apple Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [FONT=Century Gothic]Seria z kanapeczką:razz:[/FONT] http://img151.imageshack.us/img151/474/1003918.jpg http://img2.imageshack.us/img2/8448/tn1003989.jpg Quote
jonQuilla Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Georgia]:) ooo....rozdajecie kanapeczki ! :) ja poproszę z pomidorkiem i ogórkiem świeżym :cool3::cool3: dziękuje :loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ba.......:p[/FONT] Masz zapewnioną odpowiedź przy każdym pytaniu - NIE WIEM :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Seria z kanapeczką:razz:[/FONT] Faktycznie - chudy. Tylko na suchym chlebie :shake: Quote
apple Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:) ooo....rozdajecie kanapeczki ! :) ja poproszę z pomidorkiem i ogórkiem świeżym :cool3::cool3: dziękuje :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]A co to? Koncert życzeń:roll:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Masz zapewnioną odpowiedź przy każdym pytaniu - NIE WIEM :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]A tylko spróbuj:mad:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Faktycznie - chudy. Tylko na suchym chlebie :shake: [FONT=Century Gothic]Ale kiedy in takie suchelce najbardziej na deserek lubi:roll:[/FONT] [quote name='Iv_']Och, jaki on śliczny :loveu::loveu::loveu: a tak rzadko nam Krosia pokazujesz :mad: :roll: a w ogóle to mogłaś chociaż ten chlebek mu masełkiem posmarować :angryy: :cool3: Fotki cuuuuuudooooo :multi::loveu::multi:[FONT=Century Gothic]Specjalnie:diabloti: żeby wam sie nie opatrzył:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale kiedy to była zdobyczna kromeczka:evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Och, jaki on śliczny :loveu::loveu::loveu: a tak rzadko nam Krosia pokazujesz :mad: :roll: a w ogóle to mogłaś chociaż ten chlebek mu masełkiem posmarować :angryy: :cool3: Fotki cuuuuuudooooo :multi::loveu::multi: Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Specjalnie:diabloti: żeby wam sie nie opatrzył:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale kiedy to była zdobyczna kromeczka:evil_lol:[/FONT] echhhh dozujesz nam jego wizerunek :roll: a szkoda bo cudny :eviltong: to komu ją zarąbał :-o sprytny chłopczyk :cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Specjalnie:diabloti: żeby wam sie nie opatrzył:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale kiedy to była zdobyczna kromeczka:evil_lol:[/FONT] Wnioskuję, że moje Ci sie opatrzyły.....dooooobra :roll: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Georgia]na koncertach rzadko mozna kanapki dostac :) :eviltong: ale zobacz co ja mam :cool3::cool3:[/FONT] Quote
apple Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Iv_']echhhh dozujesz nam jego wizerunek :roll: a szkoda bo cudny :eviltong: to komu ją zarąbał :-o sprytny chłopczyk :cool3::cool3: [FONT=Century Gothic]To tak jak z karpiem.....w jeden dzień w roku smakuje najlepiej:diabloti: No jak komu......Ali:angryy:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Wnioskuję, że moje Ci sie opatrzyły.....dooooobra :roll: [FONT=Century Gothic]Ty już lepiej nic nie wnioskuj bo Ci to nie wychodzi:diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]na koncertach rzadko mozna kanapki dostac :) :eviltong: ale zobacz co ja mam :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Kaaaffffaaaa:loveu:[/FONT] Quote
halgre Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cześć ... :hand: Przyszłam się zaś pośmiać i ... trafiłam ...:roflt::roflt::roflt: Krosia też obejrzałam ... :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ty ten suchy kawal chleba nazywasz kanapka?:diabloti:Maselkiem chociaz bys posmarowala temu piesku.... A tak w ogole to zyje:) Quote
apple Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='halgre58']Cześć ... :hand: Przyszłam się zaś pośmiać i ... trafiłam ...:roflt::roflt::roflt: Krosia też obejrzałam ... :loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Miło mi że się posmiałaś z Menrzusia:evil_lol: [/FONT] [quote name='agbar']Ty ten suchy kawal chleba nazywasz kanapka?:diabloti:Maselkiem chociaz bys posmarowala temu piesku.... A tak w ogole to zyje:)[FONT=Century Gothic]Jeszcze czego.....ty wiesz ile kostek masła i opakowań Delmy on mi zeżarł? :razz: To już ma akonto:diabloti: Caaaałe szczęście bo już sie zaczynałam martwić:roll: [/FONT] Quote
agbar Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeszcze czego.....ty wiesz ile kostek masła i opakowań Delmy on mi zeżarł? :razz: To już ma akonto:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Caaaałe szczęście bo już sie zaczynałam martwić:roll:[/FONT] nie umartwiaj sie:evil_lol: Quote
apple Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='agbar']nie umartwiaj sie:evil_lol: [FONT=Century Gothic]To nie przepadaj bez sladu:mad:[/FONT] Quote
mar....ka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dzień dobry jabłuszkowa, a właściwie co wnim dobrego, mam strtę prasowania, dzicko ostatnio dostało szaleju, wypisz wymaluj cała Gaba Kryzys ósmego miesiąca - BabyBoom żyć nie umierać:diabloti: Quote
apple Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='majoka']dzień dobry jabłuszkowa, a właściwie co wnim dobrego, mam strtę prasowania, dzicko ostatnio dostało szaleju, wypisz wymaluj cała Gaba Kryzys ósmego miesiąca - BabyBoom żyć nie umierać:diabloti: [FONT=Century Gothic]Hmmmm to tak jak ja.......do tego amm jeszcze sterte prania:roll: A czymże jest kryzys ósmego miesiąca przy buncie dwulatka:shake::evil_lol:[/FONT] [quote name='Iv_']Nie bądz taki chitrus :eviltong: przecież wiesz, że nie da się ani wyspać na zapas, ani najeść :cool3: więc troszkę masełka nakładaj na chlebek, jak zostawiasz go tak bez kontroli na pokuszenie słabych głodomorów :diabloti: Cześć Dżapko :loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Dobra, dobra a ty już nie bądź taka matka miłosierdzia.......nie dam i już:diabloti:[/FONT] Quote
Iv_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeszcze czego.....ty wiesz ile kostek masła i opakowań Delmy on mi zeżarł? :razz: To już ma akonto:diabloti:[/FONT] Nie bądz taki chitrus :eviltong: przecież wiesz, że nie da się ani wyspać na zapas, ani najeść :cool3: więc troszkę masełka nakładaj na chlebek, jak zostawiasz go tak bez kontroli na pokuszenie słabych głodomorów :diabloti: Cześć Dżapko :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='agbar']Dzien dober:grins:[FONT=Century Gothic]A niezbyt dobry...ale dziekuję:loveu:[/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A niezbyt dobry...ale dziekuję:loveu:[/FONT] No to życzenia, by był dobry :loveu: Quote
apple Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Justy$ka']No to życzenia, by był dobry :loveu: [FONT=Century Gothic]Gracje:loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Gracje:loveu:[/FONT] A i owszem Gracje to my:loveu::diabloti: Quote
apple Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='agbar']A i owszem Gracje to my:loveu::diabloti:[FONT=Century Gothic]Nie przesadzasz czasem:icon_roc: [/FONT] Quote
Agniest Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A niezbyt dobry...ale dziekuję:loveu:[/FONT] a staneło się cuś? :roll: dobrej nocki życzę Quote
Recommended Posts