Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 apple napisał(a):Tutaj?:crazyeye: a so ...... nie wolno :hmmmm::roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Alicja napisał(a):a so ...... nie wolno :hmmmm::roll: No flaśnie? :roll: Quote
apple Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Alicja napisał(a):a so ...... nie wolno :hmmmm::roll: No flaśnie? :roll: No nie...no wolno.....ino jak cie jakis pies chwyci to ja nie bede tu piór sprzątała:roll: Medorowa Witaj japuszko:grins::grins:Medorowa!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: deer_1987 Cicho cos tu ogolnie.. siedzimy w kurniku;) Quote
e.v.a Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 apple napisał(a):w aucie:roll: echeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 evaxon napisał(a):echeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje: :roflt::roflt::roflt: Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Cześć Idolko :) Jak się czujesz patrząc na naszą zimową wiosnę? Quote
apple Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jbk napisał(a):Cześć Idolko :) Jak się czujesz patrząc na naszą zimową wiosnę? Dżołana...nie załamuj mnie:shake: Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 apple napisał(a):Dżołana...nie załamuj mnie:shake: Nie miałam takiego zamiaru ;) Lecę z piesami ;) Pa! Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :roll: kurde od powrotu z pracy mam otwarte okienko :diabloti::evil_lol:....to tera pisze :p...dobry wieczór i dobrej nocki :loveu: Quote
Yana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a u nas wiosna :multi::multi::multi: mam nadzieję, że juz na stałe :razz: Quote
Iza i Avanti Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witam się... :loveu: Z bólem głowy :shake: Quote
credita Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 nie doczekam się wiosny u nas wieje i leje i zimno i fujjjjjj! pozdrowionaka Jabłuszkowa !;) Quote
apple Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Witajcie Kochane! Od dwóch dni w moim ciele zamieszkał niechciej...taka ta gnida dożarta ze nic mi nie daje zrobić.......a poza tym chyba jakim tajemnym sposobem wysysa ze mnie wszystkie soki życiowe......normalnie nie mam energii ani siły- NA NIC!!! I jeszcze ta pogoda:cool1: Zrobiłam nawet ostatnio pare fotek ale ....niechciej nie pozwala mi ich wkleić...taki skurczybyk:evil_lol: Kronos od dwóch dni odmawia spacerowania...przechodzi 10 m podnosi nogę....sika ile fabryka dała i zapiera sie nogami i patrzy na mnie wzrokiem zdającym się mówić: "Gupia babo.....no gdzie mnie ciągniesz na ten desz.....oszalałaś.....sama se spaceruj...ja ide do domu O!" No więc i on ma niechcieja:evil_lol: Koffam Was bardzi i może wpadne dzisiaj z pracy żeby was wszystkich poodwiedzać bo sie narobiło zaległości oststnio:oops: Buuuuuzzzzziiiiiaaaaammmmmm:loveu: Quote
halgre Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witanko w deszczowy poniedziałek ... A mój Dinduś na dworze zachowuje się, jakby nic z nieba nie leciało :evil_lol: Spacerowałby bez końca ... Po spacerze wyglądaliśmy jak zmokłe kury ... :evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye: Quote
jbk Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='apple']Witajcie Kochane! Od dwóch dni w moim ciele zamieszkał niechciej...taka ta gnida dożarta ze nic mi nie daje zrobić.......a poza tym chyba jakim tajemnym sposobem wysysa ze mnie wszystkie soki życiowe......normalnie nie mam energii ani siły- NA NIC!!! I jeszcze ta pogoda:cool1: Zrobiłam nawet ostatnio pare fotek ale ....niechciej nie pozwala mi ich wkleić...taki skurczybyk:evil_lol: Kronos od dwóch dni odmawia spacerowania...przechodzi 10 m podnosi nogę....sika ile fabryka dała i zapiera sie nogami i patrzy na mnie wzrokiem zdającym się mówić: "Gupia babo.....no gdzie mnie ciągniesz na ten desz.....oszalałaś.....sama se spaceruj...ja ide do domu O!" No więc i on ma niechcieja:evil_lol: Koffam Was bardzi i może wpadne dzisiaj z pracy żeby was wszystkich poodwiedzać bo sie narobiło zaległości oststnio:oops: Buuuuuzzzzziiiiiaaaaammmmmm:loveu: Też mam niechcieja, ale pracowego, więc pracę olałam i odrabiam zaległości na dogo ;) Quote
jonQuilla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a to niechciej no :) skąd to cholerstwo się bierze bo ja wczoraj z takowym miałam do czynienia i dzisiaj też ale dzisiaj byłam zmuszona wyjść do ludzi więc jakoś ten niechciej się we mnie ukrył ale czuję ze wyjdzie przy najbliższej możliwej okazji :) a u mnie słońce świeci :loveu: Quote
halgre Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='jonQuilla']a to niechciej no :) skąd to cholerstwo się bierze bo ja wczoraj z takowym miałam do czynienia i dzisiaj też ale dzisiaj byłam zmuszona wyjść do ludzi więc jakoś ten niechciej się we mnie ukrył ale czuję ze wyjdzie przy najbliższej możliwej okazji :) a u mnie słońce świeci :loveu: Kurde ... to już tam jadę do ciebie - do tego słońca :multi::multi: może zdążę na rowerze ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts