apple Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='teqquila']no to ze nas kofasz :diabloti:Ano! Nie kryjem się z tym:loveu: Quote
teqquila Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 no widac :evil_lol: witanos tak ogolnie :loveu: Quote
jbk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Nie wiem, od ilu godzin siedzę już w biurze, nie umiem tego policzyć. Bez kalkulatora o tej porze nie wiem, ile jest dwa plus jeden. Ale to nic. I tak przyszłam do Ciebie sprawdzić, jak się masz. Mam nadzieję, że lepiej ode mnie ;) Chciałabym już wyjść do domu, ale jeszcze mam kilka zeznań do zrobienia. I na dodatek jestem głodna jak jasna cholera. RATUNKU! Quote
Tengusia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='jbk']Nie wiem, od ilu godzin siedzę już w biurze, nie umiem tego policzyć. Bez kalkulatora o tej porze nie wiem, ile jest dwa plus jeden. Ale to nic. I tak przyszłam do Ciebie sprawdzić, jak się masz. Mam nadzieję, że lepiej ode mnie ;) Chciałabym już wyjść do domu, ale jeszcze mam kilka zeznań do zrobienia. I na dodatek jestem głodna jak jasna cholera. RATUNKU! proszem :grins: Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nie cierpię oliwek :roll: Quote
apple Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 DżoŁanko jestem z Tobą:loveu: Ja uwielbiam oliwki....moge tonami jeść:loveu: Ala! Nie znasz się:diabloti: Quote
e.v.a Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='apple']Jak?:roll: no ze nic ci sie nie chce:roll: Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='apple']DżoŁanko jestem z Tobą:loveu: Ja uwielbiam oliwki....moge tonami jeść:loveu: Ala! Nie znasz się:diabloti: znam siem ...każda oliwka wraca tą samą stroną którą wlazła :oops: Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='apple']Ojojojoj.....mam nadzieję, że to nie z oszczędności:diabloti: :diabloti:...taaaaa.....oliwki wielokrotnego zastosowania :diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Alicja'] znam siem ...każda oliwka wraca tą samą stroną którą wlazła :oops:Ojojojoj.....mam nadzieję, że to nie z oszczędności:diabloti: Quote
apple Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='evaxon']no ze nic ci sie nie chce:roll:ano....spostrzegawcza jesteś:evil_lol: Quote
Selket Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 mhm....Uwielbiam oliweczki :loveu: Cześć Jabłuszko ;) Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Alicja']bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nie cierpię oliwek :roll: Nie znasz się kobito! :evil_lol: Ja i mój Zuzełek wtryniamy oliwki słoikami! :p Quote
teqquila Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 sdiemana Jablkowa :diabloti: znow Cie nawiedzam:evil_lol: Quote
apple Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Oliwkożercom mówimy TAK!!!!:multi: Witajcie kochani.......mam ogólnego niechcieja...nadal...stydam:oops:z tego powodu ale faktu jego bycia w moim życiu to nie zmienia:roll: A tak poza tym zrobiłam pranie...kto mi rozwiesi:razz::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='apple']Oliwkożercom mówimy TAK!!!!:multi: Witajcie kochani.......mam ogólnego niechcieja...nadal...stydam:oops:z tego powodu ale faktu jego bycia w moim życiu to nie zmienia:roll: A tak poza tym zrobiłam pranie...kto mi rozwiesi:razz::diabloti: Ja mogę! Ale popracuj ciut za mnie! :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='apple']ano....spostrzegawcza jesteś:evil_lol: 8) wiem:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Mam pranie do rozwieszenia .... czy jest tu ochotnik :razz::razz: a oliwki są bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:eviltong: Quote
apple Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Alicja']Mam pranie do rozwieszenia .... czy jest tu ochotnik :razz::razz: a oliwki są bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:eviltong:Ni ma:diabloti: :cool: wiem:loveu::loveu::loveu::loveu:I do tego -taaaaka skromna:diabloti: Quote
apple Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='deer_1987']A gdzie zdjecia? A tu:diabloti: Koronos po weekendowym wypadzie:evil_lol: Quote
apple Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='sota36']Jo nienawidza wieszac, a potem prasowac!!!! Ja nienawidzę całego procesu od poczatku do końca:evil_lol: Quote
Recommended Posts