesknił za mną ???:diabloti::diabloti:[FONT=Century Gothic]No ja myślę, wpadnij czasem chociaż na słówko bo mi ten histeryk wyłysieje...a co to za kogut bez pierza:roll: No tęskni....ino pewno się nie przyzna jak go znam:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts