e.v.a Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Alicja napisał(a):no to jak .....pijemy za tą 500 stronkę :razz::razz: no jasne:multi: Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Przyszłam się napindolić do was:grins::grins: Quote
apple Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 A te tylko piją gdzie popadnie:evil_lol: Cześć dziewczynki ! Cześć Iza!:loveu: A teraz coś dla wytrwałych odwiedzających- nagroda:razz: Quote
apple Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 c.d Dzisiaj za oknem!!! A to jest ta obiecana wiosna.......ktos mnie zrobił w konia:evil_lol: Quote
apple Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='agbar']Zagladam sobie znienacka a ty mi sniegiem po oczach:shake::evil_lol:No co:niewiem: wiosna:evil_lol: Quote
agbar Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Zagladam sobie znienacka a ty mi sniegiem po oczach:shake::evil_lol: Quote
jbk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Alusię moją widziałam! Śliczności moje! I Krosia! I śnieg - ale to akurat nic dziwnego, mam to samo za oknem :mad: Quote
agbar Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple']No co:niewiem: wiosna:evil_lol: ja ci dam WIOSNA:diabloti:Przyjedz do mnie rzuce w Ciebie krokusem:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Fajne zdjęcia :loveu: a tutaj to Ala dawała czy odbierała zabawkę......:cool3: http://img16.imageshack.us/img16/6189/tn1003660.jpg Quote
Yana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 w końcu fotki :multi: śliczna z nich parka, a jak się ładnie bawiią :loveu: Quote
apple Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='jbk']Alusię moją widziałam! Śliczności moje! I Krosia! I śnieg - ale to akurat nic dziwnego, mam to samo za oknem :mad:No niestety wiosna dała mi pstryczka w nos...ale juz nie długo....zemsta bedzie słodka:diabloti: ja ci dam WIOSNA:diabloti:Przyjedz do mnie rzuce w Ciebie krokusem:evil_lol:A nie możesz słoUnkem:roll::evil_lol: Iza i Avanti Latające uszi! :evil_lol:ano.......:evil_lol: Iv_ Fajne zdjęcia :loveu: a tutaj to Ala dawała czy odbierała zabawkę......:cool3: http://img16.imageshack.us/img16/6189/tn1003660.jpgWidać, że jej nie znasz osobiście.....przeca to taka moja miniaturka więc jest tylko jedna mozliwość- ZABIERAŁA!!!:evil_lol: Yana w końcu fotki :multi: śliczna z nich parka, a jak się ładnie bawiią :loveu:co to ma znaczyć "w końcu" To jest forum dla wytrwałych i zaprawianych w boju pepli.........a jak zasłużą to jest nagroda w postaci fot:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple'] Widać, że jej nie znasz osobiście.....przeca to taka moja miniaturka więc jest tylko jedna mozliwość- ZABIERAŁA!!!:evil_lol: moje pytanie było czysto retoryczne :eviltong:, bo odpowiedź sama się nasuwała widząc tą bojowniczą minę Ali :evil_lol: :cool3: biedny Krosiu :roll: nie ma czym się bawić :shake: :diabloti: Quote
apple Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']moje pytanie było czysto retoryczne :eviltong:, bo odpowiedź sama się nasuwała widząc tą bojowniczą minę Ali :evil_lol: :cool3: biedny Krosiu :roll: nie ma czym się bawić :shake: :diabloti: No jak to nie ma czym się bawić......ma........ogonkiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 oooooooooooooooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: foty Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple']No jak to nie ma czym się bawić......ma........ogonkiem:evil_lol: :roll: całe szczęście, że ma ten ogonek :eviltong: i wiesz co.............strasznie mi sie podobają :loveu: boksery z ogonami i jak takiego zobaczę na ulicy to stoję i gapie się jak zafascynowana :oops: szkoda, że to rzadki widok - taki boksio :roll: Quote
apple Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja']oooooooooooooooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: foty Co ty się tak dziwujesz:roll:...przecież to foto blog to i foty są:evil_lol: :roll: całe szczęście, że ma ten ogonek :eviltong: i wiesz co.............strasznie mi sie podobają :loveu: boksery z ogonami i jak takiego zobaczę na ulicy to stoję i gapie się jak zafascynowana :oops: szkoda, że to rzadki widok - taki boksio :roll:No niestety bardzo rzadki.....i nadal widzę młode boksiki bez ogonków.....ja nie wiem jak można tak krzywdzić psy.....i po co?:roll: Quote
jbk Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ja bym chciała wiedzieć, w jaki sposób się zemścisz na zimie ;) A w ogóle, tak pyplacie, że nikt nie zauważył, a tu 1000 strona jest!! Oczywiście Jabłuszkowa ma inne ustawienia :) HURRA! Quote
e.v.a Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 za fotyyy:drink1: i za 1000:drink1: a za 20 min do szkoły do 19 :mdleje: czesc jabłeczniku:loveu: Quote
jbk Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 evaxon napisał(a): a za 20 min do szkoły do 19 :mdleje: czesc jabłeczniku:loveu: Współczuję do szkoły......... Z drugiej strony, od dwóch godzin w pracy jestem ;) Quote
Iv_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Wstawaj Japco na śniadanko :cool3: :evil_lol: dietetyczne takie, żebyś nie pluła na mnie jadem :eviltong: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='Alicja'] 500 stroniczka ... a tu taka cisza o jejejeeeeeeeeeeeeeee :bigcool::cunao::Cool!: Quote
Recommended Posts