Yana Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 dziecię przesliczne :loveu: a jakie minki robi :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='apple']Taaaaa Aniołek:diabloti: A gdzies ty tego Krosia dostrzegła:roll: tu ale to jednak nie dupa :crazyeye: to jego głowa przecie :oops::oops::oops: http://img144.imageshack.us/img144/43/tn1003679.jpg Quote
halgre Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cześć ... :multi: No to czekam na Krosia ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Yana']dziecię przesliczne :loveu: a jakie minki robi :evil_lol:Nooo jedyne:evil_lol: tu ale to jednak nie dupa :crazyeye: to jego głowa przecie :oops::oops::oops: http://img144.imageshack.us/img144/43/tn1003679.jpg Zonkila:roflt: powiem mu zobaczysz jak sie sfocha:diabloti::evil_lol: A ja moje kochane mam niechcieja znowu. taka piekna pogoda, że nie chce mi się siedzieć przy kompie........nie gniewajcie się ale nie chce mi się...idę do słonka:loveu: Quote
Agniest Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć Japuszko :multi: Córeczkę masz prześliczną :loveu: (......zawsze o takiej marzyłam.....) [SIZE=2]a co do tła, to ty bałaganu prawdziwego nie widziałaś ! :evil_lol: musze kiedys cyknąć fotkę z pokoju mojego Miśka :evil_lol: Buziaki ;) Quote
jbk Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć Idolko ;) Mało Cię ostatnio na dogo..... ale mnie też ;) Tęskniłaś? Ja bardzo ;) Quote
e.v.a Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jej coraz ładniejsza jest :loveu: tylko nie scinaj jej włosków :loveu: Quote
apple Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Selket']Cześć:multi::multi::multi: Hej:loveu: deer_1987 Czesc!! Co tam? :-D Zajrzyj kiedys do nas :P lecem już;) Agniest Cześć Japuszko :multi: Córeczkę masz prześliczną :loveu: (......zawsze o takiej marzyłam.....) [SIZE=2]a co do tła, to ty bałaganu prawdziwego nie widziałaś ! :evil_lol: musze kiedys cyknąć fotkę z pokoju mojego Miśka :evil_lol: Buziaki ;-)No to nie marz tylko działaj:diabloti: taaaa dobra dobra...widziałam....to ujęci i tamk mniejszą jego częsć obejmowało:evil_lol: jbk Cześć Idolko ;-) Mało Cię ostatnio na dogo..... ale mnie też ;-) Tęskniłaś? Ja bardzo ;-)Dżołanko BAAAAARDZO TĘSKNIĘ:placz: evaxon jej coraz ładniejsza jest :loveu: tylko nie scinaj jej włosków :loveu:Nie ścinam a podcinam bo na razie nie daje sobie robić kucyków. nie uznaje też żadnych spinek wiec nie mama wyjścia;) Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Piękna Alutka! :loveu: Cześć Ciotka! :multi: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :oops: i co sfochał się na mnie Krosiu? :roll: błagam powiedz że nie :placz: coś na przeprosiny dla Ciebie :) i Krosia :) Panienkę mu załatwiłam :cool3: Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
BeaC Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='apple']Ojjjjjjj trafiłas w sedno:roll: Ostatnio to daje z siebie wszystko. Jedni nazywają to "buntem dwulatka" a dla mnie to teksańska maskara piłą łańcuchową:roll: poczekaj poczekaj bunt dwulatki to NIC w porównaniu z buntem 14 latki :razz::razz::razz: witaj piękna :loveu: Quote
halgre Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła, życzy ... Halina z Dindkiem Quote
Bartiśkowa_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witamy się u was :multi::multi: a także Życzymy Wesołych Świąt :loveu: Doszłam nawet do zdjęć Alutki :cool3: wyrosła trochę Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cześć Kobitko! :loveu: Jak tam po świętach??? :evil_lol: Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='BeaC']poczekaj poczekaj bunt dwulatki to NIC w porównaniu z buntem 14 latki :razz::razz::razz: witaj piękna :loveu: Ha! Temu lepiej mieć 14-latka, nie buntuje się :) Przynajmniej mój ;) Cześć Jabłko! Jak się masz kochana moja idolko? Quote
apple Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Witajcie kochani!!! Jestem po świętach...pełniuteńka i może stąd to moje ospanie...nic mi się nie chce.....NORMALNIE NIC!!! Ale was koffam:loveu: Quote
e.v.a Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='apple']Witajcie kochani!!! Jestem po świętach...pełniuteńka i może stąd to moje ospanie...nic mi się nie chce.....NORMALNIE NIC!!! Ale was koffam:loveu: eeeee ale ty tak masz zawsze:roll::roll::roll: Quote
apple Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='evaxon']eeeee ale ty tak masz zawsze:roll::roll::roll:Jak?:roll: Quote
Recommended Posts