Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:) ooo....rozdajecie kanapeczki ! :)
ja poproszę z pomidorkiem i ogórkiem świeżym :cool3::cool3:

dziękuje :loveu:
[/FONT][FONT=Century Gothic]A co to? Koncert życzeń:roll:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Masz zapewnioną odpowiedź przy każdym pytaniu - NIE WIEM :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]A tylko spróbuj:mad:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Faktycznie - chudy. Tylko na suchym chlebie :shake:
[FONT=Century Gothic]Ale kiedy in takie suchelce najbardziej na deserek lubi:roll:[/FONT]

[quote name='Iv_']Och, jaki on śliczny :loveu::loveu::loveu: a tak rzadko nam Krosia pokazujesz :mad: :roll:
a w ogóle to mogłaś chociaż ten chlebek mu masełkiem posmarować :angryy: :cool3:

Fotki cuuuuuudooooo :multi::loveu::multi:[FONT=Century Gothic]Specjalnie:diabloti: żeby wam sie nie opatrzył:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ale kiedy to była zdobyczna kromeczka:evil_lol:[/FONT]

Posted

Och, jaki on śliczny :loveu::loveu::loveu: a tak rzadko nam Krosia pokazujesz :mad: :roll:
a w ogóle to mogłaś chociaż ten chlebek mu masełkiem posmarować :angryy: :cool3:

Fotki cuuuuuudooooo :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Specjalnie:diabloti: żeby wam sie nie opatrzył:evil_lol:[/FONT]

echhhh dozujesz nam jego wizerunek :roll: a szkoda bo cudny :eviltong:
to komu ją zarąbał :-o sprytny chłopczyk :cool3::cool3:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Specjalnie:diabloti: żeby wam sie nie opatrzył:evil_lol:[/FONT]

Wnioskuję, że moje Ci sie opatrzyły.....dooooobra :roll:

Posted

[quote name='Iv_']echhhh dozujesz nam jego wizerunek :roll: a szkoda bo cudny :eviltong:
to komu ją zarąbał :-o sprytny chłopczyk :cool3::cool3:
[FONT=Century Gothic]To tak jak z karpiem.....w jeden dzień w roku smakuje najlepiej:diabloti:

No jak komu......Ali:angryy:
[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Wnioskuję, że moje Ci sie opatrzyły.....dooooobra :roll:
[FONT=Century Gothic]Ty już lepiej nic nie wnioskuj bo Ci to nie wychodzi:diabloti:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]na koncertach rzadko mozna kanapki dostac :) :eviltong:

ale zobacz co ja mam :cool3::cool3:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Kaaaffffaaaa:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='halgre58']Cześć ... :hand:

Przyszłam się zaś pośmiać i ... trafiłam ...:roflt::roflt::roflt:
Krosia też obejrzałam ... :loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Miło mi że się posmiałaś z Menrzusia:evil_lol:
[/FONT]

[quote name='agbar']Ty ten suchy kawal chleba nazywasz kanapka?:diabloti:Maselkiem chociaz bys posmarowala temu piesku....

A tak w ogole to zyje:)[FONT=Century Gothic]Jeszcze czego.....ty wiesz ile kostek masła i opakowań Delmy on mi zeżarł? :razz: To już ma akonto:diabloti:

Caaaałe szczęście bo już sie zaczynałam martwić:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeszcze czego.....ty wiesz ile kostek masła i opakowań Delmy on mi zeżarł? :razz: To już ma akonto:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Caaaałe szczęście bo już sie zaczynałam martwić:roll:[/FONT]

nie umartwiaj sie:evil_lol:

Posted

[quote name='majoka']dzień dobry jabłuszkowa, a właściwie co wnim dobrego, mam strtę prasowania, dzicko ostatnio dostało szaleju, wypisz wymaluj cała Gaba Kryzys ósmego miesiąca - BabyBoom

żyć nie umierać:diabloti:
[FONT=Century Gothic]Hmmmm to tak jak ja.......do tego amm jeszcze sterte prania:roll:

A czymże jest kryzys ósmego miesiąca przy buncie dwulatka:shake::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Iv_']Nie bądz taki chitrus :eviltong: przecież wiesz, że nie da się ani wyspać na zapas, ani najeść :cool3: więc troszkę masełka nakładaj na chlebek, jak zostawiasz go tak bez kontroli na pokuszenie słabych głodomorów :diabloti:

Cześć Dżapko :loveu::loveu::loveu:
[FONT=Century Gothic]Dobra, dobra a ty już nie bądź taka matka miłosierdzia.......nie dam i już:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeszcze czego.....ty wiesz ile kostek masła i opakowań Delmy on mi zeżarł? :razz: To już ma akonto:diabloti:[/FONT]

Nie bądz taki chitrus :eviltong: przecież wiesz, że nie da się ani wyspać na zapas, ani najeść :cool3: więc troszkę masełka nakładaj na chlebek, jak zostawiasz go tak bez kontroli na pokuszenie słabych głodomorów :diabloti:

Cześć Dżapko :loveu::loveu::loveu: