jbk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Idolko :) Sama już nie wiem, na jakim forum działać, dogo, kurnik, jeszcze na nowe forum Samków zostałam zaproszona, normalnie wszystko naraz ;) Oczywiście w tym całym natłoku nie zamierzam zgubić drogi do Ciebie :) Quote
jbk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Chyba się wypiszę z dogo, wnerwia mnie, ciągle się pieprzy. :obrazic: Quote
apple Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Kochani! :loveu: Wybaczcie, że nie odpisuje każdemu z osobna ale nie mam nerwów....ostatnio rzadko bywam na Dogo dlatego ze wolę spędzić ten czas przyjemniej niż wnerwiając się że Dogo się nie ładuje, albo że ładuje się pół dnia.....nie mam na to czasu ani ochoty.....wrócę do normalnego stanu dopiero kiedy Dogo wróci do normy....przecież tak nie da się pisać, posty skaczą, czas szaleje, raz chodzi - raz nie chodzi, avatary znikają...a mam to w nosie...prosze mnie zawiadmić jak się już naprawi...:cool1: ale was koffam niezmiennie:loveu: Aha! krosiu ma się dobrze...troche ostanio marudzi ze chcialby częsciej na słonko.....staram sie więc spacerować odkąd słoeczko się pokazało. Poza tym bez zmian....menda z niego jak zawsze....wczoraj wpierniczył Tz-towi obiad (makaron z brokułami) nie pytajcei jakie potem miał wiatry:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 pfff to ja przycjodze tu po tak dlugiej nie obecnosci do ciebie a ty co ? a ty se w kulki lecisz :cool1: Quote
taxelina Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No dogo wkurza coraz bardziej.. ale tez ciezko ludzi namowic na przeprowadzke na inne forum.. Quote
apple Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='deer_1987']No dogo wkurza coraz bardziej.. ale tez ciezko ludzi namowic na przeprowadzke na inne forum.. Mnie nie trzeba było długo namawiać.......na razie jestem gdzie indziej a wróce jak się poprawi;) Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-) Quote
mar....ka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 hej jabłuszkowa, jak tylko bede miala czas,to wpadne;) Quote
apple Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Alicja']Eloł :hand:Eeeeelllooooł:loveu: majoka hej jabłuszkowa, jak tylko bede miala czas,to wpadne;-)Witaj:multi:.......;) jbk Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-)Ano.....Ala nic tylko by spacerowała:roll: Medorowa Cze wkurzona:loveu::loveu:Czeeeee:loveu: A teraz coś dla wytrwałych:diabloti: ( zawsze nagradzam wytrwałość na tym wątku:evil_lol:) Moje dziecię- szalone:evil_lol: A tu wygrzebała nakrycie głowy z szuflady i tak chodzi po domu:evil_lol: W całej okazałości- ANIOŁEK:diabloti: ;) Prosze nie patrzeć na bałagan w tle:oops::roll::evil_lol: Quote
Iv_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Helllooołłłłłłłłłłł :loveu: :loveu: Śliczna ta Twoja Alutka :loveu: jak matka plecie bzdury to jak jej słuchać....:cool3::evil_lol: http://img144.imageshack.us/img144/641/tn1003688.jpg Quote
halgre Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cześć ... http://img144.imageshack.us/img144/4210/tn1003674.jpg - to wprawdzie nie Krosiu :evil_lol::evil_lol: - ale za to śliczny portrecik ślicznej córci :loveu: Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... z Alicji to musi będzie niezły jAniołek .... ten blysk w oczach i ta mina ....taki grymaśny ignorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...oj da Ci Moja imienniczka popalić ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....koffana jest ;):loveu: dziewczynka z charakterem :p Quote
jonQuilla Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 oj mi się wydaje że to coś jak ---> ala aniołek ;) :evil_lol::evil_lol: ślicznotka:loveu: pannica rośnie jak na drożdżach :) nie żebym zwracała uwagę na tło bo przecież nie prosiłaś ale gdzieś tam dojrzałam dupe Krosia :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Alutka - jak zwykle - fajna babka!!! Po Mamusi:) Quote
jbk Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Alutka prześlicznie wygląda :)) Ucałuj ją tam ode mnie :)) Quote
apple Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Iv_']Helllooołłłłłłłłłłł :loveu: :loveu: Śliczna ta Twoja Alutka :loveu: jak matka plecie bzdury to jak jej słuchać....:cool3::evil_lol: http://img144.imageshack.us/img144/641/tn1003688.jpgTo po mamuni:B-fly: Quote
apple Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='halgre58']Cześć ... http://img144.imageshack.us/img144/4210/tn1003674.jpg - to wprawdzie nie Krosiu :evil_lol::evil_lol: - ale za to śliczny portrecik ślicznej córci :loveu: Krosiu też będzie...spokojnie;) Quote
apple Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... z Alicji to musi będzie niezły jAniołek .... ten blysk w oczach i ta mina ....taki grymaśny ignorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...oj da Ci Moja imienniczka popalić ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....koffana jest ;):loveu: dziewczynka z charakterem :p Ojjjjjjj trafiłas w sedno:roll: Ostatnio to daje z siebie wszystko. Jedni nazywają to "buntem dwulatka" a dla mnie to teksańska maskara piłą łańcuchową:roll: Quote
apple Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='jonQuilla']oj mi się wydaje że to coś jak ---> ala aniołek ;) :evil_lol::evil_lol: ślicznotka:loveu: pannica rośnie jak na drożdżach :) nie żebym zwracała uwagę na tło bo przecież nie prosiłaś ale gdzieś tam dojrzałam dupe Krosia :evil_lol: Taaaaa Aniołek:diabloti: A gdzies ty tego Krosia dostrzegła:roll: Quote
apple Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='sota36']Alutka - jak zwykle - fajna babka!!! Po Mamusi:) dziękuję kochana:loveu: Quote
apple Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='jbk']Alutka prześlicznie wygląda :)) Ucałuj ją tam ode mnie :)) Przekazuję........muuuuuuuua:loveu: Quote
Recommended Posts