Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
a so ...... nie wolno :hmmmm::roll:

No flaśnie? :roll:

No nie...no wolno.....ino jak cie jakis pies chwyci to ja nie bede tu piór sprzątała:roll:

Medorowa Witaj japuszko:grins::grins:
Medorowa!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

deer_1987 Cicho cos tu ogolnie..
siedzimy w kurniku;)

Posted

Witajcie Kochane!

Od dwóch dni w moim ciele zamieszkał niechciej...taka ta gnida dożarta ze nic mi nie daje zrobić.......a poza tym chyba jakim tajemnym sposobem wysysa ze mnie wszystkie soki życiowe......normalnie nie mam energii ani siły- NA NIC!!!
I jeszcze ta pogoda:cool1:
Zrobiłam nawet ostatnio pare fotek ale ....niechciej nie pozwala mi ich wkleić...taki skurczybyk:evil_lol:

Kronos od dwóch dni odmawia spacerowania...przechodzi 10 m podnosi nogę....sika ile fabryka dała i zapiera sie nogami i patrzy na mnie wzrokiem zdającym się mówić: "Gupia babo.....no gdzie mnie ciągniesz na ten desz.....oszalałaś.....sama se spaceruj...ja ide do domu O!"

No więc i on ma niechcieja:evil_lol:

Koffam Was bardzi i może wpadne dzisiaj z pracy żeby was wszystkich poodwiedzać bo sie narobiło zaległości oststnio:oops:

Buuuuuzzzzziiiiiaaaaammmmmm:loveu:

Posted

Witanko w deszczowy poniedziałek ...
A mój Dinduś na dworze zachowuje się, jakby nic z nieba nie leciało :evil_lol:
Spacerowałby bez końca ... Po spacerze wyglądaliśmy jak zmokłe kury ... :evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='apple']Witajcie Kochane!

Od dwóch dni w moim ciele zamieszkał niechciej...taka ta gnida dożarta ze nic mi nie daje zrobić.......a poza tym chyba jakim tajemnym sposobem wysysa ze mnie wszystkie soki życiowe......normalnie nie mam energii ani siły- NA NIC!!!
I jeszcze ta pogoda:cool1:
Zrobiłam nawet ostatnio pare fotek ale ....niechciej nie pozwala mi ich wkleić...taki skurczybyk:evil_lol:

Kronos od dwóch dni odmawia spacerowania...przechodzi 10 m podnosi nogę....sika ile fabryka dała i zapiera sie nogami i patrzy na mnie wzrokiem zdającym się mówić: "Gupia babo.....no gdzie mnie ciągniesz na ten desz.....oszalałaś.....sama se spaceruj...ja ide do domu O!"

No więc i on ma niechcieja:evil_lol:

Koffam Was bardzi i może wpadne dzisiaj z pracy żeby was wszystkich poodwiedzać bo sie narobiło zaległości oststnio:oops:

Buuuuuzzzzziiiiiaaaaammmmmm:loveu:

Też mam niechcieja, ale pracowego, więc pracę olałam i odrabiam zaległości na dogo ;)

Posted

a to niechciej no :)
skąd to cholerstwo się bierze bo ja wczoraj z takowym miałam do czynienia i dzisiaj też ale dzisiaj byłam zmuszona wyjść do ludzi więc jakoś ten niechciej się we mnie ukrył ale czuję ze wyjdzie przy najbliższej możliwej okazji :)

a u mnie słońce świeci :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']a to niechciej no :)
skąd to cholerstwo się bierze bo ja wczoraj z takowym miałam do czynienia i dzisiaj też ale dzisiaj byłam zmuszona wyjść do ludzi więc jakoś ten niechciej się we mnie ukrył ale czuję ze wyjdzie przy najbliższej możliwej okazji :)

a u mnie słońce świeci :loveu:

Kurde ... to już tam jadę do ciebie - do tego słońca :multi::multi: może zdążę na rowerze ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: