apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no jak można było chciec zrobic 100dniówkę to i przekimac by się dało ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ba! No myśle ze nie inaczej :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ba! No myśle ze nie inaczej :mad:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:to kiedy jedziemy :grins: [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:to kiedy jedziemy :grins: [/FONT][FONT=Century Gothic]poczekamy az słupek rtęci troche podskoczy i sruuuu do Gdańska :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]poczekamy az słupek rtęci troche podskoczy i sruuuu do Gdańska :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]ale bez psów :razz::razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nawet gdybym chciała to mnie nie stać :lol: Ale jak kiedyś zabładze w Gdańsku to juz wiem kto ma wolny kawałek podłogi -[/FONT][FONT=Georgia]:eviltong:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no jak można było chciec zrobic 100dniówkę to i przekimac by się dało ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ba! No myśle ze nie inaczej :mad:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:to kiedy jedziemy :grins: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]poczekamy az słupek rtęci troche podskoczy i sruuuu do Gdańska :evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale bez psów :razz::razz:[/FONT] [FONT=Georgia]zapraszam, zapraszam...a czemu nie z psami? :) przyjeżdżajcie z pupilami o ile nie zjedzą mi kota ;) :evil_lol::evil_lol: i nie kawałek podłogi ale łóżka się nawet znajdą :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zapraszam, zapraszam...a czemu nie z psami? :) przyjeżdżajcie z pupilami o ile nie zjedzą mi kota ;) :evil_lol::evil_lol: i nie kawałek podłogi ale łóżka się nawet znajdą :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]No nie wiem Krosiu to regularny wróg tych miauczków więc Ala ma racje bez psów. I patrzcie ją jaka hojna nawet łóżko się znajdzie. :evil_lol: Pakuj się Ala jedziemy!!!!!!!!!! :lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]dotarłam śpiaca i wkurzona ale gotowa na dialog :grins: [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Fotek kilka zapodaję :lol: :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wiem Krosiu to regularny wróg tych miauczków więc Ala ma racje bez psów. I patrzcie ją jaka hojna nawet łóżko się znajdzie. :evil_lol: Pakuj się Ala jedziemy!!!!!!!!!! :lol: [/FONT] [FONT=Arial]plecaka dopycham :evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dotarłam śpiaca i wkurzona ale gotowa na dialog :grins: [/FONT] [FONT=Arial]a kaw jest :razz::razz:.....pakowaj sie do Gdańska jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o foty też były :multi::multi::multi: http://img146.imageshack.us/img146/3543/dsc01940bc9.jpg ta sie mnie podobuje :loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wiem Krosiu to regularny wróg tych miauczków więc Ala ma racje bez psów. I patrzcie ją jaka hojna nawet łóżko się znajdzie. :evil_lol: Pakuj się Ala jedziemy!!!!!!!!!! :lol: [/FONT] [FONT=Georgia]ja dobre dziewcze z prowincji jestem i zawsze dziele się łóżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]plecaka dopycham :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]sporządź listę...żebyś o niczym nie zapomniała :)[/FONT] [FONT=Arial]a kaw jest :razz::razz:.....pakowaj sie do Gdańska jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]Klockowa też, Klockowa też....w ogóle WSZYSCY PRZYJEŻDŻAJCIE DO MNIE !!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]widziałam malutkie foteczki :loveu::loveu: malutkiego boxia :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]plecaka dopycham :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Dopychaj dopychaj![/FONT][/FONT] [FONT=Arial]a kaw jest :razz::razz:.....pakowaj sie do Gdańska jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic] j[/FONT][FONT=Century Gothic]a już s[/FONT]pakowana jestem:razz: o foty też były :multi::multi::multi: http://img146.imageshack.us/img146/3543/dsc01940bc9.jpg ta sie mnie podobuje :loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]to dobrze - zadowolona cioteczka - dobra cioteczka:loveu::lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dotarłam śpiaca i wkurzona ale gotowa na dialog :grins: [/FONT] :kaffee_2: [FONT=Century Gothic]już serwuje:lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to dobrze - zadowolona cioteczka - dobra cioteczka:loveu::lol:[/FONT] [FONT=Arial]zadowolona :grins: poczeka Magda się jeszcze pakuje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]widziałam malutkie foteczki :loveu::loveu: malutkiego boxia :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]nie takiego malutkiego - no no bo sie obrazi to facet jest:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja dobre dziewcze z prowincji jestem i zawsze dziele się łóżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]ak jakoś dziwnie zabrzmiało:evil_lol::oops:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]Klockowa też, Klockowa też....w ogóle WSZYSCY PRZYJEŻDŻAJCIE DO MNIE !!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nooo... ciężkie jest życie gwiazdy :loveu::loveu: troche daleko mieszkasz ... ale co tam.. raz kozie death :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo... ciężkie jest życie gwiazdy :loveu::loveu: troche daleko mieszkasz ... ale co tam.. raz kozie death :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]poszłas się pakowac :hmmmm: [/FONT] Quote
mar....ka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dziewczyny co Wy slepe, jabłuszkowa imprę szykuje 100 strona!!!!!!!!!!!!!! :BIG::laola::laola::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola:: BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola:laola::laola: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola: P.S.Mój mąz mówi na jabłuszkową-gożdzikowa:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::smilecol::smilecol::smilecol::buzi::BIG::laola::pepsi: 100 strona brawo:multi: Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Georgia]JOŁ CZASOWI !!! :multi::multi::multi: chciałam się tutaj pokazać na 100 stronie :loveu::loveu::loveu: jaka bajera...w końcu u kogoś się zmieściłam i nie wskoczyłam na x01 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laola::laola::laola: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]A ja się wbijam porannie w 999 post :multi::multi::multi: witanko :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]to ja se machne 1000 :multi::multi: cześć Krosiaczkowa :multi::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts