apple Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='evaxon']czesc jabłuszko :loveu:cześć Ewunia:loveu: sota36 Idem obaczyc co w kurniku? Idź zobacz;) i zagłosuj u bellaizy na avka;) Quote
Iza i Avanti Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='apple']cześć Ewunia:loveu: Idź zobacz;) i zagłosuj u bellaizy na avka;) reklama dźwignią... avatarka :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Czeeeee Japkowa :multi::loveu: przyszłam se, a tu taka cisza :roll: no to i pomilczę, jako że ja też całkiem milczek ostatnio :roll: Quote
apple Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Iza i Avanti']reklama dźwignią... avatarka :evil_lol: a ja jak zwykle frontem do klienta:loveu: Iv_ Czeeeee Japkowa :multi::loveu: przyszłam se, a tu taka cisza :roll: no to i pomilczę, jako że ja też całkiem milczek ostatnio :roll:taaaaaaaa milczek....musiała bym cię nie znać:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :crazyeye: Japkowa śpisz jeszcze? :eviltong: czy może od rana już gdzieś "gdaczesz" :cool1::cool3::cool3::cool3: Dzień dobry Wsiem :loveu: :multi: Quote
jonQuilla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 nie wiadomo skąd... nie wiadomo kto .... ale wiadomo po co ;) oczywiście --> misja --> KAWA :cool3::cool3: wstawaj Siska bo Ci ją ktoś wypije :) pyszne macchiato skonstruowałam :) Quote
Iv_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :crazyeye: jaka kawusia mniaaaaaaaammmmmmmmm :p siorbnę se :multi: jak nikt nie widzi :look3: Japkowa się nie pozna, bo szminki nie zostawię :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja też chętnie chlipnę miacchiato ;)) PYYYYYYYYCHA! Quote
Yana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 może jabłuszko gdzieś wywiało :evil_lol: ostatnio taka okropna wietrzna pogoda :razz: Quote
jonQuilla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 no masz Ci... odsiorbały :) :mad:;) zaskocze Was... to ja porwałam Jabco :diabloti::diabloti: przetrzymuje ją ;) Quote
Iv_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Żonkilka :crazyeye: oddaj Jabko :mad: niech się tu gośćmi zajmuje :angryy: a nie leniuchuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Yana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='jonQuilla']no masz Ci... odsiorbały :) :mad:;) zaskocze Was... to ja porwałam Jabco :diabloti::diabloti: przetrzymuje ją ;) organinujemy ekipę, która odbije Jabco :mad: Quote
jonQuilla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 to moje Jabłuszko i nie oddam po dobroci...weźcie siłą !!! :diabloti::diabloti: Quote
Yana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a Jabłuszka nadal nie ma :shake: chyba rzeczywiście w niewoli :placz: Quote
apple Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Cześć Baby! jestem jestem...nikt mnie nie porwał...siedzę i gdaczę w kurniku:evil_lol:...tyle tam ostatnio roboty bo te kokochy to gdaczą ino wlezie:diabloti: Koffam was mocno:loveu: a z pracy nie zagladam bo nie wiedzieć czemu dogo mnie nie wpuszcza...czyzbym dostałą bana:roll::evil_lol: a i mam dla was Krosiowe foty.....jak znajde czas to wstawię:razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 no i uciekła mi z niewoli :crazyeye::crazyeye: lepiej znajdź szybciutko ten czas na te zdjecia :) czekam cierpliwie ................... :mad: Quote
apple Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='jonQuilla']no i uciekła mi z niewoli :crazyeye::crazyeye: lepiej znajdź szybciutko ten czas na te zdjecia :) czekam cierpliwie ................... :mad: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....................:roll: Quote
apple Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 deer_1987 Dzien dobry!!! [quote name='halgre58']Dobry wieczór :multi:Brryyyyyy:loveu: Quote
Recommended Posts