halgre Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dzieńdoberek Dziś nie ma deszczu :crazyeye::crazyeye: Quote
teqquila Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 siemao Jabkowa przylazlam sie przywitac :evil_lol: Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Agniest']a staneło się cuś? :roll: dobrej nocki życzę [FONT=Century Gothic]Aaaa Alicja chora:cool1:[/FONT] [quote name='halgre58'] Dzieńdoberek Dziś nie ma deszczu :crazyeye::crazyeye: [FONT=Century Gothic]Całe szczęście bo już pleśnieć zaczęłam:evil_lol:[/FONT] [quote name='teqquila']siemao Jabkowa przylazlam sie przywitac :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Witaj przyleziona:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Japco :B-fly: [FONT=Century Gothic]Co mi tu zielskiem śmiecisz:roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co mi tu zielskiem śmiecisz:roll:[/FONT] pffffyyyyy jakaś Ty miła :o wczoraj mnie w ogóle nie odwitała :watpliwy: dzisiaj jej zaśmiecam :roll: pffffyyyyyyyyyy :shock::eviltong: Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Iv_']pffffyyyyy jakaś Ty miła :o wczoraj mnie w ogóle nie odwitała :watpliwy: dzisiaj jej zaśmiecam :roll: pffffyyyyyyyyyy :shock::eviltong: [FONT=Century Gothic]pfffff.....a ty co myślisz....że ja nic tylko na ogrągło będę Ci mówić jak bardzo Cię koffam:loveu:......przecież to nuuudne by było......pfffffffff:cool1:[/FONT] Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Iv_']:siara: :siara: :siara: [FONT=Century Gothic]Nie gwizdaj....głowa mnie boli:roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie gwizdaj....głowa mnie boli:roll:[/FONT] :roll:Nie zaśmiecaj zielskiem, nie gwizdaj :mdleje: kobito ogarnij się :eviltong::mad: marudzisz jak baba w ......c**** ojjjjjjj chyba nie zaszłaś...... :crazyeye: :diabloti: :diabloti: Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Iv_']:roll:Nie zaśmiecaj zielskiem, nie gwizdaj :mdleje: kobito ogarnij się :eviltong::mad: marudzisz jak baba w ......c**** ojjjjjjj chyba nie zaszłaś...... :crazyeye: :diabloti: :diabloti: [FONT=Century Gothic]na całe szczęście nie:diabloti:[/FONT] Quote
Iv_ Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]na całe szczęście nie:diabloti:[/FONT] sprawdz jeszcze raz :cool3::eviltong: Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Iv_']sprawdz jeszcze raz :cool3::eviltong: [FONT=Century Gothic]Nie muszę:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:biedny piesek ....suchym chlebem go ...jak kónia :diabloti::evil_lol: http://img2.imageshack.us/img2/6135/tn1003985.jpg[/FONT] Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:biedny piesek ....suchym chlebem go ...jak kónia :diabloti::evil_lol: http://img2.imageshack.us/img2/6135/tn1003985.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]jak byś ty jadła tyle co ten pies to byś sie do pracy kulała a nie chodzila:diabloti:[/FONT]:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jak byś ty jadła tyle co ten pies to byś sie do pracy kulała a nie chodzila:diabloti:[/FONT]:evil_lol: [FONT=Arial]:roll: a skąd wiesz jak ja chodzę do pracy ;)[/FONT] Quote
apple Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll: a skąd wiesz jak ja chodzę do pracy ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]Sądzę, ze normalnie....a nie?...ktoś cie toczy?:roll: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 czesc Apelka :loveu::loveu::loveu:moja ty jabłuszkowa królewno :loveu:moje ty złotko :loveu:czy u ciebie też sie dowiem o dzidzi??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Gadu-gadu - nie ma Krosia ...:shake: Wdepnę kiedy indziej ...:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='evaxon']czesc Apelka :loveu::loveu::loveu:moja ty jabłuszkowa królewno :loveu:moje ty złotko :loveu:czy u ciebie też sie dowiem o dzidzi??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Może Cię rozczaruje ale nie:diabloti: bocian mnie skutecznie omija.....i dobrze. niech się teraz inne meczą:diabloti:[/FONT] [quote name='halgre58'] Gadu-gadu - nie ma Krosia ...:shake: Wdepnę kiedy indziej ...:evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]jeszcze nie przywykłaś:razz::diabloti: [/FONT] Quote
agbar Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 co znaczy ja przepraszam: niech sie inne mecza?? heeee?:razz::evil_lol: I dzien dobry :) Quote
apple Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='agbar']co znaczy ja przepraszam: niech sie inne mecza?? heeee?:razz::evil_lol: I dzien dobry :)[FONT=Century Gothic]Nieeee...noooo nic......:roll: :evil_lol: Doberek:loveu:[/FONT] Quote
Yana Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 doszukałam się foteczek :multi: tylko czemu tak mało :cool3: http://img151.imageshack.us/img151/474/1003918.jpg Quote
apple Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Yana']doszukałam się foteczek :multi: tylko czemu tak mało :cool3: [FONT=Century Gothic]Bo model nie lubi pozować:diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cze przyszłam do Ciebie z wizytą:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts