jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wcale nie to co ostatnio, tylko "nad pięknym modrym Dunajem" :) Ha!! Quote
apple Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jbk napisał(a):Wcale nie to co ostatnio, tylko "nad pięknym modrym Dunajem" :) Ha!! :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 apple napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: Ale pociesz się, teraz już znowu dziecko Rosemary leci ;) Quote
apple Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jbk napisał(a):Ale pociesz się, teraz już znowu dziecko Rosemary leci ;) To dobrze, bo juz się zaczęłam o Ciebie martwić:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 czesc gruszko jabłuszko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 evaxon napisał(a):czesc gruszko jabłuszko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przeczytałam "grube jabłuszko":evil_lol: jbk Witam popołudniowo witaj Słoneczko:loveu: deer_1987 Witam sie.. ale dzis zalatana jestem.. Jo tysz.....dopiero teraz znalazłam chwilke na Dogo:roll: Quote
apple Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jbk napisał(a):Jak się cieszę, że Cię widzę ;) Naprawdę? a juz myślałam że mnie nikt nie kocha:roll: Zaraz ide na soczek z koleżankami:lol: Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 apple napisał(a):Naprawdę? a juz myślałam że mnie nikt nie kocha:roll: Zaraz ide na soczek z koleżankami:lol: A ja do wanny z książką :) I nigdy nie miej takich myśli!! Ja Cię KOFFFAM! Quote
apple Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 jbk napisał(a):A ja do wanny z książką :) I nigdy nie miej takich myśli!! Ja Cię KOFFFAM! Uffff to dobrze, ze nie do łóżka:evil_lol: Zapamiętam:loveu: Quote
e.v.a Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 apple napisał(a):Przeczytałam "grube jabłuszko":evil_lol: buahahahah to teraz jak napisze czesc grube jabłuszko :multi: to przeczytasz czesc gruszko jabłuszko ;)? Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 :shake: oj demolka w chałupie musi była po wczorajszym że się Dżapkowa nie pokazała :roll: Quote
apple Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 evaxon napisał(a):buahahahah to teraz jak napisze czesc grube jabłuszko :multi: to przeczytasz czesc gruszko jabłuszko ;)?Ojjj chyba nie i nie radzę próbować:evil_lol: Alicja :shake: oj demolka w chałupie musi była po wczorajszym że się Dżapkowa nie pokazała :roll: Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam......po prostu wczoraj TZ okupowała kompa w sparwach słuzbowych i niestety nie mogła użyć mojego uroku by go odbić:mad::evil_lol: Poza tym po oglądnięciu oststniego odcinka YCD się ukrywam......wstyd się przyznać, ze jestem z Jaworzna:roll::evil_lol: Quote
apple Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 deer_1987 napisał(a):Co tam dzis slychac? Dzisiaj wstałam i jakoś wszystkie kości mnie bolą:roll: Tz jeszcze chrapie:cool1: credita pozdrowionka przesyłam :multi:Ojjj Kasiu znowu sie minęłyśmy:placz: Quote
apple Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 A to dla Żonkilki...obiecane przypominacze:evil_lol: Quote
sota36 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Z OKAZJI DZIEJSZEGO ŚWIETA PRZYNIOSLE CI CIOCIU KFFIAT PRZECUDNEJ URODY! GUCIO. Quote
apple Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 sota36 napisał(a):Z OKAZJI DZIEJSZEGO ŚWIETA PRZYNIOSLE CI CIOCIU KFFIAT PRZECUDNEJ URODY! GUCIO. Normalnie GUTKU Cioteczka w podzięce całuje w mokry nochal!!!!:loveu: Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dopiero wstalas a my juz po wiosennym spacerze Quote
Selket Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dżapko, Dżapko, Dżapko:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Yana Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 a my właśnie wybieramy się na spacerek do lasu :lol: Quote
Recommended Posts