Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no jak można było chciec zrobic 100dniówkę to i przekimac by się dało ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ba! No myśle ze nie inaczej :mad:[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:to kiedy jedziemy :grins:
[/FONT][FONT=Century Gothic]poczekamy az słupek rtęci troche podskoczy i sruuuu do Gdańska :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]poczekamy az słupek rtęci troche podskoczy i sruuuu do Gdańska :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]ale bez psów :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nawet gdybym chciała to mnie nie stać :lol: Ale jak kiedyś zabładze w Gdańsku to juz wiem kto ma wolny kawałek podłogi -[/FONT][FONT=Georgia]:eviltong:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no jak można było chciec zrobic 100dniówkę to i przekimac by się dało ;)[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ba! No myśle ze nie inaczej :mad:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:to kiedy jedziemy :grins:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]poczekamy az słupek rtęci troche podskoczy i sruuuu do Gdańska :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale bez psów :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Georgia]zapraszam, zapraszam...a czemu nie z psami? :)
przyjeżdżajcie z pupilami o ile nie zjedzą mi kota ;) :evil_lol::evil_lol:

i nie kawałek podłogi ale łóżka się nawet znajdą :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zapraszam, zapraszam...a czemu nie z psami? :)
przyjeżdżajcie z pupilami o ile nie zjedzą mi kota ;) :evil_lol::evil_lol:

i nie kawałek podłogi ale łóżka się nawet znajdą :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No nie wiem Krosiu to regularny wróg tych miauczków więc Ala ma racje bez psów.
I patrzcie ją jaka hojna nawet łóżko się znajdzie. :evil_lol:

Pakuj się Ala jedziemy!!!!!!!!!! :lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wiem Krosiu to regularny wróg tych miauczków więc Ala ma racje bez psów.

[/FONT]

[FONT=Arial]plecaka dopycham :evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dotarłam śpiaca i wkurzona ale gotowa na dialog :grins: [/FONT]
[FONT=Arial]a kaw jest :razz::razz:.....pakowaj sie do Gdańska jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o foty też były :multi::multi::multi:
http://img146.imageshack.us/img146/3543/dsc01940bc9.jpg
ta sie mnie podobuje :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wiem Krosiu to regularny wróg tych miauczków więc Ala ma racje bez psów.

[/FONT]

[FONT=Georgia]ja dobre dziewcze z prowincji jestem i zawsze dziele się łóżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]plecaka dopycham :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]sporządź listę...żebyś o niczym nie zapomniała :)[/FONT]

[FONT=Arial]a kaw jest :razz::razz:.....pakowaj sie do Gdańska jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]Klockowa też, Klockowa też....w ogóle WSZYSCY PRZYJEŻDŻAJCIE DO MNIE !!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]plecaka dopycham :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Dopychaj dopychaj![/FONT]
[/FONT]

[FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic] j[/FONT][FONT=Century Gothic]a już s[/FONT]
pakowana jestem:razz:

o foty też były :multi::multi::multi:
http://img146.imageshack.us/img146/3543/dsc01940bc9.jpg
ta sie mnie podobuje :loveu:
[/FONT] [FONT=Century Gothic]to dobrze - zadowolona cioteczka - dobra cioteczka:loveu::lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dotarłam śpiaca i wkurzona ale gotowa na dialog :grins: [/FONT]
:kaffee_2: [FONT=Century Gothic]już serwuje:lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to dobrze - zadowolona cioteczka - dobra cioteczka:loveu::lol:[/FONT]
[FONT=Arial]zadowolona :grins:

poczeka Magda się jeszcze pakuje :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]widziałam malutkie foteczki :loveu::loveu: malutkiego boxia :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]nie takiego malutkiego - no no bo sie obrazi to facet jest:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja dobre dziewcze z prowincji jestem i zawsze dziele się łóżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]T[/FONT][FONT=Century Gothic]ak jakoś dziwnie zabrzmiało:evil_lol::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]Klockowa też, Klockowa też....w ogóle WSZYSCY PRZYJEŻDŻAJCIE DO MNIE !!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]nooo... ciężkie jest życie gwiazdy :loveu::loveu: troche daleko mieszkasz ... ale co tam.. raz kozie death :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo... ciężkie jest życie gwiazdy :loveu::loveu: troche daleko mieszkasz ... ale co tam.. raz kozie death :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]poszłas się pakowac :hmmmm: [/FONT]

Posted

dziewczyny co Wy slepe, jabłuszkowa imprę szykuje 100 strona!!!!!!!!!!!!!!

:BIG::laola::laola::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::
BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola:laola::laola:
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola:
P.S.Mój mąz mówi na jabłuszkową-gożdzikowa:diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]JOŁ CZASOWI !!! :multi::multi::multi:

chciałam się tutaj pokazać na 100 stronie :loveu::loveu::loveu:

jaka bajera...w końcu u kogoś się zmieściłam i nie wskoczyłam na x01 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:laola::laola::laola:
[/FONT]