mar....ka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Hej jabłuszkowa, namieszałam w kurniku hehe, pierwsze wejście i już coś nie tak:)))ale to z nerwów na panienkę z tego forum wrrr Quote
Medorowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Tylko udaję:diabloti:[/FONT] :roll::roll::roll: Mimo wszystko witam siem serdecznie:grins: Quote
apple Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 majoka napisał(a):Hej jabłuszkowa, namieszałam w kurniku hehe, pierwsze wejście i już coś nie tak:)))ale to z nerwów na panienkę z tego forum wrrr[FONT=Century Gothic]Nic się nie przejmuj.......łepka na klocek nie wyslemy:eviltong:[/FONT] Medorowa napisał(a)::roll::roll::roll: Mimo wszystko witam siem serdecznie:grins: [FONT=Century Gothic]chcesz czegoś:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Noooo....ale nie mów nikomu:roll: [/FONT] [FONT=Arial]no dobra :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ale Belli , Klockowej , Iv , Bili , Pedro , Selkecikowi ......... moge :razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]??[/FONT] Quote
apple Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]no dobra :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ale Belli , Klockowej , Iv , Bili , Pedro , Selkecikowi ......... moge :razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]??[/FONT][FONT=Century Gothic]Tylko nie Belli i Pedro....to sa największe pleciugi......:roll:[/FONT] Quote
tygra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Cześć Jabłuszkowa :) Miło tak Was odwiedzić po megadługiej przerwie :) Quote
apple Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='tygra']Cześć Jabłuszkowa :) Miło tak Was odwiedzić po megadługiej przerwie :)[FONT=Century Gothic]Witajcie z zaświatów:loveu:[/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A ja sie witam po raz pierwszy... I aż wzdycham oglądajac focie...:wink: Sliczny boksiu...:loveu::loveu::loveu: Sama też miałam bokserke... Odeszła w styczniu... Ale zachwyt do tej rasy u mnie pozostał... Za to teraz mam diabła - Larę... Ojoj! :diabloti: Quote
apple Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Justy$ka']A ja sie witam po raz pierwszy... I aż wzdycham oglądajac focie...:wink: Sliczny boksiu...:loveu::loveu::loveu: Sama też miałam bokserke... Odeszła w styczniu... Ale zachwyt do tej rasy u mnie pozostał... Za to teraz mam diabła - Larę... Ojoj! :diabloti: [FONT=Century Gothic]Witamy i zapraszamy ponownie, chociaż uprzedzam że zdjecia u mnie tylko dla wytrwałych:diabloti::evil_lol:[/FONT] [quote name='Rinuś']Cześc głupku :loveu::evil_lol:[FONT=Century Gothic]No wiesz........od razu takie pieszczoty:diabloti: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Georgia]:laugh2_2: a masz! :) cześć Siska :multi::loveu:[/FONT] Quote
Agniest Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Japcokowa - mam neta !:multi: otwieramy wino ? :cool3::cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tylko nie Belli i Pedro....to sa największe pleciugi......:roll:[/FONT] [FONT=Arial]:roll:....nie ......no nie powiedziałam ...no nic a nic :shake:że Ci gęsia skórka wyskoczyła :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:laugh2_2: a masz! :) cześć Siska :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hej hopalska:loveu:[/FONT] [quote name='Agniest']Japcokowa - mam neta !:multi: otwieramy wino ? :cool3::cool3: :diabloti: [FONT=Century Gothic]Lejjjjjjjj:diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:....nie ......no nie powiedziałam ...no nic a nic :shake:że Ci gęsia skórka wyskoczyła :cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic]uff to dobrze bo by mnie mogli wykluczyć z kurnika:roll: [/FONT] [quote name='majoka']hej kurzy móżdzek Cię nawiedził:diabloti: [FONT=Century Gothic]jaaaak miło:loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cześć ;) Przestałam myśleć... Ale to też mi nie wychodzi :oops: Quote
apple Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Alicja']http://www.macierz.org.pl/images/kakao-filizanka.jpg [FONT=Century Gothic]jeeeeeeeeeee:multi: kakaŁko:loveu::loveu::loveu:[/FONT] :loveu::loveu::loveu: [quote name='Selket']Cześć ;) Przestałam myśleć... Ale to też mi nie wychodzi :oops: [FONT=Century Gothic]Ehhhhhh goopolku:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:....nie ......no nie powiedziałam ...no nic a nic :shake:że Ci gęsia skórka wyskoczyła :cool1:[/FONT] Wal śmiało - Pedro i tak wszystko wie :diabloti: Quote
Iv_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Menrzuś napisał(a):Wal śmiało - Pedro i tak wszystko wie :diabloti: :siara: :siara: :siara: Quote
apple Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Wal śmiało - Pedro i tak wszystko wie :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ala....nic mu nie mów....on tylko blefuje:roll:[/FONT] [quote name='Iv_']:siara: :siara: :siara: [FONT=Century Gothic]Coooooooo?:roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Coooooooo?:roll:[/FONT] No zastanawiam się czy blefuje czy nie właśnie :cool3: :p :evil_lol: Quote
apple Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Iv_']No zastanawiam się czy blefuje czy nie właśnie :cool3: :p :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Oczywiście ze blefuje.....czy ty znasz faceta który cokolwiek wie zanim mu powiesz:razz:[/FONT] Quote
Iv_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oczywiście ze blefuje.....czy ty znasz faceta który cokolwiek wie zanim mu powiesz:razz:[/FONT] No Jabłkowa, to Ci się teraz udało :diabloti: :cool3: :diabloti: :cool3: :diabloti: i w zasadzie to prawda :p :evil_lol: Quote
apple Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']No Jabłkowa, to Ci się teraz udało :diabloti: :cool3: :diabloti: :cool3: :diabloti: i w zasadzie to prawda :p :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No ba.......:p[/FONT] Quote
Recommended Posts