jonQuilla Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 apple napisał(a):Tylko się nerwicy nie nabaw:diabloti: witaj sisko:loveu: zdecydowanie za późno mnie ostrzegasz przed tą nerwicą :evil_lol: Quote
apple Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 jonQuilla napisał(a):zdecydowanie za późno mnie ostrzegasz przed tą nerwicą :evil_lol: Znaczy że mam zbierać na jakiegoś psychologa:roll: Quote
zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 apple napisał(a):Ty to mosz hobby...niech cię ściśnie:evil_lol: bleeee patrzec moga ale zadnych kontaktów werbalnych :diabloti::diabloti: doberek Jabolku :loveu: Quote
apple Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 zuzolandia napisał(a):bleeee patrzec moga ale zadnych kontaktów werbalnych :diabloti::diabloti: doberek Jabolku :loveu:Taaa....rozumiem Cię, kontakty werbalne groża zagrzybieniem:evil_lol: Witaj Gołabeczko:loveu: Quote
apple Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='halgre58']Witam ... Ależ machasz tą czapunią:lol: witaj:loveu: Quote
zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Niom..grzybica ciezko wyleczyc :diabloti::diabloti: siemankoo mamusko :eviltong: Quote
apple Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='zuzolandia']Niom..grzybica ciezko wyleczyc :diabloti::diabloti: siemankoo mamusko :eviltong: To się lepi nie tykaj:diabloti: Witaj! I jak tam twoje szczeniorki:cool3: Quote
zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='apple']To się lepi nie tykaj:diabloti: Witaj! I jak tam twoje szczeniorki:cool3: a zajefajne som :diabloti::diabloti: instynkt macierzynski czy cuś ???:diabloti::diabloti: Imionka tyz juz momy :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='zuzolandia']a zajefajne som :diabloti::diabloti: instynkt macierzynski czy cuś ???:diabloti::diabloti: Imionka tyz juz momy :evil_lol::evil_lol: Tak? A jest miedzy nimi Apple?:cool3: Quote
zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='apple']Tak? A jest miedzy nimi Apple?:cool3: miało byc hihihi ale my uznały ze to tak zagramanicznie i poza tym Apluzynka by sie mogła obrazić :diabloti::diabloti:..... Alee zawsze mozna zmienic ....wtedy by wszystkie 6 musiały byc na owocowo ..jak znojdziesz jeszcze 4 na A to ni ma spry ... -jedna dziolcha -trzech chopców czekam na propozycje :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple']Znaczy że mam zbierać na jakiegoś psychologa:roll: a może innego psych..? ;) proponuję Agranat, Arbuz i Abanan + Anektarynka ;) :) Quote
apple Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='jonQuilla'] a może innego psych..? ;) proponuję Agranat, Arbuz i Abanan + Anektarynka ;) :)Buhahahahaha......niezłe....podoba mi się:evil_lol: Quote
apple Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='zuzolandia']miało byc hihihi ale my uznały ze to tak zagramanicznie i poza tym Apluzynka by sie mogła obrazić :diabloti::diabloti:..... Alee zawsze mozna zmienic ....wtedy by wszystkie 6 musiały byc na owocowo ..jak znojdziesz jeszcze 4 na A to ni ma spry ... -jedna dziolcha -trzech chopców czekam na propozycje :evil_lol::evil_lol:A co to koncert zyczeń?:diabloti: Quote
halgre Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple']Ależ machasz tą czapunią:lol: witaj:loveu: No już mnie ręka boli ... :multi::multi::multi: [quote name='jonQuilla'] a może innego psych..? ;) proponuję Agranat, Arbuz i Abanan + Anektarynka ;) :) haaaaaaaaa hahahahaha aaaa hahaha ... Quote
apple Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='halgre58']No już mnie ręka boli ... :multi::multi::multi: Biedna.......to chyba czas na kitkat:evil_lol: Quote
halgre Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple']Biedna.......to chyba czas na kitkat:evil_lol: To poczęstuj się też :multi::multi::multi: Quote
Ewcia38 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='halgre58']To poczęstuj się też :multi::multi::multi: o Ty..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mniam też się poczęstowałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='halgre58']To poczęstuj się też :multi::multi::multi: No masz......ja raczej nie powinnam:roll: Quote
halgre Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple']No masz......ja raczej nie powinnam:roll: Bo ? :crazyeye::eviltong: A tyś się już gdzieś tam pizzy najadła Quote
apple Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='halgre58']Bo ? :crazyeye::eviltong: A tyś się już gdzieś tam pizzy najadła No jak to bo? Bo nie:evil_lol: Nie jadłam pizzy:roll:....ino hamburgera i frytki....ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll: Quote
zuzolandia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='jonQuilla'] a może innego psych..? ;) proponuję Agranat, Arbuz i Abanan + Anektarynka ;) :) ale by mialy zbiegowisko muszek owocówek :diabloti::diabloti: boszzzz dopsz ze to tylko sen :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='zuzolandia']ale by mialy zbiegowisko muszek owocówek :diabloti::diabloti: boszzzz dopsz ze to tylko sen :evil_lol::evil_lol: ale ja miałam nadzieje że proroczy :eviltong: Quote
agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='apple']Faktycznie! Zamurowało mnie:crazyeye::evil_lol: Przylazlam siem odmurowac:grins: [quote name='apple']No masz......ja raczej nie powinnam:roll: Ja tez raczej nie powinnam ale kurde jakos o tym zapominam...wiec tez sie poczestuje:roll: A dupa roooooosnie:evil_lol: Czesc Jabluszkowa:loveu: Quote
apple Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='agbar']Przylazlam siem odmurowac:grins: Ja tez raczej nie powinnam ale kurde jakos o tym zapominam...wiec tez sie poczestuje:roll: A dupa roooooosnie:evil_lol: Czesc Jabluszkowa:loveu:Czuję się odmurowana:evil_lol: Eeee tam....tobie wolno wszystko co Alexik potrzebuje.......ino z głową;) Quote
Recommended Posts