Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']a staneło się cuś? :roll:
dobrej nocki życzę
[FONT=Century Gothic]Aaaa Alicja chora:cool1:[/FONT]

[quote name='halgre58'] Dzieńdoberek

Dziś nie ma deszczu :crazyeye::crazyeye:

[FONT=Century Gothic]Całe szczęście bo już pleśnieć zaczęłam:evil_lol:[/FONT]

[quote name='teqquila']siemao Jabkowa przylazlam sie przywitac :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Witaj przyleziona:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co mi tu zielskiem śmiecisz:roll:[/FONT]

pffffyyyyy jakaś Ty miła :o wczoraj mnie w ogóle nie odwitała :watpliwy: dzisiaj jej zaśmiecam :roll: pffffyyyyyyyyyy :shock::eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']pffffyyyyy jakaś Ty miła :o wczoraj mnie w ogóle nie odwitała :watpliwy: dzisiaj jej zaśmiecam :roll: pffffyyyyyyyyyy :shock::eviltong:
[FONT=Century Gothic]pfffff.....a ty co myślisz....że ja nic tylko na ogrągło będę Ci mówić jak bardzo Cię koffam:loveu:......przecież to nuuudne by było......pfffffffff:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie gwizdaj....głowa mnie boli:roll:[/FONT]

:roll:Nie zaśmiecaj zielskiem, nie gwizdaj :mdleje: kobito ogarnij się :eviltong::mad:
marudzisz jak baba w ......c**** ojjjjjjj chyba nie zaszłaś...... :crazyeye: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:roll:Nie zaśmiecaj zielskiem, nie gwizdaj :mdleje: kobito ogarnij się :eviltong::mad:
marudzisz jak baba w ......c**** ojjjjjjj chyba nie zaszłaś...... :crazyeye: :diabloti: :diabloti:
[FONT=Century Gothic]na całe szczęście nie:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]na całe szczęście nie:diabloti:[/FONT]

sprawdz jeszcze raz :cool3::eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jak byś ty jadła tyle co ten pies to byś sie do pracy kulała a nie chodzila:diabloti:[/FONT]:evil_lol:

[FONT=Arial]:roll: a skąd wiesz jak ja chodzę do pracy ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll: a skąd wiesz jak ja chodzę do pracy ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]Sądzę, ze normalnie....a nie?...ktoś cie toczy?:roll:
[/FONT]

Posted

czesc Apelka :loveu::loveu::loveu:moja ty jabłuszkowa królewno :loveu:moje ty złotko :loveu:czy u ciebie też sie dowiem o dzidzi??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']czesc Apelka :loveu::loveu::loveu:moja ty jabłuszkowa królewno :loveu:moje ty złotko :loveu:czy u ciebie też sie dowiem o dzidzi??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Może Cię rozczaruje ale nie:diabloti: bocian mnie skutecznie omija.....i dobrze. niech się teraz inne meczą:diabloti:[/FONT]

[quote name='halgre58']

Gadu-gadu - nie ma Krosia ...:shake: Wdepnę kiedy indziej ...:evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]jeszcze nie przywykłaś:razz::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']co znaczy ja przepraszam: niech sie inne mecza?? heeee?:razz::evil_lol:
I dzien dobry :)[FONT=Century Gothic]Nieeee...noooo nic......:roll:

:evil_lol:

Doberek:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Yana']doszukałam się foteczek :multi:
tylko czemu tak mało :cool3:

[FONT=Century Gothic]Bo model nie lubi pozować:diabloti:[/FONT]