Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Idolko :) Sama już nie wiem, na jakim forum działać, dogo, kurnik, jeszcze na nowe forum Samków zostałam zaproszona, normalnie wszystko naraz ;) Oczywiście w tym całym natłoku nie zamierzam zgubić drogi do Ciebie :)

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani! :loveu:

Wybaczcie, że nie odpisuje każdemu z osobna ale nie mam nerwów....ostatnio rzadko bywam na Dogo dlatego ze wolę spędzić ten czas przyjemniej niż wnerwiając się że Dogo się nie ładuje, albo że ładuje się pół dnia.....nie mam na to czasu ani ochoty.....wrócę do normalnego stanu dopiero kiedy Dogo wróci do normy....przecież tak nie da się pisać, posty skaczą, czas szaleje, raz chodzi - raz nie chodzi, avatary znikają...a mam to w nosie...prosze mnie zawiadmić jak się już naprawi...:cool1:

ale was koffam niezmiennie:loveu:

Aha! krosiu ma się dobrze...troche ostanio marudzi ze chcialby częsciej na słonko.....staram sie więc spacerować odkąd słoeczko się pokazało. Poza tym bez zmian....menda z niego jak zawsze....wczoraj wpierniczył Tz-towi obiad (makaron z brokułami) nie pytajcei jakie potem miał wiatry:evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']No dogo wkurza coraz bardziej.. ale tez ciezko ludzi namowic na przeprowadzke na inne forum..
Mnie nie trzeba było długo namawiać.......na razie jestem gdzie indziej a wróce jak się poprawi;)

Posted

[quote name='Alicja']Eloł :hand:Eeeeelllooooł:loveu:

majoka hej jabłuszkowa, jak tylko bede miala czas,to wpadne;-)
Witaj:multi:.......;)

jbk Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-)
Ano.....Ala nic tylko by spacerowała:roll:

Medorowa Cze wkurzona:loveu::loveu:
Czeeeee:loveu:

A teraz coś dla wytrwałych:diabloti: ( zawsze nagradzam wytrwałość na tym wątku:evil_lol:)
Moje dziecię- szalone:evil_lol:

A tu wygrzebała nakrycie głowy z szuflady i tak chodzi po domu:evil_lol:

W całej okazałości- ANIOŁEK:diabloti:

;)

Prosze nie patrzeć na bałagan w tle:oops::roll::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... z Alicji to musi będzie niezły jAniołek .... ten blysk w oczach i ta mina ....taki grymaśny ignorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...oj da Ci Moja imienniczka popalić ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....koffana jest ;):loveu: dziewczynka z charakterem :p

Posted

oj mi się wydaje że to coś jak ---> ala aniołek ;) :evil_lol::evil_lol:

ślicznotka:loveu:
pannica rośnie jak na drożdżach :)

nie żebym zwracała uwagę na tło bo przecież nie prosiłaś ale gdzieś tam dojrzałam dupe Krosia :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... z Alicji to musi będzie niezły jAniołek .... ten blysk w oczach i ta mina ....taki grymaśny ignorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...oj da Ci Moja imienniczka popalić ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....koffana jest ;):loveu: dziewczynka z charakterem :p
Ojjjjjjj trafiłas w sedno:roll:
Ostatnio to daje z siebie wszystko. Jedni nazywają to "buntem dwulatka" a dla mnie to teksańska maskara piłą łańcuchową:roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']oj mi się wydaje że to coś jak ---> ala aniołek ;) :evil_lol::evil_lol:

ślicznotka:loveu:
pannica rośnie jak na drożdżach :)

nie żebym zwracała uwagę na tło bo przecież nie prosiłaś ale gdzieś tam dojrzałam dupe Krosia :evil_lol:
Taaaaa Aniołek:diabloti:

A gdzies ty tego Krosia dostrzegła:roll: